Személy szerint tisztában vagy a norvégiai tömeggyilkosság politikai hátterével?
Nem teljesen.
Viszont meghalt több, mint 80 ártatlan fiatal, a legtöbbjük még gyerek. Szerintem ez a tragédia nem attól lesz súlyosabb, hogy milyen nézeteket vallott a gyilkos, vagy miben hittek az áldozatok.
Aki túlélte a mészárlást, legjobb esetben is csak egy kis seb marad örök életében a lelkében.
és te kérdező?
én tisztában vagyok vele, hogy az a gyökér egy elmebeteg sz@rházi volt, akit anyjában már ki kellett volna végezni!
És szereti Magyarországot:
"A kérdés, hogy ki hogyan használja fel Ellened. És hogy miért nincs sajtószabadság Magyarországon"
Ellenem? o.O
Sajtószabdság...
miért van az az érzésem, hogy te főként a kurucról tájékozódsz?
23:52
Az ott lévő kép alapján azt kell mondjam kifejezetten értelmes, szimpatikus embernek tűnik, meg nem mondanám róla hogy képes ilyen borzalmakat elkövetni és épp ez teszi olyan hihetetlenül hátborzongatóvá az egész ügyet számomra.
Kérdező: ha a politikai háttér alatt azt érted hogy valakik felbérelték akkor javaslom fordulj kezelőorvosodhoz vagy gyógyszerészedhez.
"mert anélkül sikerül gyűlölnöd a kurucot, hogy olvasnád"
Ez fordítva is igaz. Akik olvassák azt azok többsége meg gyűlöli pl az indexet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!