Tulajdonképpen mi a baj a zsidókkal?
Ahogy láttam, a szélsőjobbosok közül elég sokan ellenszenvesek velük. Magam is jobboldali nézeteket vallok, de más, dolgozni nem akaró és az őket eltartó adófizetőket terrorban tartó ,,nép"csoportokkal ellentétben én a zsidókat nem tekintem akkora gondnak. Mert míg a fentebb felsorolt ,,nép"csoport nagyobb részének életmódjának ,,jellegzetességeit" én magam is tapasztalom, addig a zsidókkal efféle gondot nem látok. Legalábbis nekem ez a meglátásom.
Szóval: mi a probléma a zsidókkal valójában?
"Egyetemi anyag... nem kell hozzá drog, csak tanulni kell!"
sámán-képző főiskola?
Ne fárasszuk már egymást az agyament hülyeségekkel.
"Akkor szerinted hazudok? Miért nem nézel utána a neten?"
mármint arról, hogy azt próbálnád sugallni, hogy töri szakos vagy?
Mint ház.
Eléggé gáz színvonalon van itthon a bölcsészképzés, de ilyen mélyre még nem süllyedt.
sejtem, hogy a neten való utánanézés nálad milyen "szakmai" oldalakat takar..
"2. Mikor megszűnt az Oszmán Kalifátus. Hogy szűnt meg?
Ezek a khazár zsidók muszlimoknak adták ki magukat, és összeugrasztották a törököket az arabokkal. Atatürk is nekik dolgozott.'
Mond, te milyen drogon élsz?"
http://www.youtube.com/watch?v=--op2bDLp_Q&feature=related
És ezt mondta a szultán mikor a zsidók meg akarták tőle vásárolni Palesztinát:
http://www.youtube.com/watch?v=QbWiLUBkWus&feature=player_em..
Erre meg koncentrálj rá!!!
"The Young Turks"
zseniális, ahogyan igazoltad, amit írtam. Mondtam, hogy sejtem, milyen "szakmai" honlapokra hivatkozol te, állítólagos történész, pff.
erre direkt engem igazolandó beraksz "szakmai megalapozottságú" hivatkozásnak egy 'Real Zionist News' című honlapot, ahol többek között olyan fantasztikus humor-sztorikkal örvendeztetik az embert, mint a 9/11es merénylők igaziból zsidók voltak vagy hogy az ifjútörökök voltak azok, de azt is megtudhatjuk, hogy maga az antikrisztus is zsidó lesz...
Égesd még magad egy picit, bogaram, valóban, a történészek valóban ilyen honlapokra szoktak hiteles forrásként hivatkozni, persze csak akkor, ha a kuruc valami miatt épp nem elérhető.
Úgy van neked bármi közöd a történelemhez, mint nekem Claudia Schifferhez - max álmaidban.
Egy hülye kis hazudozós szerencsétlenség vagy, és még csak nem is az intelligensebb fajtából, mint tapasztalhattuk.
Teljesen mindegy, hogy honnan linkelek, te "összetett tudatlan"(az araban van tudatlan, és összetett tudatlan. azt hívják tudatlannak, aki tudja magáról, hogy tudatlan, és azt hívják összetett tudatlanak, aki tudatlan, és azt hiszi magáról, hogy tud valamit)! Ha rákeresel, mindenhol ezt dobja ki!
De ahogy gondolod! Nekem nem számít, hogy nem fogadod el, mert úgy is ha bárki rákeres azonnal kiderül neki, hogy nekem van igazam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!