A németek és az osztrákok miért imádják ennyire a menekülteket?
Bécsben tanulok, és épp most volt nemrég egy 100ezres tüntetés Európa "orbanizációja" ellen.
Magyarul a menekültek mellett tüntettek.
Miért védenek/szeretnek/várnak szívesen olyan embereket, melyeknek a 80%-a nem háború elől menekül, hazudnak a nevükkel/lakhelyükkel/állampolgárságukkal/céljukkal/múltjukkal kapcsolatban, és egyértelműen csak a szociális háló vonzza őket?
Az ellen miért nem szólalt fel senki, hogy már az X. németet teszik utcára az albérletéből azért, hogy menekülteknek adják ki?
Azért miért nem tüntetnek, hogy a fociedzőről, akivel a petrás botrány volt, nyíltan kiderült a kurdoknak köszönhetően, hogy terrorista?
Miért kell a menekülteknek "Welcome party"-kat rendezni?
Főleg, hogy a menekültek 100%-a ILLEGÁLISAN jön be az országba, illegálisan vonulnak át fél Európán, mert nekik a szegényebb országok nem kellenek. Láttam olyan videót, amelyben páran elmondták, hogy haza fognak menni, mert nem akkora a jólét, ahogyan ők azt ELVÁRTÁK.
Miért szeretik és támogatják a németek és az osztrákok ezeket az embereket?
Komolyan nem veszik észre a hazugságokat, stb.-ket, vagy nem is érdekli őket?
Én például azért jöttem ki, hogy adózzak, dolgozzak, hasznos tagja legyek a társadalomnak, de ezt a "Flüchtlinge Wilkommen" mentalitást nem bírom megérteni, főleg, amennyit olvastam a menekültekről.
Nagyapám az ilyenekre mondta, hogy agyukra ment a jólét.
Nincsenek anyagi problémáik, túl sok a szabadidejük és a beteges dekadenciákban élik ki magukat. Lásd: Conchita Wurst, aki koncertet is adott tegnap a tüntetésen.
De nem baj, mert erősödik az ellenoldal is.
Magasabb az ingerküszöbök.
Habár az osztrákoknak nem annyira.Ők tudnak kemények lenni.
A németeknél viszont félelmetes ez az idegenrajongás.
Ausztriában Oberösterreichben pl az FPÖ nyert, az az itteni Jobbik kb.
Ez oké, hogy itt is kezd betelni a pohár, de ez az "Európa orbanizációja" ellen 100.000 ember, ezt nagyon erősnek érzem, és igencsak elcsodálkoztam rajta.
Meg a "menekültekért" koncert.
Pedig Ausztriát is keményen érinti az egész.
Kérdező, az a baj, hogy te is bedőltél a médiagépezetnek.
A német és osztrák emberek minimum 90%-a a háta közepére se kívánja a migránsokat.
Csupán néhány tucat politikus, a média és pár "civil szervezet" akarja elárasztani külföldivel Európát, csak sajnos mindig ezeket a véglényeket mutatják a tévében, ezért úgy tűnik, mintha domináns álláspont lenne.
Az elmúlt évtizedben, Nyugaton még soha nem volt ilyen népszerű Magyarország, mint az elmúlt pár hónapban. Mindenki nekünk szurkol és elítélik a saját politikusaikat is lásd: Merkel és pártja népszerűsége mélyponton van.
Végre le kéne szokni arról, hogy a gazdasági migránsokat menekülteknek nevezzük.
Akkor ennyi erővel az Ózdról Budapestre, jobb állás miatt költöző magyarok is menekültek. Ők is lakhatnának táborokban és őket is etethetnék a civilek szendvicsekkel.
"Már az is baj, hogy vannak empatikus emberek? Azért nem érted meg ezt a mentalitást, mert te nem vagy empatikus. Ilyen egyszerű."
Lehet empatikusnak lenni egy veszett farkasfalkával, csak nem túlzottan tanácsos.
Azért egy 100 ezres tömeget nem neveznék kicsinek.
Münchenben is volt "orbanizáció" ellenes tüntetés.
"Lehet empatikusnak lenni egy veszett farkasfalkával, csak nem túlzottan tanácsos."
Ezek után ugye nem akarod azt állítani, hogy nem vagy rasszista?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!