Miért védi annyira mindenki Izraelt? Meg miért szidják az irániakat? Az emberek többsége miért hiszi el hogy Irán agresszor? Miért nem bírják felfogni a Izrael állam vezetői őrültebbek Irán vezetőinél?
Kérdező
" "Vagyis, ha "csak a cionistákat" akarja letörölni a Földrôl, az azt jelenti, hogy "csak" Izrael minden lakóját. Talán ezért tartják agresszornak. "
Lehet, hogy ő is rosszul értelmezte a szót mint én. "
Te értelmezheted rosszulr ( tévesen ), mert "egyszerû járókelô" vagy, akárcsak én.
De egy államelmök, vagy egy legfôbb vallási vezetô, aki így az állam legfôbb vezetôje NEM LEHET TUDATLAN abban a kérdésben, amirôl beszél. Vagyis ( elméletben ) elôfordulhat, akkor azonban elfogadhatatlanul FELELÔTLEN. Talán ezért IS vélik úgy az épelméjûek, hogy nincsenk politikusok, akik őrültebbek Irán vezetőinél.
"a cionisták viselkedésükkel elérték, hogy az emberek a cionizmus szó hallatán a gyerekeket és nőket gyilkolászó vadbarmokra gondoljanak. "
Nem a cionisták, hanem Izrael ellenségeinek gátlastalanul HAZUG és elképesztôen agresszív PROPAGANDISTÁi.
"Milyen érdekes, hogy az ENSZ szerint is a RASSZIZMUS egyik formája a cionizmus."
Milyen érdekes, hogy Te még 1975-nél tartassz, amikor a szu 3 szavazatával közismerten az arabokat támogatta és persze a "béketábornak" kötelezô volt úgy szavazni, ahogy a szu és a harmadik világ is vele szavazott, mert pénzelte ôket ( mellesleg a mi zsebünkbôl ). Így is épphogy 50% + 1 szavazattal fogadták el ( 142-bôl 72 ). És abban az idôben volt a szu hatalma tetôpontján.
Viszont 1991-ig még nem jutottál el, amikor az ENSZ ezt a határozatát visszavonta. Mellesleg Kofi Annan, az elôzô fôtitkár akkora krokodilkönnyeket hullajott a '75-ös hat+arozat miatt, hogy na.
És a '91-es határozatot, mely visszavonta a '75-öst, nem ám épp hogy, hanem 2 / 3 -dal fogadták el ( 166-ból 111 ).
Érdekes, hogy ennek ellenére Te még a szovjet blokk által kierôszakolt '75-ös határozatánál tartassz.
Akkor mifenétôl is érzed jobboldalinak magadat? Hogy is van ez, komcsikám?
Bambanyulnak
Miert nem nemzet a palesztin?
Van kulon nyelve? Nincs, arabul beszelnek, megcsak kulon nyelvjarasuk sincs.
Van palesztin tortenelem? Nincs. Mondjal nekem EGYETLEN palesztin tortenelmi esemenyt mondjuk 100 evvel ezelottrol vagy korabbrol.(Palesztin arabot termeszetesen, ne palesztinai zsido tortenelmi esemenyt, az van boven 3000 evre visszamenoleg) Mondj nekem EGYETLEN palesztin tortenelmi alakot 100 evvel ezelottrol vagy korabbrol. Mondj nekem EGYETLEN palesztin szervezetet (barmilyent, akar sportcsapatot is) 100 evvel ezelottrol vagy korabbrol.
Mondj nekem EGYETLEN palesztin nepdalt, irot, koltot, 100 evvel ezelottrol vagy korabbrol.
Mondj nekem EGYETLEN palesztin tudost, mernokot, tanart, akar iszlam vallasi vezetot 100 evvel ezelottrol vagy korabbrol.
Nem tudsz, mert nincs.
Jópár Neturei Kartás is Izraelben lakik, őket miért nem akarják bántani
"Nem lehet tudatlan"
Azért jó sok elnök tudatlan volt. Pl George Bush, vagy
Magyarország elnökeinek többsége...
"Kitaláció"
Hát igen, mind az összes videó propaganda, ami nem dicsőíti Izraelt. Meg ami Gázában folyik, az is kitaláció.
"Akkor mifenétôl is érzed jobboldalinak magadat? Hogy is van ez, komcsikám?"
- Te már sértegetsz? Nem értek egyet a kommunizmussal, életképtelen ideológiának látom. Továbbá azon az állásponton vagyok, hogy vesszen Trianon...
Sajnos nem minden hszt olvastam de:
Kis kiegészítés a töri órákhoz egy antiszemita (volt talmudista) szemszögéből.
http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE
Címe, ha a link nem működne.
Benjamin H. Freedman beszéde I. rész, 1961, Washington
Még annyit, hogy az izrael pártiakkal nem KELL vitatkozni, hiszen nagy eséllyel a hasbara kommandó tagjai :)
Előző voltam.
Ezeknek a bolondok óngyűlölő zsidónak, elmebetegnek, pszichiátriai esetnek fogják nevezni Freedmant:(
Izrael pártolásának nincs semmilyen erkölcsi és jogi alapja.
Hát ahogy látom, Reed, Invesztor és nneddudgi Izrael fanatikusok. Én nem pártolom semelyiket, mind a kettő állam vezetői félőrültek. Láthattad volna, hogy ezt a véleményt korábban leírtam ebben vagy más topicban.
Elég érdekes, hogy a kommentelők többsége meg a globális véleményhatalom elfelejtkezik Izrael bűneiről és csak Iránét hangsúlyozzák. Illetve az is, hogy Izrael tetteiben nem találnak semmi kivetnivalót.
Se Irán, se Izrael nem tarthatna atomfegyvereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!