Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért védi annyira mindenki...

Miért védi annyira mindenki Izraelt? Meg miért szidják az irániakat? Az emberek többsége miért hiszi el hogy Irán agresszor? Miért nem bírják felfogni a Izrael állam vezetői őrültebbek Irán vezetőinél?

Figyelt kérdés

2012. febr. 25. 22:43
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/142 A kérdező kommentje:

A cionizmus azon CÉLJÁVAL hogy legyen zsidó állam, még egyet is lehet érteni. Azonban olyan ESZKÖZökkel akarják ezt a célt végrehajtani, ami elítélendő. A palesztinokat nem lehet onnan csak úgy "kiirtani", kiebrudalni ahogyan ők gondolják.

Maradjunk annyiban, hogy én az ilyen turbó-cionistákra nézek rossz szemmel. Ahogy láthatjuk, elég sokan vannak. Főleg Izraelben.

2012. ápr. 22. 22:25
 142/142 anonim ***** válasza:
49%
Jót nevetek a válaszokon. Egyrészt senkit nem köveznek meg Iránban, főként akkor nem ha kilátszik a karja. Vannak erkölcsi szabályok, amelyek szerintem nem rosszak. Nekem vannak gyermekeim, és látom a különbséget a két ország között. Igen vannak akasztások a gyilkost, árulót, adócsalót, és drogárust felakasztják. Nos érthető is úgy gondolom. A mi országunk gyüjti az embereket a börtönbe, és eltartja akár élete végéig, ott nem szeretik az ingyenélőket eltartani. Iránban egyértelmű szabályok vannak, itt nálunk meg ki hogyan értelmezi azokat. Több éve járok havi-két havi rendszerességgel Iránba.Egyedül nőként! Ott dolgozom. Személyes tapasztalataim vannak nem a médiából tájékozódom. Soha nem bántottak sőt mindig tisztelettel és kedvesen, figyelmesen bántak velem, azért meg hogy keresztény soha meg nem szóltak. Irakban bántják a keresztényeket nem Iránban. Bizonyára kevesen tudják, hogy az Iráni kormányban minden vallás képviselői jelen vannak, zsidók is, keresztények is.
2014. okt. 10. 18:41
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!