Igazat mondott a BBC riporterének Putyin azzal kapcsolatban hogy hol van Oroszországnak a helye a világban és hogy a nyugati világ kihasználja a befolyását más államokkal szemben?
#287: "Mi lesz veled ? Idegösszeomlást fogsz kapni ? :)"
A tapasztalat beszél belőled?
Nyilván én is arra a sorsra jutok, mint mindenki más melletted... Mint említettem, te a tömeggyilkos-fan, veszélyt jelentesz a környezetedre, és ezt te is tapasztalod eszerint tömeges léptékben.
Pombe
A jelenlegi Demokrata kormány az Mivel támogatta Ukrajnát ?
Hogy adott 31 Abrams harckocsit, meg 10 HIMARS-ot, és vége ?
Ha Harris nyert volna, Ukrajnának akkor is vége lenne, csak akkor még pár évnyi pusztítás és öldöklés lesz előtte. És továbbra sem adnának érdemi haditechnikát, hadianyagot, és tásait, csak még több kisembert próbálnának a beáldozni, totál értelmetlenül.
Hogy mi tart vissza téged az Ukrajnába kiköltözéstől, Pombe ?
@293
Mi tart vissza téged az Oroszországba való kiköltözéstől, Jeffrey ?
@294
Na lassan 300, hajrá @294 még egy két agymenés +roham és összejön!
Arra buták vagytok rájönni, hogy az ilyen színvonaltalan demagógiákat csak meg kell fordítani. :D
Áhhhh... Dög unalom... vitaképtelenség, demagógia gyártás baromira sérült szellemesség-csomagolásban. Olyan súlytalanok vagytok, hogy a végén helyettetek ráfanyalodok valami béna Netflixes vígjátékra. Azért, ha ezzel az anyaggal jelentkeztek a Comedy Central-ba interjúra, ne számítsatok nagy sikerre. :D
Unalmas, demagaóg, hazaáruló 2 bites agyú fidesznyaloncok... :DDD - ennyire telik.
"A Fidesz-szavazók akarják legkevésbé megvédeni a hazájukat"
"Ahol iskolázottabb a népesség, ott kevesebben szavaztak a Fideszre"
"A Medián felmérése szerint a Fidesz-KDNP-re voksolók nagy része 65 év feletti"
"Szellemes riposztok gyártása" felmérés fidesznyaloncokról nincs, ugyanis náluk annak nincs kimutatható szintje.
Na, szedjétek össze magatokat! :D
Tény, hogy valami 80 éves nyugdíjas, begyepesedett agyú vén csókák vagytok, mindennek tetejében néha újra próbálkoztok az érettségivel, amikor már az unokátok is röhög rajtatok, de azért ennél a katasztrofális szellemi szintnél tudtok jobbat...
Pl. az egész humoros volt, amikor Jeffrey a "may" angol szócskát "talán"-ra fordította.
Veszettkecske előadta, hogy 1956-ban a kakastollukat elhagyott darutollas csendőrök exportálták a magyarokat Amerikába (csak ez nem annyira köztudott), akiket rögvest forwardoltak a Vietnami háborúba. Ez is nagyon jó volt... napokig röhögtem rajta...
A legutóbbi #272-es Putyin ánusznyaló a Donbassz gyermeki filmben bemutatott azon háborúval akarta Putyint ártatlanra mosni, amit Putyin robbantott ki, majd megállapította, hogy sötét vagyok... :DDD - a csávó itt lebzsel 28 oldala közöttünk, és lövete sincs arról, hogy mi zajlik körülötte... Veszettkecske poénját nem gondoltam, hogy sikerül felülmúlni,. de neki sikerült...
Na! Valami ilyesmiket kellene még a szórakoztatásomra... Ne hagyjatok cserben! Annyi idiótát sose fogok tudni összekalapozni, mint amennyi itt összejött Jeffrey főhangyás vezénylete alatt...
:DDD
Pombe, te olyan buta vagy, hogy szavakat nem találok rá.
Senki, ismétlem Senki nem hoztam szóba a Fideszt, de te már megint elkezded arról is írni a 10 000 + karaktereket.
Te tényleg ilyen egysíkú vagy, hogy számodra csak a Fidesz létezik, mint főellenség / ősgonosz, meg van a nem-Fidesz, és a végső jó ?
Mindent a Fidesz - Nem-Fidesz tengely mentén próbálsz megítélni ?
Pl. azt mondja az illető, hogy ő szereti a csokis fagyit, és a Fideszre szavazott, akkor te utálni fogod a csokis fagyit ?
Te nálad tényleg nagyon félre ment valami.
#296: "Pombe, te olyan buta vagy, hogy szavakat nem találok rá."
