Keresztény tömeggyilkosság! Teszünk ellene?
Ma olvastam valami borzasztót:
Mikor teszünk ez ellen valamit? Vagy muzulmánoknak mindent szabad?
Ha elolvasod a hírt rájösz, amúgy nem rég jött.
Vagy szerinted hazudnak? Hazudik Juan Carlos Martos atya?
És a kép? Az nem bizonyíték?
természetesen minden vallási, etnikai gyilkosság elfogadhatatlan.
amíg viszont ezt a hírt egyetlen megbízható hírforrás sem erősíti meg, addig simán lehet internetes hoax. hogy a kép?
akárhonnan lehet. mondjuk Rwandából. ráadásul ez a fotó már egy éve is keringett a neten...
Mit tennél? Kimennél háborúzni? Sok sikert!
Nem a mi háborúnk, nem a mi kontinensünk, nem avatkozunk bele. Nem oldhatunk meg minden konfliktust a Földön. Az amerikaiak végig támogatták az arab tavaszt. Líbiába is küldtek katonai támogatást mégis meggyilkolták a nagykövetüket egy nyomorult film miatt.
"Ha elolvasod a hírt rájösz, amúgy nem rég jött.
Vagy szerinted hazudnak? Hazudik Juan Carlos Martos atya?
És a kép? Az nem bizonyíték?"
Akármilyen friss is, nem itthon fog először megjelenni. Hogy hazudnak-e? Nem ez lenne az első eset a történelemben. Egyébként meg nekem fogalmam sincs ki az a Juan Carlos Martos, de szerintem neked se nagyon. Attól hogy odaírják hogy atya te már mindent elhiszel? A képről meg ne is beszéljünk, ott van egy csoport égett ember. Ez mit bizonyít?
Sejtettem hogy nem a buddhisták voltak.
Az iszlámban csak igen kevesen követik a békés , felvilágosult , liberálisabb irányzatot.
Semmiképpen nem lehet a béke vallásának nevezni.
Volt szerencsém beleolvasni a Koránba ,ahhoz a könyvhöz képest a Mein Kampf egy mesekönyv.Tele van erőszakos szövegekkel , erőszakra buzdító és erőszakra felszólító írásokkal.
Sajnos a muszlimok többsége igen erőszakos.A toleranciát igen sajátosan értelmezik , képtelenek más vallásokat vagy másképp gondolkodó embereket tolerálni.A szabadság fogalmát is igen sajátosan értelmezik.
Náluk a dzsihád azt jelenti hogy végezni kell minden hitetlennel vagy áttéretni őket az iszlámra.
Ők egy teljesen iszlám hitű Föld bolygót szeretnének hogy mindenki az ő Allah istenüket imádja és csak abban higgyen.
A többi más vallás képes egymás mellett békében élni , például a buddhisták soha nem fogják megtámadni a keresztényeket vagy a hindukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!