Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egyetértesz vele, hogy a...

Egyetértesz vele, hogy a megtamadott Ukrajnának joga van védekeznie a tamadó oroszokkal szemben, akár orosz területen is?

Figyelt kérdés

nov. 19. 20:53
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/202 anonim ***** válasza:
67%

Semmit nem cáfoltál meg, valamint lényegtelen abból a szempontból amire írtam.

Felsoroltam több érvet arra, hogy miért nem fog bekövetkezni az orosz gazdasági összeomlás.

Ebből az egyik a BRICS gazdasági szövetség.

A valódi tények, azok a számok amiket írtál jelentősek, nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Köszönöm hogy ezt hozzátetted.

De ez nem cáfolja meg a fő érveket, arra vonatkozóan, hogy Oroszország gazdasága ne bírná ezt a háborút.

És ez a lényeg.

És oldalak óta leírom a valóságot a tényeket és megy a terelés részetekről.

Ne próbáld elvinni a vitát a BRICS elemzésre, mert ebbe nem megyek bele.

A kérdésemre még mindig nem érkezett válasz!

nov. 24. 18:33
 102/202 anonim ***** válasza:
0%

"Semmit nem cáfoltál meg, valamint lényegtelen abból a szempontból amire írtam."

Next level valóságtagadást.

"Ne próbáld elvinni a vitát a BRICS elemzésre, mert ebbe nem megyek bele."

Te álltál elő a BRICS-szel.

"A kérdésemre még mindig nem érkezett válasz!"

Ilyenekkel te vagy adós több kérdésnél is.

nov. 24. 18:48
 103/202 anonim ***** válasza:
67%

"Next level valóságtagadást."

Pont hogy ti tagadjátok a valóságot, teljes mértékben.

Vágyvezérelve teljes álomvilágba éltek. Még mindig olyan dolgok hangzanak el, hogy haza kell küldeni az orosz katonákat, meg hogy nem szabad engedni az orosz területi követeléseknek.

Mintha Ukrajna nyerésre állna úgy csináltok, homokba dugjátok a fejeteket.

Közbe az EU pénzeli ezt a feneketlen kutat és még meg is tapsoljátok érte.

Annyira de annyira szánalmas...

A BRICS nagyon beragadt a fejedbe, de akkor másképpen írom le hogy megértessem veled és ne tudj ebbe kapaszkodni.

Oroszországot jelenleg nem lehet gazdaságilag és katonailag megbuktatni. Ez nem propaganda hanem jelenleg minden erre mutat.

Lehet vágyakozni rá, de a valóság csúnyán rácáfol a vágyakra.

Írd le, hogy milyen kérdéssel maradtam adós, mert szerintem mindre adtam választ.

Én is leírom a kérdést újra.

Kíváncsi lennénk azért arra, hogy szerintetek hogyan lesz lezárva ez az orosz ukrán proxy háború?

nov. 24. 19:45
 104/202 Alex Fly ***** válasza:
22%

@101: a gazdasági összeomlást nem befolyásolja az, ha az adott ország tagja valamilyen kereskedelmi egyezménynek. A görög államcsőd is bekövetkezett, hiába tagja az EU-nak...

Az oroszok pedig egy eleve gyenge gazdasággal ugrottak bele egy erőforrászabáló háborúba,amely még jobban leépíti azt... Nem az a kérdés, hogy bekövetkezik-e az államcsőd, hanem az, hogy mikor.

nov. 24. 20:08
 105/202 anonim ***** válasza:
0%

"Oroszországot jelenleg nem lehet gazdaságilag és katonailag megbuktatni. Ez nem propaganda hanem jelenleg minden erre mutat."

