Tulajdonkeppen miert fontos, hogy volt-e holocaust vagy nem volt? A jelenlegi vilaghelyzeten nem valtoztat.
Mert egy egyértelmű történelmi példa, hogy a gyűlöletkeltés, bűnbak keresés hova vezet. Ezért akik ma ugyanúgy gyűlöletkeltéssel, mindenért másokat okolva akarnák a saját (politikai, hatalmi,stb) céljaikat elérni, azoknak nagyon kínos, hogy ott van a szemük előtt a példa, hogy ez nem csak játék, hanem kőkemény következményei is lehetnek, emiatt az egyik elsődleges lépés, amit meg kell tenniük, hogy úgy próbálják beállítani, amit csinálnak, hogy á, dehogy vezethet ez semmi veszélyeshez, ehhez pedig muszáj tagadniuk a kézzelfogható történelmi bizonyosságot, hogy dehogynem marha veszélyes tud lenni a gyűlöletkeltés, ha elszabadul- ezért aztán ha megnézed, miközben egyfolytában azon sírnak, hogy de miért kell mindig a holokausztról beszélni, közben mindig ők azok, akik újra és újra felhozzák a témát, hogy különben sem volt.
A másik, hogy a holokauszt tagadás sosem önmagában van. Mindig követi zsidózás is. Lényegében arról szól a fáma, hogy az egész egy globális összeesküvés, ahol már megint ezek a szemét zsidók hazudnak mindenfélét, hogy ezzel is világuralmi törekvéseiket erősítsék.
Így válik pont a zsidóság és emberiség tragédiája az antiszemitizmus egyik zászlóshajójává. Ezért olyan nagyon fontos az antiszemitáknak, hogy gyakorlatilag nincs olyan hét, mikor valamilyen formában ne jönne elő egy már amúgy ezerszer felsorolt (és megcáfolt) "cáfolat" a különböző "nemzeti" portálokon. Az pedig ha valami új zseniális felfedezést sikerül tenni (mint pl.nem oly rég Tomcat zseniális matek bűvészkedése a KSH adatokkal),akkor azt futótűzszerűen átveszi az összes többi, és majd hogy nem népünnepély keretében harsogja, hogy igen, sikerült, cáfoljuk.
Tanulhatsz a múlt hibáiból.
Érdekes, hogy kizárólag azok tagadják, akik a zsidókat a pokolra kívánják...
ugyanazért fontos, amiért fontos tudni, hogy mi volt 56-ban, mi volt az első és második világháborúban, mi volt a kommunista diktatúra alatt.
mert ezekből tanulni lehet és tanulni kell.
Abból a szempontból fontos, hogy ha volt, akkor ha bármi atrocitás ér egy zsidót, már sírhat a rasszizmus, fasizmus, nácizmus szavakkal és gond nélkül úszhat meg bármit (mint azt az itteni helyzet is mutatja).
Sokat nem változtatna a dolgon, de tény, hogyha valaki rácáfolna megdönthetetlenül, akkor a világ legnagyobb átverése lepleződne le és garantáltan vízbefolytanék mindenkit, aki ezt kamuzza az "én átéltem" szöveggel. De itt még nem tartunk, úgyhogy némi hitelt adok a dolognak, de én sem vagyok 100%-ig biztos abban, ahogy ez elő van adva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!