Keresztény tömeggyilkosság! Teszünk ellene?
Ma olvastam valami borzasztót:
Mikor teszünk ez ellen valamit? Vagy muzulmánoknak mindent szabad?
Te nem vagy más mint egy kereszténygyűlölő provokátor, ez anélkül is látszik, hogy a kérdező felhívta volna rá a figyelmet.
Senki nem uszított itt a muzulmánok ellen, csak az iszlamista terroristák ellen. Erre te megjelensz és védelmedbe veszed őket, mondván, hogy mi vagyunk az oka minden tömeggyilkosságnak, hogy így gondolkodunk ( gyk.: védelmünkbe merjük venni a keresztényeket, ami manapság bűnnek számít). Aztán jössz a hülyeséggel, hogy Nyugat-Európában valójában nincs diszkriminálva a kereszténység, holott dehogynem. Brüsszelben már központi karácsonyfát sem mertek állítani, egyes európai országokban embereket rúgnak ki kereszt viseléséért, miközben ott a saria bevezetésének szükségességét oktatják magániskolákban.
Ezek után szerintem köpj egy nagyot a levegőbe és állj alá. Ezt ajánlom minden liberális, baloldali barátodnak. Rosszabbat nem, Isten ments, de tudom, hogy lesz még nektek nagyon csuda világotok.
Tetro! Én rengeteg bizonyítékot előtártam már neked, de te tagadsz, tagadsz.
Neked akár a csillagos eget is lehozhatnám te akkor sem hinnél nekem!
Szerinted nekem mint vallásos embernek milyen érzés hogy előttem szidják Istent. Nem is írom le hogy miket mondanak a fiatalok.
"Mikor teszünk ez ellen valamit?"
Kamu hírt linkel, és ezt írja alá. De nem uszít. Én meg mert szólni merek, hogy a kérdező ne hazudozzon, azonnal kereszténygyűlölő vagyok... :D
Előbb linkeltem be hármat, bombamerényletek stb. Elolvastad egyáltalán?
Vagy mire gondolsz? Menjek és készítsek videofelvételt?
Nem veszed észre, hogy ezzel a hazugozással nem sokra mész, mert egyikünk sem veszi magára?
Örülök, hogy lezártad, szerintem ennyi is sok volt belőled. Vitatkozz inkább az otthonodban, a kendermagosoknál.
Én többet nem írok ide. Tetro nem akarok veled vitatkozni mert nincs semmi értelme.
Majd ha valaki rátalál erre a kérdésre, végigolvassa és eldönti van e keresztényellenesség, vagy nincs voltak érvek, ellenérvek.
Bajtárs! Köszönöm hogy segítettél! Javaslom te se vitatkozz többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!