Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egyetértesz vele, hogy a...

Egyetértesz vele, hogy a megtamadott Ukrajnának joga van védekeznie a tamadó oroszokkal szemben, akár orosz területen is?

Figyelt kérdés

nov. 19. 20:53
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/202 anonim ***** válasza:
44%

Itt több okra vezetik vissza.

Infrastruktúra, precíz követési rendszer, műhold, programozás, célravezetés ami mind egy parancsnoki és irányitó rendszerbe van integrálva.

Csak ezen rendszerek képzése évekig tart.

Ez inkább összehangolt szoftver kezelés.

Ezt katonai szakértők mondják hogy jóval bonyolultabb rendszer ez, mint anno amit a rakétás alakulatnál láttál.

Valamint az összes technológiát biztosítsni kell hozzá, mert nyilván Ukrajna nem rendelkezik ilyen fejlett technológiával.

Keressek neked kimondottan erre vonatkozó videókat?

Szívesen segítek, ha érdekel :)

nov. 27. 19:57
 132/202 anonim ***** válasza:
44%

Oroszország nem is tiltakozott a tankok repülőgépek, drónok, lövegek stb technika ellen.

Mivel azokat betanítás után Ukrajna használta.

A modernebb nagy hatótávolságú rakéták használatához viszont kell a nyugat is.

Ez egy nagy különbség.

Irán drónokat és lőszert biztosított, amit Oroszország kezel önerőből.

Valamint észak koreai katonák bevetése csak orosz területen történt meg, amennyiben megtörtént. Erre én nem találtam biztos infót.

nov. 27. 20:04
 133/202 anonim ***** válasza:

"Oroszország nem is tiltakozott a tankok repülőgépek, drónok, lövegek stb technika ellen."

Nem persze, a vörös vonalas hülyeségeket meg az atommal fenyegetést mi találtuk ki. Lefalább ne hazudoznál ilyen látványosan.

"amennyiben megtörtént. Erre én nem találtam biztos infót."

Pedig telegramon van olyan videó, ami Donyeckben készükt róluk...

nov. 27. 20:15
 134/202 anonim ***** válasza:
44%

Igazad van, tiltakozott, de nem volt igazi komolyságú.

Érezhetően más szintet képviselt ezen rakéták elleni tiltakozás.

Módosították a nukleáris doktrínát, Putyin ugyanabból a szobából üzent, ahonnan bejelentette a különleges katonai hadműveletet. Majd ezt kísérte az oresnyik kilövése, ami kivédhetetlen Ukrajna számára. Vagyis az is nagy kérdés hogy lehet e egyáltalán hatékonyan védekezni ellene.

Köszönöm az észrevételt, pontosabban fogalmaztam.

A videóknak utánanézek.

nov. 27. 20:31
 135/202 Alex Fly ***** válasza:
25%
@130: dehogynem tiltakozott. A ruszkik pont ugyanilyen hisztit vágtak le amikor megtudták, hogy Ukrajna Leopardot, F16-ot vagy más modern nyugati haditechnikát kap. És arra még mindig nem kaptam választ, hogy ha az ukránok képesek az orkok által megszállt területen csapást mérni a megszállókra, akkor milyen okból kifolyólag lennének képtelenek erre ugyanazzal a technikával az oroszországi célpontok ellen. Szerinted az ukrán kezelőszemélyzet szaktudása csak a határon belüli célpontokra korlátozódik?
nov. 27. 22:49
 136/202 anonim ***** válasza:
44%

A 134-es hozzászólásomba pontosítottam ezen állítást így az első két mondatra már nem reagálok. Kérlek olvasd el azt a hozzászólást és jobban képbe kerülsz.

A másik téma amit kérdezel, ott alapvetően rossz a kiindulási helyzet.

Alapvetően nyugat a védekezésbe segít, és nem a támadásba.

A védekezésnél még úgy ahogy elnézik a nyugati közreműködését amivel müködik ez a rendszer.

De azt hogy mélységében támadják is Oroszországot az már egy teljesen más lépték.

