Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igazat mondott a BBC riporteré...

Igazat mondott a BBC riporterének Putyin azzal kapcsolatban hogy hol van Oroszországnak a helye a világban és hogy a nyugati világ kihasználja a befolyását más államokkal szemben?

okt. 27. 17:33
 321/334 anonim ***** válasza:
72%

kérdező itt vagy még?

mit szólsz hogy ilyen népszerű lett a kérdésed? :D

nov. 7. 00:13
 322/334 Pombe ***** válasza:
9%

#320: "pombe figyelj jobban, mert én nagy-nagybátyámat írtam"

Jaaa! Én meg azt hittem, hogy egy nagy-nagy fas*ságot.

Basszus! Hogy efelett hogy siklotthattam...? nem ...hogy sikolhattam?... nem... hogy siklik..tam… basszus, szóval erre hogy nem figyeltem fel?

Hiszen ez mindent megmagyaráz! A kakastól kezdve a teleszkópos emelő darutollig az Amerikába készségesen segítő 1956-os elnyomó rendcsendőrhatalomig! Az igazi relevációt mégis a 150 évet átívelő epikus történetedben a nagy-nagy Vietnami háború adja... Köszönöm! Egyszóval ott rohadjon meg a gonosz Amerika ahol van, és éljen Putyin! Világos!

#320: "de teljesen mindegy. te iszol?"

Miattad szoktam le! De nem csak engem mentettél meg! Anyagilag... Tudod, van egy 14 fős baráti társaságom, és 1-2 havonta összejövünk, sokszor a Carcassonne stratégiai társasjátékot nyomjuk. Persze iszunk közben. Jack Daniel's fekete címkés, Hennessy VS - na azért nem XO, Riise Black Barrel..és ilyesmik. Kábulunk, de rohadt sokba került...

Óriási fordulat volt, amikor bejöttél a képbe te. Mostanság az italos szekrényből az asztalra már csak a tőled összegyűjtött aranyköpéseid kerülnek. INGYEN sokkal töményebbek, ütősebbek! Ha valami átlagos kell, akkor a kvantummechanikáról olvasunk tőled, de ha kemény kör van, akkor előkerül a darutollas sapkás 1956-os vietnami történeted is, na és a többi is.

Eleinte nem volt tapasztalatunk a dózisról, így egyikünk a detoxra került. Amikor ott megállapították, hogy a szervezetébe túl sok veszettkecske állítás szívódott fel, akkor betolták mellé a nagyobb méregtelenítőt... szerencsére megúszta. Azóta óvatosabbak vagyunk, de minden happy...

#320: "de ha megkérdeztél volna valakit erről abban az időben, nem lett volna számára idegen ez a kifejezés"

Hááá' hogyne!

[link]

Így történt az, hogy 1956-ban két kisgyerek odaszaladt a rendőrhöz, és megkérték őt imigyen:

- Darutollas csendőr bácsi, aki vagy! Át tecc'ene minket kísérni a veszélyes úton?

- Persze gyerekek! De pssszt! Csak nektek elárulom, hogy a sapkámon sosemvolt toll valójában kakas!

- Húúú... Tudjuk! Ember a barátjáról, rendőr a tolláról ismerszik..

#320: "Bár már lészálhátnál róla."

Mondja az, aki itt soha nem tett hozzá egy dekát se az adott tárgyhoz, viszont az első megjegyzésétől az utolsóig csak a gyűlölködést szította. Rém egyszerű! Szigorúan a @kérdező által kiírt kérdéshez ragaszkodsz, és akkor én is leszállok rólad, ráadásul két ll-el fogom ezt tenni.

nov. 7. 01:29
 323/334 veszettkecske ***** válasza:
77%
Örülök popmbe, hogy hasznodra lehetek, legalább akkor talán tanulsz is valamit ha ilyen gyakran olvasgatod az irományaimat:) ne aggódj, hogy te ezért csak kakival tudsz engem "jutalmazni", hidd el, én értékelem a szándékaidat a képességeid függvényében és bármikor szívesen segítek neked a továbbiakban is, az egészséges életre való áttérésben:)
nov. 7. 13:50
 324/334 Jeffrey Spender ***** válasza:
67%

# 275-ös felhasználó / John_McClane

John_McClane, mi értelme van ennek, hogy megpróbálod az illető személyes adatait lenyomozni, OpSec módszerrel kikémkedni ? Meg hencegsz ezzel az OpSec dologgal ?

