Tulajdonképpen mi a baj a zsidókkal?
Ahogy láttam, a szélsőjobbosok közül elég sokan ellenszenvesek velük. Magam is jobboldali nézeteket vallok, de más, dolgozni nem akaró és az őket eltartó adófizetőket terrorban tartó ,,nép"csoportokkal ellentétben én a zsidókat nem tekintem akkora gondnak. Mert míg a fentebb felsorolt ,,nép"csoport nagyobb részének életmódjának ,,jellegzetességeit" én magam is tapasztalom, addig a zsidókkal efféle gondot nem látok. Legalábbis nekem ez a meglátásom.
Szóval: mi a probléma a zsidókkal valójában?
Sose értettem, hogy lehet a vallás népcsoport vagy faj.
Ha most muszlim, zsidó, ortodox leszek akkor más lesz a népbe fogok tartozni? Más lesz az intelligenciás?
Sose értettem, hogy lehet a vallás népcsoport vagy faj.
Na ja. A zsidók esetében a kettő egy és ugyanaz. Persze ha nem vallásos, akkor meg ugyanaz a helyzet mint bárki mással.
"Ők kiválasztott népnek tekintik magukat. Az ő értékrendszerük alapján a gój-ok, tehát nem közülük valók értéktelenek, őket meglopni nem bűn, stb. "
ez megint egy mocskos széljobber hazugság. A terjesztői ebből kifolyólag meg mocskos széljobber hazudozók.
----
"De mivel jobb az iszlám
Hát annyival, hogy terjeszkedése során nagyon szépen éldegéltek az iszlám törvények alatt a keresztények, zsidók, is. Tiszteletben tartották őket, mert szintén Allah igazságát hitték, csak "nem a tökéletes megnyilvánulás szerint""
Ez sacc per kb olyan 500-1000 évvel ezelőtt még igaz is volt. Akkoriban az iszlám valóban csodálatos fejlettségű és igen toleráns kultúrát hozott létre, főleg a korabeli kereszténységhez képet.
Na de ha most nézel szét a világban, akkor sajna azt látod, hogy kb. ugyanott tartanak, mint a kereszténység tartott abban a korszakban.
én a palesztinok gettóba zárása és mészárlása miatt ítélem el őket, főként mert ugyanazt csinálják amit velük tettek 70 éve, annak ellenére hogy máig ezzel hárítanak minden bírálatot...
ahogy valaki lehet skót mert fukar, úgy lehet zsidó is mert minden előtt tartja a saját vagyoni érdekeit. nem véletlenül alakultak ezek ki...
Na de ha most nézel szét a világban, akkor sajna azt látod, hogy kb. ugyanott tartanak, mint a kereszténység tartott abban a korszakban.
Nem is a technika vívmányairól vitatkozunk, hanem a vallási toleranciáról. Persze válasszuk le az őrült fanatikusokat, mert azok még az iszlám szemében is bűnözők.
'A Holokauszt előtt a magyar zsidók 90%-a asszimilálódott volt, miért deportálták akkor őket?'
Talán mert zsidók. Erre még nem gondoltál?
"Nem is a technika vívmányairól vitatkozunk, hanem a vallási toleranciáról. Persze válasszuk le az őrült fanatikusokat, mert azok még az iszlám szemében is bűnözők."
Toleranciára mondtam. Pont ugyanott tartanak most felvilágosultságban és toleranciában, mint a középkori kereszténység. Ettől függetlenül nem mindegyik elvakult fanatikus, mint ahogy a korabeli keresztények közül sem volt mind az, de az iszlám kultúra jelenlegi állapotában benne van ez a fajta intolerancia, és ez erőteljesen meghatározza mind a muszlim világot, mint pl. az európai muszlim bevándorlókkal való konfliktusokat.
"Ez vicc ugye? Most írjak egy cetlit én is csak más számokkal? "
Írni írhatsz te nyolc cetlit is, az a hivatalos adatokon nem fog változtatni. És nem biztos hogy velem kellene köcsögösködnöd, én épp kérésre publikáltam az adatokat.
Írni írhatsz te nyolc cetlit is, az a hivatalos adatokon nem fog változtatni. És nem biztos hogy velem kellene köcsögösködnöd, én épp kérésre publikáltam az adatokat.
lécci 1 forrást is, mert ez engem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!