A németek és az osztrákok miért imádják ennyire a menekülteket?
Bécsben tanulok, és épp most volt nemrég egy 100ezres tüntetés Európa "orbanizációja" ellen.
Magyarul a menekültek mellett tüntettek.
Miért védenek/szeretnek/várnak szívesen olyan embereket, melyeknek a 80%-a nem háború elől menekül, hazudnak a nevükkel/lakhelyükkel/állampolgárságukkal/céljukkal/múltjukkal kapcsolatban, és egyértelműen csak a szociális háló vonzza őket?
Az ellen miért nem szólalt fel senki, hogy már az X. németet teszik utcára az albérletéből azért, hogy menekülteknek adják ki?
Azért miért nem tüntetnek, hogy a fociedzőről, akivel a petrás botrány volt, nyíltan kiderült a kurdoknak köszönhetően, hogy terrorista?
Miért kell a menekülteknek "Welcome party"-kat rendezni?
Főleg, hogy a menekültek 100%-a ILLEGÁLISAN jön be az országba, illegálisan vonulnak át fél Európán, mert nekik a szegényebb országok nem kellenek. Láttam olyan videót, amelyben páran elmondták, hogy haza fognak menni, mert nem akkora a jólét, ahogyan ők azt ELVÁRTÁK.
Miért szeretik és támogatják a németek és az osztrákok ezeket az embereket?
Komolyan nem veszik észre a hazugságokat, stb.-ket, vagy nem is érdekli őket?
Én például azért jöttem ki, hogy adózzak, dolgozzak, hasznos tagja legyek a társadalomnak, de ezt a "Flüchtlinge Wilkommen" mentalitást nem bírom megérteni, főleg, amennyit olvastam a menekültekről.
"Úgy hogy uszításra használják fel és elferdített és menekültellenes szöveget írnak hozzá."
Megnézem a videót, látom mi történik. Ennyi, ezt fent is leírtam. Egyébként PONT A LIBERÓK csinálták az, hogy egy videóból megosztottak kb. 3 képkockát és ehhez írtak egy minden valóságot nélkülöző fhaszshágot Tudod, amelyiken a kedves papa elkezdte a ribilliót, mert regisztrálni akarták és a sínekre lökte a gyereket meg a mamát...maradjatok már nyugton hülye liberálisok. Tudom, ilyenkor senki nem az...kizárólag empátia dolgpzik bennetek...
Akkor mondjad mit láttál ezen.
Biztos valami nagyon felháborítót, ha háromszor is beraktad ugyanazt a videót.
Mondhatod, hogy a videóban szereplő személyek közül konkrétan melyikkel van bajod.
"Egyébként javaslom azt a kísérletet, hogy zárjunk be néhány száz magyart a keleti aluljárójába egy hétre és vegyük videóra mi történik. Természetesen elmehetnek bármelyik befogadóállomásra onnan, ha akarnak. Benne lennél? Ha nem miért?"
Miért is zárnánk be dolgozó, adófizető polgárokat menekülttáborokba, keleti aluljáróba? Egyre siralmasabb dolgokat írogatsz. Legalább minimális logika legyen már az érvelésedben... :O
Tegyük fel úgy a kérdést, hogy mi történne vajon akkor, ha mi akarnánk illegálisan besurranni arab országokba. Megnyugtatlak, nemhogy szar ellátást nem kapnánk, hanem helyben agyonlőnének. Itt ehhez képest arany életük van és mindenki k****ra türelmes még. Nincs mód jobb ellátásra ugyanis, ki a franc fogja finanszírozni az ittlétüket? Nem hinném, hogy el lehetne várni az emberektől (-már ha muszáj lesz letelepítenünk belőlük, habár szerencsére nem akarnak itt lenni), hogy a több százezer roma parazita mellett, még egy újabb terhet is a nyakába vegyen.
"mindenki k****ra türelmes még"
Kivéve ezeket az emberfajzatokat!
Nemsokára meglesz az 1% kedves öö,mennyi is éppen?
Á persze,hatos.Közel àllsz hozzà bogy gyik történelmet írj.
Szàzalékpontjaid visszaszerzése érdekében javaslom egy màsik topicban való tovàbbi épületes ténykedést.Elsősorban a szexualitàs topicot javasolnàm a legtöbb esetben,ugyanakkor a te esetedben,jó szívvel mégsem ajànlhatom tekintve az emberi pàrkapcsolatok összetettségét,a téma érzékenységét.
Bizonyosan létezik olyan szellemi vagy fizikai tevékenység ahol hasznosíthatod tudàsod.Remélem mihamarabb sikerül ràtalàlnod.
És ne csak offoljak
A németeknek tele a hócipőjük de nehezen mozdulnak meg.A 2.vh óta nem kellett csinàlniuk semmit se.Ne csoda hogy az NDK sok csinàljàk a műsort.Ők azért még emlékeznek a szűkösebb időkre.Nem akarnak senkit aki veszélyezteti azt amit sikerült elérniük.
3%-on vagyok!
(Mindjàrt kikapcsol a telefonom.)
"szerintem ezért nem tudod, hogy amit írtál annak semmi értelme"
Kifejtve persze nem lett...
"ha ezen az oldalon valaki tíz százalék alatt áll azt jelenti valami értelmeset mondott."
Megy a konteó, emberek! Liberók, homeopátiások, Rafael-pénzangyal, büfé-ruhatár-Index szakosok, jöhettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!