A németek és az osztrákok miért imádják ennyire a menekülteket?
Bécsben tanulok, és épp most volt nemrég egy 100ezres tüntetés Európa "orbanizációja" ellen.
Magyarul a menekültek mellett tüntettek.
Miért védenek/szeretnek/várnak szívesen olyan embereket, melyeknek a 80%-a nem háború elől menekül, hazudnak a nevükkel/lakhelyükkel/állampolgárságukkal/céljukkal/múltjukkal kapcsolatban, és egyértelműen csak a szociális háló vonzza őket?
Az ellen miért nem szólalt fel senki, hogy már az X. németet teszik utcára az albérletéből azért, hogy menekülteknek adják ki?
Azért miért nem tüntetnek, hogy a fociedzőről, akivel a petrás botrány volt, nyíltan kiderült a kurdoknak köszönhetően, hogy terrorista?
Miért kell a menekülteknek "Welcome party"-kat rendezni?
Főleg, hogy a menekültek 100%-a ILLEGÁLISAN jön be az országba, illegálisan vonulnak át fél Európán, mert nekik a szegényebb országok nem kellenek. Láttam olyan videót, amelyben páran elmondták, hogy haza fognak menni, mert nem akkora a jólét, ahogyan ők azt ELVÁRTÁK.
Miért szeretik és támogatják a németek és az osztrákok ezeket az embereket?
Komolyan nem veszik észre a hazugságokat, stb.-ket, vagy nem is érdekli őket?
Én például azért jöttem ki, hogy adózzak, dolgozzak, hasznos tagja legyek a társadalomnak, de ezt a "Flüchtlinge Wilkommen" mentalitást nem bírom megérteni, főleg, amennyit olvastam a menekültekről.
"mint valami kór elnyomta a tudományt és a szabad gondolkodást"
Az ne tévesszen meg még véletlenül sem, hogy a középkorban az egyház volt a tudomány fő művelője és az egyház oktatta az embereket.
Meg az se, hogy mennyi tudós is vallásos volt.
Milyen érdekes az is, hogy a gonosz tudománygyűlölő egyházhoz tartozott a genetika megalapítója is.
És véletlenül a bigott ateista fundamentalistákat nem csukatnád le?
Unalmukban már nem tudnak mit csinálni.
De majd lesz ennek még hátulütője!
Igen #20 megillet...a saját hazádban, nem máshol!
De akkor téged is mert nagyon tréliberális vagy...
Akkor sem értem, miért imádják sokan ezeket a haszonleső, hazug embereket.
Tudom, hogy sok ember a háta közepére sem kívánja őket, de azért megdöbbentő azoknak a száma is, akik tárt karokkal várják őket, meg tapsolnak nekik.
A tigriseket mindannyiunknak szeretnie kellene. Aki gyűlöli őket arról nincs túl jó véleményem.
Vannak gonosz emberek, akik a tigriseket gyilkolják és embertelenül lemészárolják. Én szerintem igenis ki kell állni a tigrisekért és védenünk kell őket a gonosz orrvadászoktól!
De ha én védem a tigriseket az nem jelenti azt, hogy a házamba jól jönne egy. Szeretem a tigriseket, de ide az utcámba ne legyen egy se, nem az én házamba és utcámba való, az ő hazája máshol van, mi a baj ezzel a nézettel?
A liberálisok pedig támogatják az orrvadászokat és kampányolnak, hogy mindenki a szobájába tartson egy tigrist.
(remélem mindenki érti a hasonlatot)
Rasztás Dzsimi!
Értem én, hogy mire akarsz kilyukadni, de szvsz az állatkertes példa sokkal jobb.
Az állatkertben rengeteg nagyragadozó (oroszlán, tigris, farkas) és növényevő (zebra, őz) állat van.
Liberális felfogás szerint roppant mód szélsőfasiszta dolog, hogy külön kifutója és ketrece van minden egyes állatnak, hisz létrejön a rendkívül káros szegregáció, rasszizmus.
A multikulturalitás jegyében miért nem eresztjük össze az ÖSSZES állatot egy szép nagy kifutóra?
Hiszen a béke jegyében egymás mellett élhet az oroszlán és a zebra, a farkas és az őz, a róka és a baromfi.
Persze mindig lesznek szélsőségesek, akik szerint minden állatot az eredetei élőhelyén kell tartani, de őket börtönbe kell zárni.
Igen, ez is nagyon-nagyon jó.
A természetet mindig tisztelnünk kell. Sajnos a mai világ igyekszik minél jobban elszakítani tőlünk.
Ez egy kicsit durva, de azért érdekes:
Ennek a szemléltetésnek annyi értelme van, mintha én azt mondanám, hogy az állatok között multikulturalizmus van, mert teljesen jól megfér egymás mellett a nyúl és a hörcsög.
Nem lehetne, hogy egyszer észérvekkel is alátámasztjátok az állításaitokat, ami egyelőre úgy néz ki valóban fasiszta?
Észérvek: Ne a mi pénzünkből akarjanak segélyt. Ne jöjjenek ide, ha nem hívtuk őket! Védjük meg a saját értékeinket, mint pl. a szabályok tisztelete, rend, civilizáció, tanulás.
Nincs szükségünk a színvonalat csökkentő, lázadozó csűrhére, akik úgy elszaporodnak, hogy akkor aztán végünk lesz. Menjenek Szaud-Arábiába, vagy ahova akarnak. Mi itt dolgozunk és így is alig élünk meg, ha ide jönnek, csak roisszabb lesz minden. Akkora feszültség van egész Európában, hogy az hihetetlen.. és folytathatnám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!