Igazat mondott a BBC riporterének Putyin azzal kapcsolatban hogy hol van Oroszországnak a helye a világban és hogy a nyugati világ kihasználja a befolyását más államokkal szemben?
#268: "Mit erősített meg ?"
Nem igazán értelek. Ezer oldalon nevezték már oroszbarátnak Janukovicsot. De a kedvedért vegyük az 1001-diket:
Idézve: "Viktor Janukovics Moszkva-barát miniszterelnök egyik támogatója mobiltelefonjával lefényképezi azt a plakátot, amelyen Janukovics látható a keleti Donyeck városában, 2004. november 29. Viktor Janukovics Ukrajna oroszbarát miniszterelnöke, a vitatott elnökválasztás hivatalos győztese választáson, hétfőn elutasította az ellenzék azonnali lemondására irányuló követeléseit. (Viktoria Sinistra/AFP a Getty Images segítségével)"
"Ez az álláspont az orosz propagandát visszhangozta, amely évek óta hamisan állítja, hogy Ukrajnában az oroszul beszélőket fenyegetik."
"Ma Moszkva egy koholt „nyelvi problémát Ukrajnában” és a teljesen hamis „az oroszul beszélők védelmének szükségességét Ukrajnában” használja fel szomszédja elleni agressziójának igazolására. Soha semmilyen bizonyíték nem utal arra, hogy oroszul beszélők lettek volna üldöztetés célpontjai Ukrajnában."
"Amikor Janukovics 2013 novemberében megtagadta az Európai Unióval kötött társulási megállapodás aláírását, ehelyett úgy döntött, hogy tovább erősíti kapcsolatait Oroszországgal"
"A forradalom során több heves összecsapás is történt a tüntetők és a Kreml-barát különleges szolgálatok között, akik többször is megkísérelték megtisztítani a Maidan a tüntetőktől."
"elvesztette a nép támogatását, február 21-én későn Harkivba menekült, majd Oroszországban keresett száműzetést"
"Az egykor oroszországi száműzetésben élt Janukovics támogatta a Krím-félsziget orosz annektálását 2014 tavaszán és Oroszország kelet-ukrajnai invázióját.
Az oroszbarát exelnököt Ukrajna és az Európai Unió is szankcionálta, 2015-ben pedig megfosztották Ukrajna elnöki címétől és minden ezzel járó előnytől."
"Később, 2019-ben Ukrajna bűnösnek találta Janukovicsot számos bűncselekményben, például hazaárulásban és az orosz háborúban való segítségnyújtásban, és távollétében 13 év börtönbüntetésre ítélte."
Stb...
Hát, ha Janukovics nem volt oroszbarát, akkor Putyin se az... :D
#268: "Ami Banderát illeti, hogy neked Miért szimpatikus az a tróger ?"
Nekem az Jeffrey lenne szimpatikus, amelyik nem ad a számba általam sosem elhangzott állításokat. Én csak annyit írtam, hogy Ukrajnában a Banderáért lelkesedők nem a nácit szeretik benne, hanem az Ukrán szabadságharcost az oroszokkal szemben.
#268 "Ha Oroszország komolyan el akarná foglalni Magyarországot, a pilisi szívcsakra, a piramisaink, meg a sumér-magyar örökségünk miatt, akkor éppen másik országokat támadna, rég megtette volna, nem pedig Kelet-Ukrajnában"
Hát, és előbb ehhez nem Ukrajnát kell elfoglalnia? A labilis elmeállapotú Putyin itt fog mellettünk hemzsegni, plusz Orbán nem engedett annak az ellenzéki javaslatnak, hogy csak népszavazással léphessünk ki a NATO-ból, tehát ennek eldöntése rajta áll, és Orbán se tekinthető beszámíthatónak...
Nyugi! Nem vesztetted el teljesen annak az esélyét, hogy felhúzhass engem az első lámpavasra.
#268: "Amúgy Te hány éves vagy ?"
