Miért védi annyira mindenki Izraelt? Meg miért szidják az irániakat? Az emberek többsége miért hiszi el hogy Irán agresszor? Miért nem bírják felfogni a Izrael állam vezetői őrültebbek Irán vezetőinél?
"Idézetek"
Elismerem, hogy a Mindszenty-nél tévedtem, azt a kurucról szedtem.
De:
Liszt Ferenc : Die Israeliten (1862)
Mária Terézia: Forrás nélkül találtam, DE a wiki érdekes dolgot ír Mária Teréziáról:
Vörösmarty:
George Washington:
George Washington életelvei, A.A. Appleton & Co. kiadásában
[link] - Ezen a linken beszélnek Kölcsey és Vörösmarty "antiszemitizmusáról".
VOLTAIRE: "Csak a zsidók tudatlan és barbár nép, akik a régóta egyesítik a legpiszkosabb dölyfösséget, a legutálatosabb babonákat, a leglegyőzhetetlenebb utálatát minden népnek, akik eltűrik, és gazdaggá teszik őket." (Juif, Dictionnaire Philosophique)
"Ők mind a szívükben dühöngő fanatizmussal születnek, éppúgy, ahogy a bretonok vagy a németek szőke hajjal születnek. Egy csöppet sem lennék meglepve, ha ezek az emberek halálos veszéllyé válnának az emberiség számára." (Lettres de Memmius a Ciceron, 1771)
Nem érdekes, hogy ezen híres személyek szidták a zsidókat? Biztos ok nélkül szidták e "tisztességes" embereket.
"Talán, mert Irán vezetôi szinte heti rendszerességgel jelentik ki, hogy "Izraelt lekell törölni a Föld szinérôl", "Izraelt meg kell semmisíteni" és hasonlókat, és, mert atomfegyvert fejleszt."
- Figyelmen kívül hagytad azt a videót, amelyben zsidók ölelkeznek "szélsőséges" irániakkal illetve Kameini ajatollah beszédét is, melyben a cionistákat törölné el a Föld színéről. Nincs kedvem linkelni, azokat már előzőleg belinkeltem...
"Azután meghamisította a vallási szövegek ( pl Talmud ) tartalmát. Ha kétled, olvasd el magad! "
-Azt elfelejtetted, hogy a "békés" Talmuddal is igazolta az 2 rabbi "A király tanítása" c. könyvben levő dolgokat...
Meg egypár rabbi is a Talmud alapján akarja a nemzsidókat öldösni... Ennyit a hamisításról...
"Majdnem százan nagyra tartják. A többi tizenakárhánymillió ... meglehetôsen tiszteletlenül nyilatkozik róla, ahhoz képest, hogy rabbi volt. "
- Az ilyen szélsőséges deviánsokat nagyra becsülik Izraelben. Ott van Ovájdá Joszéf rabbi, Jáákov Joszéf rabbi, Jichák Ginsburg meg Joná Metzger...
Az izraeli vallásos cionista társadalmi rétegen belül, de leginkább a zsidó telepesek körében nagy népszerűségnek örvend A király Tórája/tanítása című, 2009 végén napvilágot látott rabbinikus könyv.
"Lecsukták a rabbikat"
Igen, előállították őket, aztán összegyűltek a rabbi hívei, s kiengedték azt a 2 deviánst...
"Ugyanazért, amiért Ausztriának a magyarokkal Bethlen Gábor vagy a Rákócziak korában, vagy 1848-49-ben. "
A palesztinok jogosan lázadoznak a zsidók ellen, rosszra fordult a helyzetük, miután elfoglalták a zsidók a földjüket, míg a rómaiak ellen jogtalanul / értelmetlenül. Olyan ellen miért kell lázadozni, aki vízvezeték hálózatot, csatornarendszert meg minden jó dolgot hoz?
"Ezzel együtt nem tartalak antiszemitának. Ha idôd engedi és elfáradsz vmelyik kórház pszihiátriai osztályára, ott az orvosnak elmondod ezeket, ô meg fogja mondani, hogy minek tartalak. :) "
Elmondtam, hogy én csak bizonyos zsidókat szidok a cselekedeteik miatt. Az más, hogy ezek a híres személyek válogatás nélkül utálták a zsidókat. Nemnormális az, aki nem áll ki Izrael apartheidrendszere miatt.
Mit is bizonyít az utolsó videód? Mert szerintem semmit.
Neked hányszor kell a szádba rágni, hogy eljusson a csöppnyi mogyorónyi pici agyadhoz? A TALMUD NEM A ZSIDÓK SZENT KÖNYVE!!!
Csak egy kommentár gyűjtemény a Tórához, még egymással ellentmondó dolgok is vannak benne, sőt két rabbi vallási vitáját is leírja anélkül, hogy konklúziót (összefoglalást/eredményt, gondolom nem ismered a szót) vonna le.
Ilyenből ezer meg egy van a keresztény világban is. Ha megnézed a videót (mivel te linkelted ez gondolom megvolt, bár vannak kétségeim), akkor világosan kiderül, hogy az illető zsidó sem veszi komolyan a Talmudot. A cigány komolyabban veszi, anélkül, hogy egy sort is olvasott volna belőle.
A wiki ezt írja a Talmudról:
A Talmud (תַּלמוּד héberül: „tan, tanulmány, ami tanulva lett”) a posztbiblikus zsidó irodalom legnagyobb és egyértelműen legfontosabb, tematikus rendszerbe foglalt gyűjteménye, a zsidóság enciklopédiája, jogi és vallási alapvetése, szokásjogi gyűjteménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!