Egyetértesz vele, hogy a megtamadott Ukrajnának joga van védekeznie a tamadó oroszokkal szemben, akár orosz területen is?
"a megtamadott Ukrajnának"
Pontosítsunk: a háborút kiprovokáló Ukrajnának...
Elmondták már előttem, de én is leírom. Joga van hozzá, csak nem biztos hogy jó döntés. Nincs olyan forgatókönyv, hogy az oroszokat megverik, ez csak akkor lehetséges ha a NATO tagok közvetlenül beavatkoznak, amit nem fognak megtenni. Ukrajna egyedül nem győzi le az oroszokat. Így minél tovább húzzák-halasztják a megadást, annál több ukrán hal meg, annál több ukrán család kényszerül külföldre, annál több ukrán lakást lőnek szét, annál több ukrán területet vesztenek el. A végén oda jutnak hogy mégiscsak elvesztik a háborút és sokkal rosszabbul jönnek ki belőle, mint korábban tehették volna.
A háború kezdetekor pl. Oroszország csak a Donbasz önállóságát követelte, ha akkor leülnek tárgyalni, Herszon és társai megmaradnak. Nem ültek, most Oroszország számára a minimum hogy elcsatolja az általa ellenőrzött 5 régiót. Lehet, hogy egy év múlva még többet akarnak majd. Játszhatják ezt az ukránok, csak nem jönnek jól ki belőle.
Azt szokták mondani, hogy mindenkinek joga van hülyének lenni. Ha az ukránoknak jó, hogy szétlövik az országukat, én nem szólok bele, csinálják. Én pusztán az értelmetlen vérontást ellenzem és az ártatlan civilekért aggódok, akiket belekényszerítenek ebbe a helyzetbe.
Én ezzel egyetértek!
Nyilván Ukrajna erre képtelen lenne Oroszország ellen.
De ha képes is lenne akkor tegye csak meg.
A probléma azzal van, mikor egy másik Ország beleavatkozik ebbe.
Odanyomja a fegyvert és mondja hogy figyelj csak én ráirányítom Oroszországra és akkor nyomd már meg azt a gombot hogy elinduljon az a rakéta.
A bibi csak ott van, hogy összefüggéseiben kell vizsgálni az eseményeket:
Az USA is számos proxy háborút vívott agresszorként!!! úgy, hogy az ellenfelét az oroszok/szovjetek és Kína pénzelték és fegyverezték.
De nem adtak sem az oroszok, sem a kínaiak olyan rakétákat az ellenfélnek, amivel Washingtont tudták volna lőni, mert abból qrva nagy patália lett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!