Ja, majd pont neked, egy tömeggyilkos kedvelőjének adok magamról akár egy hangyafa*znyi infót is, hogy megtalálj valahogy! Nem ettem meszet... :D
De azért támpontot elárulhatok... Azt tudjuk, hogy Pataky Attila, az Edda énekese, 63000 éves. Na, kérem, én találkoztam vele, de akkor még Guilhem de Peiteus-nak hívták, és persze trubadúr volt. Akkoriban néhányan a bokrok rejteke mögül meg akartuk dobálni rohadt almával, de közben visszautasította II. Orbán pápa kérését, hogy menjen a keresztes hadjáratba, így a faszi végül is bejött nekünk.
Helyette II. Orbánt vettük célba... :D
Na, ebből kalkulálj...
Pombe, te hol voltál 2004-ben ?
Megtalálni csak az oldal üzemeltetői tudnak, ők látják az IP címedet, azzal semmi különöset nem mondasz, ha azt írod le, hogy 35 / 40 éves vagy.
# 275
Micsoda meglepetés !
Te vagy az, John_McClane ?
Mondjuk a stílusod alapján tök könnyű beazonosítani téged, akármennyire is erőlködsz a névlerejtéssel.
Hogy vagy ? Mivel töltöd a napjaidat ?
@271
Melyik kisebbségről ne lehetne ilyet összeszedni akármelyik országból? :D
Magyarországról, ahogy leszámolnak "magyarok" a cigányokkal (bármit is gondolunk a romákról, ez akkor is undorító...):
"Ha az emberi aljasságnak létezik mértéke, a tatárszentgyörgyi brutális gyilkosság a legmagasabb polcon áll."... és még lehetne bőven...
Lehet, hogy én sötét vagyok, de fényképekkel és alkalmi videókkal egy nép meggyűlöltetése csak az olyanoknál működik, akiket a fizikában a feketetest kategóriába sorolnak. Na, ezek bármilyen hullámhosszú elektromágneses sugárzást teljesen elnyelnek, és bármilyen propagandát nyomtalanul benyelnek. Ez 100%-os spektrális abszorpció- és hülyeségbeszopó képességet jelent. Büszke lehetsz magadra... :D
Csak az első 5 percig tekergettem bele a videódba, de nem láttam egy gyilkosságot se, egy komolyabb erőszakot se... Ha tévedek mutass rá a filmben...
Ezt alább nem neked szúrom be, akinek az agya a szivarzsebében is elfér... ööö... kétszer. :/ - hanem értelmes embereknek.
Idézve: "A magyar kisebbség elleni nyílt gyűlöletkeltés néhány kisebb, szélsőséges csoportnak tulajdonítható Ukrajnában. Az orosz propaganda pedig évek óta tudatosan, rendszerszinten rájátszik erre."
Azért, ha éppen a detoxról kiengednek, és ha 10 percbe legalább beletelik, amíg kocsmát találsz, ezt a 3 esetet gondold át.
1. eset
Ha a szomszédod egy büdös gyökér, és utál téged, mint a kakecot, és állandóan kicseszik veled, attól még nem érdemli meg, hogy a torkát átvágd, és előtte kínozd, a házát a földig gyaluld, a feleségét hatszor megerőszakold, a gyerekét és minden vagyonukat elrabold.
2. eset
Ha ilyen a szomszédod, de a még nálánál is sokkal gyökerebb, gusztustalanabb "I love Putin" pólót viselő gyilkosok rohanják le a házát, és a szomszédod hitetlen kitartással és elszántsággal védi a családját, gyerekét, akkor a szomszédod hősiesen fog viselkedni. Ezen nem változtat az, hogy amúgy egy nagy suttyó.
3. eset
Hogy valójában te vagy a gyökér, aki mindenképpen gyűlölködni akarsz, és még így sem azt sikerül megutálnod a legjobban, akit igazán kellene. Aki minket gyilkolászott 49-ben, 56-ban, 47 évig kiszipolyozott minket...stbstb.