Ki vagy, Mi vagy ?

Kém ? Hacker ? Vagy mi ?

Mit akarsz / tudsz ezzel elérni ?

Idejössz, és megkeresel ? Vagy Mit csinálsz ?

Vezetsz egy mappát, amiben vezetgeted, hogy az Ipsum434 nevű felhasználó nem mondott szépeket, sőt csúnyákat mondott Ukrajnára, az EU-ra, a NATO-ra, a véleménye nem illik bele a Mainstream-be, és akkor Mi a valódi neve, és lakcíme, és így tovább ?

nov. 7. 19:31
 325/334 Jeffrey Spender ***** válasza:
74%

# 275-ös felhasználó / John_McClane

Ha már így próbáltál megszólítani, a korrektség kedvéért, ha megkérlek szépen, írnál magadról néhány sort, bemutatkozásképp ?

nov. 8. 14:12
 326/334 anonim ***** válasza:
65%

Pombe, segíts már kérlek, hogy erre mit mond az ukrán propaganda!

Tudom úgyis fejedbe van az összes panel, szóval még keresned sem kell ;)

[link]

nov. 9. 14:37
 327/334 Pombe ***** válasza:
24%

Egy két vagy rosszindulatú idiótát, mint ez a fickó, vagy oroszbarát propagandagyártót bárhonnan összeszedhetsz a világból, de ez nem változtat a tényeken.

Mintha nem ezerszer leírtam volna, és nem tudnád, hogy az a történelmi tény, miszerint 2014-ben Ukrajna határozottan tartotta magát ahhoz, hogy nem kíván NATO tag lenni, ennek ellenére Putyin már akkor lerohanta Kelet-Ukrajnát a Krím bekebelezése után rögvest.

Te miért nem akarsz tudomást venni a tényekről??? 2014-től kezdődött a Dombászi háború, és azt Putyin robbantotta ki, ő öldökölt ott, nem az ukrán soviniszták!

[link]

"Oroszország soha nem törődött az ukrajnai oroszokkal"

[link]

Putyin irtotta 2014-től az orosz kisebbséget Ukrajnában. Beszúrom neked 1000-szerre a Dombászi háborút, aminek valójában a 2022-es orosz lerohanás csak a folytatása volt, erre úgy reagálsz, mintha mi se történt volna???

Ha egy szó is igaz lenne abból, hogy évtizeden át gyilkolták volna az oroszokat Ukrajnában, annak lett volna tiltakozási nyoma a világban mindenhol, nem csak a Európában, és az USA-ban, hanem szerte a világban!

[link]

Orosz hazugságok és mítoszgyártások cáfolata van itt!

Idézve: "2. mítosz: „Az ukrajnai helyzet váltotta ki ezt a konfliktust. Bizonyíték van arra, hogy Ukrajna atrocitásokat követ el orosz ajkú lakossága ellen az ország keleti részén."

Idézve: "Hamis . Abszurdak azok az állítások, amelyek szerint Ukrajna saját területét támadja és saját állampolgárait üldözi."

Fogd már fel, hogy Putyin régóta tervezi, hogy bekebelezi Ukrajnát, és csak kiszopott mindenféle semmivel se alátámasztott rágalmat Ukrajnával szemben.

Leírtam neked 1000-szer, hogy Ukrajna rémülten csak 2018-ban jegyezte be az alkotmányába azt, hogy NATO tag akar lenni, mert őket Putyin már 2014 óta irtotta. Ergo, Putyin már rég lerohanta Ukrajnát, mire elkezdett kajabálni arról, hogy nem szeretné Ukrajnát NATO tagországként látni.

Mi a bánatért nem érdekelte Putyint az, hogy 2022 előtt Norvégia, Észtország, Litvánia? És miért nem aggódik a friss NATO Finnország miatt?