Minden jel erre mutat, pl az észak-koreai és iráni támogatás vagy a kínai rejtett támogatás is. Elég erős jelek ezek és mind azt mutatják, hogy egyedül már nem megy. Az orosz gazdaság is nagyon jól muzsikál, igaz mindent kerülőúton kell beszerezni ami jelentős növeli az árakat, van amit nem tudnak beszerezni és a fosszilis energiahordozók eladásából közel sem jön annyi pénz, mint korábban. Az ukrajnai háború jóval több, mint 100 milliárd dollárba kerül nekik évente ezen felül még ott van a megnövekedett védelmi kiadások terhe is és a nyakukon ül a hadigazdálkodás is.

A rubel elvesztette értékét, a jegybank 20% körüli kamaton ül, az infláció száguld, a bevételek csökkennek.

De nyilván amit írsz az nem propaganda és mi nem látjuk a valóságot :D

nov. 24. 20:27
 106/202 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg évtizedek kérdése, de még akkor se köbetkezne be mert Keleti Országok nem engehetik meg Ezért lélegeztető gépen lenne tartva mint Ukrajna.

Nem mondtam, hogy szárnyal a gazdaság, hanem azt hogy ennek tudatában még évtizedekig bírja.

És Ukrajnának már nem maradt ennyi ideje hátra.

Vagyis nagy bajban vannak.

Tehát úgy néz ki, hogy előbb lesz vége Ukrajnának, mintsem az orosz gazdaság összeomoljon.

Ha kell a Keleti Országok fogják életbe tartani, úgy ahogy Ukrajnát a nyugat évek óta.

A kérdésemre továbbra sem válaszoltál.

Leírom újra:

Kíváncsi lennénk azért arra, hogy szerintetek hogyan lesz lezárva ez az orosz ukrán proxy háború?

Írd le, hogy milyen kérdéssel maradtam adós, mert szerintem mindre adtam választ.

nov. 24. 20:45
 107/202 anonim ***** válasza:
0%

"Kíváncsi lennénk azért arra, hogy szerintetek hogyan lesz lezárva ez az orosz ukrán proxy háború?"

Ez nem proxyháború. Fogalmam sincs hogy lesz lezárva ez a háború. Én csak abban tudok reménykedni, hogy marad annyi támogatás a nyugat részéről amivel Ukrajna kihúzza addig, hogy az oroszok végre feladják. Ha Ukrajna elesik és az egresszor megkapja jutalmát akkor nagyon zord jövő elé nézünk és az orosz határ tőlem 30km-re lesz, amit nagyon nagyon nem szeretnék.

nov. 24. 20:55
 108/202 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy fura hogy még a mesterséges intelligencia is azt a választ mondja hogy bár lehetnek nehézségik, de az orosz gazdaság képes alkalmazkodni, bár lassú növekedéssel és bizonyos szektorokban stagnálással.

Említi, hogy a háború korai szakaszába nagyobb volt a várható gazdagsági nehézség és összeomlás, de mostmár Oroszország alkalmazkodott és nem is várják ezt az elemzők a közeljövőben.

Akkor jól tájékozódtam ezek szerint :)

Kicsit azért fura mert azért sok elvakult szakértő van és gondoltam ezt veszi figyelembe a ChatGpt, de mégsem.

Kellemesen csalódtam.

nov. 24. 20:57
 109/202 anonim ***** válasza:
0%
Az hogy képes alkalmazkodni az messze nem azt jelenti, hogy minden funkcióját is be fogja tölteni. Nézd meg a Szovjetunió végnapjait. A nagy és erős vörös csillag és a hanyatló nyugat esete, na de melyikben nem kaptál húst a boltban? :D
nov. 24. 21:04
 110/202 anonim ***** válasza:

Jelenleg nem látom értelmét hogy miért is adnák fel a célegyenes előtt. Nekem ez nem lenne logikus.

Valamint az hogy bevetették az oresnyik rakétát az szintén azt sugallja hogy készek elmenni a végsőkig.

Ha Oroszországnak sikerül katonai úton érvényesíti akaratát, akkor is maradni fog egy darabka Ukrajna pont a nyugati fele. Amúgy meg teljesen mindegy hogy melyik keleti szláv nép van mellettünk...egy kutya kölyke.

nov. 24. 21:08
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!