Az ilyen videók helyett a statisztikai adatoknak kell utána nézni, és csak az alapján lehet közelítőleg teljes képet alkotni.
Szó sincs arról, hogy Ukrajnában ne létezne rasszizmus, és bizony nem is elhanyagolható léptékben (itt már gyilkosságok is vannak), de azért nem is a latorállamszinten, és elmondható, hogy egészében véve az ukrán társadalom mindig elítélően viszonyul ezekhez. A rasszizmus, idegenellenesség megemlíthetően magas szinten jelentkezik a romákkal, tatárokkal, a lengyelekkel, afrikaiakkal és ázsiaiakkal és akár zsidósággal szemben is, de pont a magyarokkal kapcsolatban nem láttam sehol kiemelhető mértéket.
Talán azért, mert a magyarokkal szembeni ellenségeskedés akkor nőtt igazán számottevőre, amikor a magyar kormány egyre intenzívebben vádolta Ukrajnát az orosz konteókkal, továbbá a magyar kormány mindenben gátolta Ukrajna megsegítését (persze kivéve abban, amiben nem lehetett). Mára ez odáig fajult, hogy az oroszok után mi vagyunk a második legutáltabb nemzet, és sajna, nem lehet azt mondani, hogy sok tekintetben nem jogosan.
Ez az utálat ellenünk, és az oroszokkal szemben természetesen a háború 2014-es kirobbanásakor erősödött meg nagyon, mert Magyarország az oroszokkal karöltve számolatlan mennyiségben vádolta Ukrajnát.
"Mindezt a nyelvi nacionalista nekibuzdulást természetesen magyarázza, hogy az ország egy részét elfoglalta Oroszország, egy másik részén pedig szintén orosz részvételű háború zajlik."
Így 2014-től ugrásszerűen megnőtt a magyarok zaklatása is Ukrajnában, de azért még így se egy latorállam szintjén:
Pombe, te ukrán propagandista létedre kitűnően megtanultál magyarul. Csak az a baj, hogy a magyartudásodat a magyarok gyalázására használod.
De mindegy, a háborút azt bukni fogjátok, és mehettek a süllyesztőbe :)
#272: "Szintén neked küldöm Pombe, hogy ne legyél olyan sötét mint az éjszaka"
Nem néztem még bele, de tudtommal ez a film a 2014-es Dombaszi, vagy más néven a Kelt-Ukrajnai háborúról szól...
Te most nem a véreskezű Putyin pártján állsz??? Mert ezzel az ő renoméját rombolod, hiszen a 2014-es dombaszi háború az ő rémtette, vazze...
Hát vagy rohadtul nem értettem meg mit akarsz ezzel, vagy te tényleg olyan gigantikus léptékben vagy hülyesötét, hogy melletted még az ideálisan fekete testben is kisebbrendűségi komplexusa alakul ki... :D
Vagy még 28 oldal se volt elég ahhoz, hogy felfogd??? A Putyin haverod lazán hazudott akkor, amikor azt állította, hogy ott az Ukrán ultranacionalisták gyilkoltak volna le ártatlan orosz civileket. Az ENSZ felmérése szerint 2022-ig ott 14000 ember halt meg a Putyin haverod agressziója miatt, és az aljanép Putyin lazán behazudta erről a jelentésről, hogy az csak orosz civilekről szól, holott valójában a halállista echte putyini orosz katonákból-, folyamatosan az orosz határon átszivárgó oroszbarát erők fegyvereseiből-, és persze védekező ukrán katonákból állt, ezen felül 3000 civil áldozatból vegyesen az ott lakókból, mert a Putyinodat ku*vára nem érdekelték az orosz civilek.
Ez a Dombaszi háború, ami rohadtul nem soviniszta tisztogatásról szólt, hanem a baromarcú oroszok gyilkolhatnéki mániájáról:
Ez meg a korábban emlegetett ENSZ felmérés táblázata a 14000 dombaszi halottról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!