Azt is megbeszéltük 1000-szer, hogy Oroszországnak semmi, de semmi joga parancsolgatni a NATO-nak, hogy mit tehet, vagy mit nem, és nem parancsolgathat egy szuverén államnak se, ha az NATO tag akar lenni - Helsinki záradék.

2021-ben Putyin szó szerint egy ultimátumban követelte, hogy a NATO-nak az 1997-es pozíciókba kell visszavonnia, illetve megtiltotta volna Ukrajna NATO-tagságát. Ez azt is jelentette egyúttal, hogy Magyarországnak is ki kellett volna lépnie a NATO-ból, hiszen mi 1999-ben lettünk NATO tagok.

Ezt is meg kellett volna tenni, csak azért, mert egy agyalágyult hisztérika ezt követeli?

nov. 9. 20:37
 328/334 Jeffrey Spender ***** válasza:
63%

Pombe, áruld el, Miért érzed kötelességednek, hogy ugyanazt leírkáld ezredszerre, amikor teljesen elutasítók veled az emberek, és ez meg is látszik az értékelésekből ?

1,5 csillagot összehozni, ehhez nem kis szorgalom kell.

nov. 9. 21:15
 329/334 anonim ***** válasza:
65%

Szóval Jens Stoltenberg korábbi NATO főtitkár, az rosszindulatú idióta vagy orosz propagandista?

A kérdésedre a válasz, hogy meg kell találni a diplomáciának a megoldásokat.

Szóval kompromisszum készség amivel megelőzhető lett volna az orosz ukrán háború. Lehetett volna azt mondani, hogy nem engedjük hogy az 1997-es NATO pzícióig visszamenjünk, de Ukrajna nem lehet NATO tag.

A teljes elutasítás Ukrajna teljes megsemmisülését eredményezte. Megérte?

Hozzáteszem szándékosan utasítottak el bármilyen diplomáciai megoldást , csak azért hogy Putyint belehajszolják a katonai támadásba. Így került bele Putyin a csapdába.

Ez az idézet, hogy valami mítoszt cáfolnak az vicc kategória.

Írok egy példát:

mítosz: Oroszország szerint Ukrajna lövi a zaporizzsjai erőművet.

Hamis!

Jurij Szak, az ukrán védelmi miniszter szerint a zaporizzsiai erőmű ágyúzása orosz taktika, amelynek célja az áramellátás megszakítása és az ukránok „halálra fagyasztása”.

Ezek szerint az oroszok saját magukat lövik...

A fent leírt propaganda szövegeket ugyanúgy semmibe nézem. Nem tudom komolyan venni, ezért nézem levegőnek.

Köztudott tényről állítja hogy az nem is úgy van. Ott van egy igen hosszú videó amit korábban küldtem, az mindent megcáfol.

nov. 9. 22:36
 330/334 Pombe ***** válasza:
14%

#329 "A teljes elutasítás Ukrajna teljes megsemmisülését eredményezte. Megérte?"

Fogd már fel, hogy Putyin már 2014-ben lerohanta Ukrajnát, amelyik akkor még határozottan kinyilvánította, hogy nem kíván NATO tag lenni, mégis mr akkor gyilkolt megállás nélkül 2022-ig ott az orosz, és utána 2022-től onnan ezt csak nagyobb arányban tette.

2014-ben Ukrajna határozottan kinyilvánította a NATO semlegességét, vagyis Putyin mindenképpen le akarta rohanni Ukrajnát, mert kellett nekik Ukrajna területe. Ez a NATO duma egy süket mellébeszélés, egy ujjból kiszopott indok.

#329 "A kérdésedre a válasz, hogy meg kell találni a diplomáciának a megoldásokat."

Hogyan, ha Putyinnak az a célja, hogy lerohanja egész Ukrajnát, és ráadásul eredményesen halad előre??? Ez olyan, mint abban hinni, hogy Batu kán mongoljaival békésen ki lehetett volna egyezni anno, és akkor nem rohanta volna le Magyarországot. Vazze! Minek akart volna ő békét kötni??? Nem azért támadta meg Magyarországot!

A NATO meg olyan baromságba sose fog belemenni, hogy majd diktál neki Oroszország, és ezt Putyin is jól tudja, csak pofázik bele a levegőbe...