Mondd! Te nem tudsz mást írni??? Könyörgöm! Ennyi a szókincsed? Tudod hanyadszorra írod ezt tök ugyanezzel a szórenddel? :DDD
Te valami ezeréves bakelit lemez vagy? Nem megy ez, mondjuk, hogy legalább fölcseréld a sorrendet? - hogy legalább valami emberinek tűnő is legyen benned. Mondjuk: te olyan buta vagy, hogy NEM találok SZAVAKAT rá!
Olyan merészségbe vágni részedről nem is lehet reménykedni, hogy kissé színesíted, pl. így: te olyan buta vagy, hogy az egyenesen elképesztő!
Vagy: Szavakkal nem is körülírható a butaság azon mély szintje, amit képviselsz... Áh, nem... Ez már meghaladná a szellemi képességeidet, de azért próbálkozhatnál.
#296: "Senki, ismétlem Senki nem hoztam szóba a Fideszt"
Csak az történik a részetekről! Minden létező megnyilvánulásotok = Fidesz propaganda.
Ezek egetverő fa*zságok gyűjtőtégelye, és ti magatoktól ilyet ugyan kitalálni tudnátok, de pont ugyanazokat lehetetlen. Ez csak úgy megy, hogy faljátok a kormányoldali tájékoztatásokat, és szinte semmit se tudtok a másik oldalról. Hogy rá szavaztok, vagy nem, az nem változtat azon, hogy csont nélkül elfogadjátok a Fidesz álláspontját és ráadásul intakt állapotban röpcédulaként terjesztitek, vagyis echte fidesznyaloncok vagytok.
Már írtam neked többször is: Ha valami úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa, akkor az minden bizonnyal egy kacsa.
És ez akkor is igaz, ha a kacsa azt hiszi magáról, hogy ő nem kacsa.
Jeffrey Koma!
Tudom, hogy nincs családi életed, barátaid se voltak soha, és az állandó lélektelen offolásoddal és vitaképtelen mellédumálásaiddal, floodolásoddal (sok kicsi hullámgyártással leplezed a szökőárt) próbálod a körötted nem létező társasági életet velem pótolni, de azért ezt semennyire se találod szánalmasnak?
Mi lenne, ha lelépnél innen, és be meg a Fideszbe (állítólag nem vagy párttag). Nem'tom hogy van ez a gyakorlatban, de ott rengeteg pont ugyanolyan popsibuksit találnál magadnak, mint amilyen te vagy.
Javaslok neked egy ismerkedési módot, és tuti be fog jönni. Odaülsz a hullámzó keblű Fideszes csajszi mellé a Fidesz baráti klubban, vagy a tök tudja mik vannak ilyenjei a Fidesznek. Fontos, hogy a csaj legyen nálad csinosabb, de legyen nálad is befolyásolhatóbb és ostobább.
Oké! Oké! Ne háborodj fel! Tudom, hogy eddig a világban nálad csak csinosabbakkal találkoztál, tehát a feladat első része könnyű, de a második szinte a lehetetlenséggel határos. Igen! De még mindig jobb a lehetetlenre vállalkozni, mint otthon magadban ücsörögni és 65 éve hallgatni a kakukkos óra halk ketyegését. Ha megvan a csaj, akkor mutasd meg neki a vitánkat, és szörnyülködjetek rajta együtt. Nincs is szebb, mint két agyatlan Fideszes románca... Tuti recept! :D
Hajrá!.. Irány a Fidesz pártközponti toborzó, vagy mi a bánat..
Na! És a lényeg, hogy engem meg hagyjál ki az életedből, mert tiédet visszataszítónak és embertelennek tartom.
Ha van a kiírt témához hozzáfűznivalód, akkor persze nosza, de amit itt csinálsz az minden fórumszabályzattal ellenkezik, és önmagában nézve is undorító.
Röviden! Kopj le rólam, kis sügér!
Pombe
A háborút annak idején a Jobbik próbálta megtematizálni, 2014/15-ben, amikor Vona Gábor volt a pártelnök.
Nem érdekelt sokakat a téma, nem erőltették.
A Fidesz meg maximálisan le sem szarta, hogy Mi van Ukrajnával 2014 - 2022 között.
Aki napjainkban foglalkozik érdemben az Ukrán kérdéssel, az a Mi Hazánk, nem pedig a Fidesz.
https://www.youtube.com/watch?v=X0bXTLn3qw0&ab_channel=Toroc..
De te mindent csak és kizárólag a Fidesz - nem-Fidesz szemellenzőn keresztül látsz.
Mondd, te miért vagy ilyen korlátolt, és fanatikus ?
Milyen trauma ért tégedet, hogy kinyitod a hűtőt, és akkor is Orbánt látod ?
Amúgy nem csak Pombéből áll a világ.
Itt van John_McClane is, ő is hasonló, mint Pombe, csak ő nem ilyen nyilván full hisztérikus, és dühöngő cselekvőképtelen, mint a Pombe.
Azonban amit ő is előad, komoly kérdéseket vet fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!