Miért védi annyira mindenki Izraelt? Meg miért szidják az irániakat? Az emberek többsége miért hiszi el hogy Irán agresszor? Miért nem bírják felfogni a Izrael állam vezetői őrültebbek Irán vezetőinél?
Izraeltől. Izrael agresszorként viselkedik jelen helyzetben, ő fogja kiprovokálni ezt a háborút.
Honnan veszed hogy ezek jönnének Európa felé hittéríteni? Ezeknek a cionistákból és az azok szekerét toló államokból. Ha kitör háború Irán és Izrael között, az Iránban fog folyni. És nem Európában.
Te komolyan gondoltad, hogy a gyenge seregükkel meghódítják a világot? :D
Nem tudom miért, de én tudok azokkal rokonszenvezni, akik a nemzsidók megöléséről fantáziálnak.
"Honnan veszed hogy ezek jönnének Európa felé hittéríteni? "
A Koránból. Olvasgass! :-)
"Ha kitör háború Irán és Izrael között, az Iránban fog folyni. És nem Európában. "
Nagyon remélem is!!!
"Te komolyan gondoltad, hogy a gyenge seregükkel meghódítják a világot? :D "
Nem. De ha csak egyetlen bombát robbantanak, és emiatt meghal valamelyik szerettem.... Nem a világhódítási képességük miatt félek. Én attól az egyetlen bombától félek.
Pedro
tegnap 21:21
"Azért, mert a palesztinok arabok. Mint ahogy Iraktól Marokkóig a nagy többség a térségben."
Ez király indok. A belgák meg belgák, nem franciák, az osztrákok sem németek, a moldávok meg nem románok, a crna gorac-ok sem szerbek, az ukránok sem oroszok. De még a szerb és a horvát is egy tőről fakad, mégis talán ne szerbezz le szemtől szembe egy horvátot, hacsak nem tudsz egytized másodperc alatt százra gyorsulni.Mégis mind külön nemzetként aposztrofálják magukat.
ma 06:50
"Miert nem nemzet a palesztin?
Van kulon nyelve? Nincs, arabul beszelnek, megcsak kulon nyelvjarasuk sincs.
Van palesztin tortenelem? Nincs. Mondjal nekem EGYETLEN palesztin tortenelmi esemenyt mondjuk 100 evvel ezelottrol vagy korabbrol.(Palesztin arabot termeszetesen, ne palesztinai zsido tortenelmi esemenyt, az van boven 3000 evre visszamenoleg) Mondj nekem EGYETLEN palesztin tortenelmi alakot 100 evvel ezelottrol vagy korabbrol. Mondj nekem EGYETLEN palesztin szervezetet (barmilyent, akar sportcsapatot is) 100 evvel ezelottrol vagy korabbrol.
Mondj nekem EGYETLEN palesztin nepdalt, irot, koltot, 100 evvel ezelottrol vagy korabbrol.
Mondj nekem EGYETLEN palesztin tudost, mernokot, tanart, akar iszlam vallasi vezetot 100 evvel ezelottrol vagy korabbrol. "
Arabul beszélnek? Gondolom itt az irodalmi arabról beszélsz ugye? Amit minden arab ismer.
Ezzel az indokkal, amit felsoroltál Szlovákiának sem lenne létjogosultsága saját nemzetként.Vagy mi van Macedoniával és Albániával?
Ez az igazi antiszemitizmus, az ilyen megközelítés mint a tiétek. Káin és Ábel példája. Ahogyan az írva van, de az nem a régmúltra utaló történet.
Te pedig tarts nekem 3 órás előadást az andok népcsoportjai vándorlásáról és rokoni kapcsolatairól az elmúlt 3000 évben...
Attól, hogy Te nem ismersz egy nemzetet, attól még nem biztos, hogy nem is létezik és jogalapja van akárkinek is módszeresen kiírtani őket.
"Koránon háborút hirdet"
A Koránban levő Dzsihádra gondolsz?
A Dzsihádnak sok változata van. Van lelki dzsihád is (pl megállom a cigizést, az is dzsihádnak számít) meg fegyveres is. A fegyveres dzihádon, a szent háborún belül is van védekező meg támadó dzsihád. A támadó szent háborút el lehet ítélni, de a védekezőt nem.
Nem csak a dzsihádra.
A Koránban benne van, hogy minden igazhitűnek kötelessége, hogy az igaz vallást fegyverrel is terjessze.
Ez, azzal együtt, hogy aki harcban esik el az egyenesen a paradicsomba kerül - TÖKÉLETESEN alkalmas fanatikus harcosok, merénylők képzésére - és ezt Iránban mesterien CSINÁLJÁK is.
Igen, tudom, a keresztény vallás nevében is indítottak sok háborút. Az sem jobb. De ami MOST veszélyezteti (veszélyeztetheti) a békénket, az nem Izrael területi hódításai, hanem például az Iráni rendszer fanatizmusa.
Pedro
"A Koránban benne van, hogy minden igazhitűnek kötelessége, hogy az igaz vallást fegyverrel is terjessze. "
Hol?
Ha az irániak fanatikusak lennének, nem tűrnének meg más idegen vallásút sem az orzságukban. Kameini ajatollah kijelentette, hogy Iránnak csak a cionistákkal van baja. És nem a "hitetlenekkel".
Érdekes, hogy az ott élő zsidók 80%-a hagyta el az országot, mikor Khomeini (tehát a NAGY) ajatollah hatalomra került. A sah uralma alatt egész jól elvoltak... :-D
Az első kérdésedre: most igazán nem fogom előkeresni neked, de tényleg benne van ez a mondat, nem pontosan ugyanígy, de az értelme ez. Nekem egyiptomi arab nyelvű Koránom van, és azt nehéz szó szerint fordítani.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!