Ott van a volt szovjet tagállamok részvételével alakult nemzetközi katonai szövetség, az ODKB, ami Putyinék részéről az az ő NATO-juk. Szerinted nem röhögte volna körbe a NATO-t Putyin, ha követelte volna tőle, hogy nem vehetik fel az ODKB-be - mit'uomén - Fehéroroszországot???

Vazze! Litvánia és Lengyelország is NATO tag, határos Fehéroroszországgal, tehát az ODKB tag Fehéroroszország a NATO biztonságát veszélyezteti! NEMDE???

Hogy lehetett volna a NATO-nak esélye parancsolni Putyinnak, hogy azonnal lépjen ki Fehéroroszország a ODKB-ból??? Majd Putyin behúzta volna a fülét farkát és engedelmeskedik? Ahogy óriási agyatlanság és hiábavalóság az ODKB-től is ilyen eszementséget elvárni, így ezt nem lehet a NATO-val se megtenni. Hogy képzeled ezt???

A NATO majd be fog hasalni egy orosz diktátor parancsának??? És ha majd vérszemet kapva az még tovább parancsolgat? Hol a határ? És a NATO meg ezzel bizonyítsa magáról azt, hogy egy ő Putyin kis engedelmes nyuszija?

#329 "A fent leírt propaganda szövegeket ugyanúgy semmibe nézem."

Mindegyike konkrét történelmi tény, és egy deka propaganda sincs azokban, amiket írtam. Mit tudsz azokból megcáfolni??? SEMMIT!

#329: "Ott van egy igen hosszú videó amit korábban küldtem, az mindent megcáfol."

Mi??? A Dombassz gyermekei??? Vazze! A 2014-es háború, amit Putyin robbantott ki, az az oroszok öldökléséről szól. Nekem ne filmekkel gyere, hanem történelmi adatokkal. Egy megrendezett filmet mióta tekint a történelemtudomány bizonyítéknak??? Honnan veszed, hogy ez nem az oroszok propagandafilmje???

Ha több ország történésze konszenzusban is ezt a filmet hitelesnek tartja, akkor gyere ezzel! Vazze! Azt hiszed a nácik nem csináltak egy halom propagandafilmet arról, hogy miért rohannak le más országokat? Nem rágalmazták meg össze vissza mindenfélével őket, hogy elhitesse Hitler az erkölcsi fölényüket?

[link]

Egér jobb gomb a szövegbe, és válaszd a magyar fordítást.

Idézve: "„Donbász gyermekeire”. Az orosz propagandakampányok gyakran használják ezt a kategóriát az oroszok által megszállt területeken élő oroszok vagy ukránok megcélzására... Az Ukrajna elleni információs háborúban Oroszország gyakran különféle kiszolgáltatott csoportokat használ fel manipulációihoz. A Detector Media korábban már végzett kutatásokat az ukrán menekültekkel , a nemekkel és az LMBT-vel kapcsolatos orosz félretájékoztatásról ."

stb...

Végül a tények előtt kénytelen volt legalább részben meghajolnia Putyinnak: "Eközben 2022. február 24-e után, amikor a Kreml végre elismerte, hogy orosz csapatok tartózkodnak Ukrajnában..."

Putyin gyilkolt ott, és a saját bűnét karja mindenféle hazug propagandával az ukránokra kenni. Ez a tény!

Készítettek már dokumentum filmet a sellőkről is, az Animal Planet. Óriási sikere volt, azonnal rengetegen hinni kezdtek a sellőkben, mire végül a film készítői bejelentették, hogy az egész csak egy megrendezett kamu volt.

[link]

Idézve a cikkből: "Tehát az igazság az, hogy egy nem létező lény hozott rekordot az Animal Planetnek. Érdekes, hogy sokkal több mint kétmillió állatfaj él a bolygónkon, de az Animal Planet egy képzeletbeli lénnyel, a sellővel érte el nézettségi csúcsát. A videó pár nap alatt az egész világot bejárta és megosztotta az embereket, sőt még a tudósokat is."

Na, ennyire bízz az ilyen nemzetközi szakértők által nem hitelesített dokumentum filmekben.

nov. 9. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!