Keresztény tömeggyilkosság! Teszünk ellene?
Ma olvastam valami borzasztót:
Mikor teszünk ez ellen valamit? Vagy muzulmánoknak mindent szabad?
CNN se a BBC mint hiteles? Na ne nevettess.
Akik a moszkvai tüntetésekhez beraknak athéni randalírozókat, meg akik a líbiai polgárháború idején kölcsönvették az Al-Dzsazírától a Dohában felépített makettvárosról készült képeket. Aztán a lebukás után jött a magyarázkodás, a második esetben meg a hallgatás. A koszovói háborúról meg inkább nem is beszélek.
Ők lennének a hitelesség mintapéldái?
A másik dolog: ha mégis katonailag fellépnének a keresztény országok a muszlimok ellen és elkezdenék őket irtani, az mitől lenne jobb? Netán szerinted egy újabb keresztes háború megoldana minden problémát?
Mert ha hagyjuk hogy tovább folyton ez a dolog az jobb mi? Minden percben meghalhat valaki ott.
Nem azt mondom irány a háború! De ha Irán ellen feltudák lépni akkor Nigériával is tudnának tenni egy két dolgot.
Nem tudom milyen mexikói blog.
De én nem tekintem hitelesnek sem a CNN-t sem a BBC-t. Főleg az utóbbit, amit Magyarországon szokás mintának tekinteni. A politika aktuális irányelvei szerint tájékoztat, hitelesség nélkül. Mert amiről a média nem tájékoztat, az manapság olyan, mintha meg sem történt volna.
22.46, a kérdező az általa linkelt cikket próbálta néhány válasszal feljebb egy mexicoi bloggal igazolni... akkor te milyen hírforrásnak hiszel? a szentkoronaradio-nak?
kérdező, ugye tudod hogy a belga karácsonyfa történet is hoax volt? :D
Nem nem tudtam, akkor bocsánat.
De ettől függetlenül rengeteg hasonló eset van.
És ezt nem tagadhatod le!
A belga karácsonyfát lehet kicsit felfújták.
De a muszlimok akkor is problémásak.
Kérdezz meg 1-2 franciát és elmondják neked mi is a helyzet a muszlimokkal.
Nem, nekik sem. Szelektálok, amiről tudom, hogy valószerűtlen, azt nem hiszem el. Amiről pedig nincs megfelelő háttérismeretem, arról nem nyilvánítok véleményt.
Mellesleg Brüsszelben valóban nem volt karácsonyfa, a muzulmánok érzékenységére hivatkozva. Keresztény Európa... az EU megálmodói meg forognak a sírjukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!