Szóval a gondolatmeneted ott hibádzik, hogy ukránok képesek működtetni Ukrajnába ezeket a fegyvereket nyugati segítség nélkül. Nem képesek.

Tényleg azt javaslom, hogy hallgass meg katonai szakértőket ezzel kapcsolatban, mert úgy jobban képbe kerülsz.

Az hogy megpróbálod kitalálni a működését meg találgatsz az nem viszi előrébb a beszélgetést.

nov. 27. 23:09
 137/202 anonim ***** válasza:
30%

"De azt hogy mélységében támadják is Oroszországot az már egy teljesen más lépték."

Más lépték az oroszok szerint. Az oroszok mélységben támadják Ukrajnát az oké, viszont ha Ukrajna visszalő akkor jujj világháború. A háború része, hogy visszalőnek és za is a háború része, hogy a hátországban semmisítik meg azokat az eszközöket amiket a fronton szeretnének használni. Ez mindíg is így volt és így is lesz. Tetszettek volna nem háborút kirobbantani.

Unalmas már másfél hete olvasni, hogy ezt nem szabad, ezt nem hagyják az oroszok, ez világhábi, ez a Zusa műve... Tessék szépen lenyelni a pirulát és élvezni a showt.

nov. 28. 00:50
 138/202 anonim ***** válasza:
37%

"Tetszettek volna nem háborút kirobbantani."

Az ukikat okold miatta.

nov. 28. 01:20
 139/202 anonim ***** válasza:
30%

"Az ukikat okold miatta."

Az első néhány hétben még el lehetett ezt adni, de lassan a harmadik évet kezdjük.

nov. 28. 08:02
 140/202 anonim ***** válasza:

"Más lépték az oroszok szerint. Az oroszok mélységben támadják Ukrajnát az oké, viszont ha Ukrajna visszalő akkor jujj világháború. A háború része, hogy visszalőnek és za is a háború része, hogy a hátországban semmisítik meg azokat az eszközöket amiket a fronton szeretnének használni. Ez mindíg is így volt és így is lesz. Tetszettek volna nem háborút kirobbantani."

Azért más lépték, mert Ukrajna segítség nélkül nem tudja célba juttatni ezeket a rakétákat amiket kapott.

Lényegében másik Országgal együtt támadják Oroszországot, az okozott kárért együttesen felelősek.

Tehát itt az a kérdés hogy ezt lehet e úgy tekinteni, hogy másik Országok is beszálltak a háborúba, így jogos lesz e az erre adott orosz válasz?

Itt a folyamat szempontjából is kérdés ez, mert az egy dolog, hogy tetszett volna nem háborút kirobbantani, most ugyanezt lehetne írni Amerikára, hogy tetszettek volna nem beszállni. Ennek az adok kapoknak a legvégső fázisa az atomháború. Megéri Ukrajna miatt?

Meghalnál értük?

Amúgy ha Ukrajna visszalő a saját fegyverivel, akkor nem robban ki világháború, csak kapnak egy erősebb viszontválaszt büntetésképpen.

Igazából ha csak ez lenne, akkor nyugodtabban irkálnánk mint most, amilyen helyzet előállt.

"Unalmas már másfél hete olvasni, hogy ezt nem szabad, ezt nem hagyják az oroszok, ez világhábi, ez a Zusa műve... Tessék szépen lenyelni a pirulát és élvezni a showt."

Lehet élvezni a showt, csak megvan a veszélye annak hogy nem sokáig nézhetjük ha az USA ennyire beavatkozik a háborúba.

A pirulát mindenki csak lenyeli és elfogadja hogy ez van.

Én mondjuk teljesen független vagyok, mert nekem a keleti szlávok egy kutya kölyke. Szóval ha orosz vagy ukrán hal meg, az én nézőpontomból lényegtelen. Sőt tőlem ki is írthatják egymást, győzzön a jobbik!

Ami fontos, hogy engemet a családomat hagyják ki, és globálisan ne rontsák az életszínvonalamat.

Vagyis ha javítják az életszínvonalamat azzal hogy egymást irtják, és nem terjed tovább a konfliktus, akkor még tapsolok is hozzá!

nov. 28. 13:53
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!