Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A németek és az osztrákok...

A németek és az osztrákok miért imádják ennyire a menekülteket?

Figyelt kérdés

Bécsben tanulok, és épp most volt nemrég egy 100ezres tüntetés Európa "orbanizációja" ellen.

Magyarul a menekültek mellett tüntettek.

Miért védenek/szeretnek/várnak szívesen olyan embereket, melyeknek a 80%-a nem háború elől menekül, hazudnak a nevükkel/lakhelyükkel/állampolgárságukkal/céljukkal/múltjukkal kapcsolatban, és egyértelműen csak a szociális háló vonzza őket?

Az ellen miért nem szólalt fel senki, hogy már az X. németet teszik utcára az albérletéből azért, hogy menekülteknek adják ki?

Azért miért nem tüntetnek, hogy a fociedzőről, akivel a petrás botrány volt, nyíltan kiderült a kurdoknak köszönhetően, hogy terrorista?

Miért kell a menekülteknek "Welcome party"-kat rendezni?

Főleg, hogy a menekültek 100%-a ILLEGÁLISAN jön be az országba, illegálisan vonulnak át fél Európán, mert nekik a szegényebb országok nem kellenek. Láttam olyan videót, amelyben páran elmondták, hogy haza fognak menni, mert nem akkora a jólét, ahogyan ők azt ELVÁRTÁK.

Miért szeretik és támogatják a németek és az osztrákok ezeket az embereket?

Komolyan nem veszik észre a hazugságokat, stb.-ket, vagy nem is érdekli őket?

Én például azért jöttem ki, hogy adózzak, dolgozzak, hasznos tagja legyek a társadalomnak, de ezt a "Flüchtlinge Wilkommen" mentalitást nem bírom megérteni, főleg, amennyit olvastam a menekültekről.

2015. okt. 4. 18:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/124 anonim ***** válasza:
100%

"És minden bűntudat nélkül képes lennél egy olyan szabállyal egyetérteni, ami papíreldobási és követelőzési alapon küldi vissza Szíriába az embereket?

A válasz gondolom az, hogy nem és akkor elértünk a liberális álláspontra, hogy miután nem szeretnénk valódi menekülteket visszaküldeni mindenkit be kell fogadni."

Tessék?? Te tényleg elhiszed, hogy az egész menekülttömeg szír? Miért hivatkozol folyton erre? Albánok meg mindenféle indokolatlan helyről érkezett ember dekkol a menekülttáborokban, verekszenek össze nap mint nap, ne gyere már azzal, hogy de gonosz vagyok, hogy ezeket visszatoloncoltatnám Szíriába... Pont erről beszélek, hogy aki nem akarja igazolni magát, fenyegetőzik, hogy ha regisztrálnia kell, akkor ez meg az lesz, ha nem kap pénzt akkor éhségsztrájkol, erőszakkal fenyegetőzik, az nagyon nagy valószínűséggel rohadtul nem Szíriából jött, de nem is a törökországi menekülttáborokból... Hagyjuk már ezt a mesét. Vagy az még lehet, hogy sok suhanc Szíriából jött, csak éppen álruhás ISIS katonák... konkrétan szúrtak már ki ilyeneket, csak nyilván nem hallottál róla, mert a migráns fanclub bejegyzéseit olvasod csak, minden más nyilvánvalóan csak rémhír, photoshoppolt kép és filmtrükk. Minden bizonnyal.

2015. okt. 6. 23:34
 62/124 anonim ***** válasza:
100%
Nem járt le még a műszakod 9-es? :)
2015. okt. 6. 23:42
 63/124 anonim ***** válasza:
16%
Ha nem tudod milyen nemzetiségű, akkor hogyan toloncolnád vissza ahonnan jött?
2015. okt. 6. 23:54
 64/124 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de a rendbontókat (akik vannak dögivel) kib***nám, mint macskát szarni.

Egyébként szerinted jó döntés lenne letelepíteni válogatás nélkül, személyazonosság nélkül mindenkit, csak mert azt állítja magáról, hogy menekült? Tényleg nem látsz ebben semmi problémát? Már most elkezdtek a saját nőikkel erőszakoskodni, gondolod, hogy ezek, ha elszabadulnak nem fog megszaporodni pl. a nemi erőszak és a bűnözés? Hogy a csillió előrevetíthető probléma közül csak egyet említsek...

2015. okt. 7. 00:02
 65/124 anonim ***** válasza:
0%
És amiatt, hogy vannak akik megerőszakolnak nőket, kitiltanál menekülteket? Mintha az európai egy légmentesen elzárt társadalom lenne, ami kívül van, az meg nem számít. Mint ahogy az amerikaiak csinálják.
2015. okt. 7. 00:13
 66/124 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként javaslom állj be feministának, ha ennyire érdekelnek a nők jogai, ha jól sejtem azt is kritizálták a korábbi linken.
2015. okt. 7. 00:15
 67/124 anonim ***** válasza:
Milyen szép dolog is a vélemények ütköztetése,a párbeszéd,egymás győzködése.Szerintünk az ég kék,mások szerint meg zöld,sárga,piros.Ezzel nem lenne gond pedig nettó hül@yeség,de működött idáig.Az átlagember nyugaton ha megvolt a jóléte és nyugalma akkor más nem érdekelte.Most viszont kilukadt az ózonréteg és csinálni kéne valamit végre.Nyilván olyanokkal akik szerint az ég zöld meg piros nehéz lesz.
2015. okt. 7. 00:18
 68/124 anonim ***** válasza:
0%

"Az átlagember nyugaton ha megvolt a jóléte és nyugalma akkor más nem érdekelte."

Szóval eddig a nyugati átlagember egoista volt?

2015. okt. 7. 00:21
 69/124 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként javaslom állj be feministának, ha ennyire érdekelnek a nők jogai, ha jól sejtem azt is kritizálták a korábbi linken."

Sejted, de elolvasni lusta vagy. Dugd csak homokba a fejedet, de majd ha a téged (már ha nő vagy) vagy a lányodat/kisfiadat/anyádat erőszakolja meg valami elmebeteg közülük, akkor majd nézhetsz, mint hal a szatyorban (olvass utána mi van a svédeknél). Ja, majd azt is megideologizálod, hogy tulajdonképpen ehhez joguk van, mert hát szegénykék, dúl bennük a tesztoszteron és hát nem beszélik a nyelvet nem tudnak máshogy csajozni... meg amúgy is mi csúnya fehér rasszisták, csak fogjuk be a pofánkat és adjuk át nekik mindenünket, szolgáltassuk ki magunkat nekik, csak azért mert privilegizált helyzetben vagyunk... Ezért van az, hogy a cigányok is megtehetnek mindent, ha mégis fellépsz ellenük, rögtön jönnek a jogvédők, hogy te faji alapon megkülönbözteted őket...

2015. okt. 7. 00:27
 70/124 anonim ***** válasza:
0%

Már elég sokszor vitatkoztam feminizmusról, így inkább azért nem olvasom el, mert szerintem vannak olyan tények, amiket kihagy a cikkéből, mint ahogy az ilyen vitákban elő szoktak fordulni.

Azt meg nem értem miért gondolod, hogy szerintem nem olyan nagy baj, ha nőket erőszakolnak meg. Mondtam én ilyet bárhol is?

2015. okt. 7. 00:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!