Igazat mondott a BBC riporterének Putyin azzal kapcsolatban hogy hol van Oroszországnak a helye a világban és hogy a nyugati világ kihasználja a befolyását más államokkal szemben?
Pombe, megint 56-ot említed, de az ottani magyarokat nem lasszóval kellett összefogni. Tudod te hogy mennyien fulladtak meg, vagy fagytak meg a tiszán át menekülve? Mennyi kenőpénz futott át ott a kezeken, hogy elmeneküljenek Ukrajnából?!
Amerika elkezdte bekebelezni azt az Ukrajnát ami Oroszország része volt, egy orosz határmenti Ország.
Elkezdték már akkor kiépíteni a védekező állásokat, érkeztek be a NATO fegyverek, bázisok kialakítása. Putyin többször beszélt erről a problémáról, figyelmeztette őket, de azt mondta hogy nyugat nem vette figyelembe az oroszok kéréseit, egyszerűen félresöpörte.
Azért alakult ki ez a háború, mert USA azt hitte mindent megtehet. Oroszországot már nem tekintették olyan partnernek, akivel tárgyalni kellene.
Na ebből a szerepből akart Putyin kilépni, kerül amibe kerül.
Ukrajna népét megvezették, és sikerült átvenni az irányítást teljes Ukrajna felett.
Ez miatt halnak meg most emberek, és ez miatt nem is lesz béke. Talán Trump véget vethet ennek.
Pombe, te miért tiltakozol az ellen, hogy válaszoljál, hogy hány éves vagy ?
Nekem miért van olyan sanda gyanúm, hogy nagyon fiatal lehetsz, és a lakóhelyed 30 km-es körzetén kívül nem hagytad el a világot ?
És lófene elképzelésed nincs a világról, főleg a 2014 előtti Ukrajnáról, csak ismételgeted full hisztérikus, és eszelős stílusban, hogy Demokrácia ! Demokrácia ! Demokrácia !
Romániában ilyen állapotok vannak:
https://www.youtube.com/watch?v=V0lU769wQF8&ab_channel=Sz%C3..
https://www.youtube.com/watch?v=HjVPNjnRKYs&ab_channel=TheGu..
Angliában megtízszereződött a románok lélekszáma.
A lengyel után a román a második legnagyobb lélekszámú bevándorló.
Gondolom ez is az oroszok miatt van ?
Hoppá! Mit is mondott a haverod a #294-ben?
"na lassan 300, hajrá pombe még egy két agymenés +roham és összejön!"
Mondta, figyeljem meg, hogy majd a #300-ban majd agymenés+roham lesz.
Hát nem összejött??? Kiváló megfigyelő a komád! Jeffrey! A tied a #300 :DDD
Amúgy uncsi, uncsi ez is... Hát ezt kértem én? :D
Mondd Jeffrey, te miért vagy ilyen korlátolt, és fanatikus ?
Milyen trauma ért tégedet, hogy kinyitod a hűtőt, és akkor is Putyint látod ?
Hiába nyekeregsz! Mindent amit képviselsz, az Fidesz/orosz propaganda. Csak azok nem tudnak erről, akik a Marson élnek. :D
Itt van Jeffrey is, ő is hasonló, mint Putyin és/vagy Orbán, csak ő nem ilyen nyilván full hisztérikus, és dühöngő cselekvőképtelen, mint a Putyin.
Jajjj! Isten mentsen meg minket attól, ha a Jeffrey fidesznyalonc még cselekvőképes is lenne... phfuuu
Amúgy:
hisztéria: 'idegbetegség, amely váratlan indulati kitörésekkel, szorongással és kényszercselekvésekkel jár'
A definíció helyére csak egyszerűen be lehet írni: Jeffrey
Amúgy milyen cselekvésképességet kellene produkálnom, ami neked tetszene? Már az összes baromságodat agyoncáfoltam, ami nem túl nagy produkció, figyelembe véve, hogy soha egy épkézláb tényeken alapuló érvelést összeszedni nem tudtál.
Hidd el, hogy ha mindezt egy pszichológus olvassa, már rég riadóztatta érted a rohammentőt...
Én hisztis??? :D
Végig röhögtem rajtad, csak te vagy az, aki itt hörögve lököd ki a szádon a fékezett habzású termékeidet. Néha igyekeztél szellemes lenni, de ilyenkor ennél gyötrelmesebb erőszakot ritkán láttam elkövetni valakinél saját magán.
Koma! Te ragaszkodsz hisztisen ahhoz, hogy Putyin tömeggyilkossága jó dolog, és remegve várod a gyönyör beteljesülését, hogy elpusztítson egy népet, és azóta folyamatosan erekciód van.
Erre is biztosan felizgulsz:
"A Valenciától keletre lévő Aldaia egyik bevásárlóközponjának ötezer parkolóhelyes garázsát teljesen elárasztotta a víz, megbecsülni sem lehet, hány áldozat lehet odalent."
Mit nem adnál azért, ha ott látnád a víz alatt lebegő hullákat, nemde? Na, ide még el is mehetnél, és nem kellene félned attól, hogy a fronton lelőnek a hullahegybámulás közben, verve a... izé... szóval elverve ezzel az idődet.
Itt vergődsz a félkommunista és félfasiszta ideológia-halmazaid valami homályos metszetében, mint a seprűjét vesztett boszorkány a porszívón, és elhiteted magaddal, hogy Putyin rémtettei helyesek, hiszen Ukrajnában a neonáci tüntetéseken leordibálták a magyarok fejét, és megrongálták Petőfi szobrát, ami persze nagyon elítélendő, de ahhoz messze kevés, hogy ennek okán jogosan lehessen halálba gyűlölni egy egész népet. Te is tudod magadról, hogy engesztelhetetlen nácifajta idegengyűlölet ég benned, és valahol szégyelled, de szabadulni tőle nem tudsz.
Én a normális embert képviselem veled szemben, aki a tömeggyilkosságot elítéli, aki követeli, hogy a bűnös bűnhődjön. Fontosnak tartom, hogy a büntetés arányos legyen a bűnelkövetés mértékével, és a rád jellemző gyűlöletkeltést üldözni kell!
Nekem nem kell mást cselekednem, csak a hozzád hasonlóakat megcáfolni, rámutatni az erkölcsi nullaságukra.
"Medián: Már 7 százalékkal vezet a Tisza Párt a Fidesz-KDNP előtt a biztos szavazóknál, de a teljes lakosság körében is nála az előny"
Más se csinál semmi mást, mint beszél érvel, és úgy tűnik, ez egy egészen jó bizonyítéka a cselekvésképességnek.
Te milyen eredményt tudsz magad mellett felmutatni fideszbérenc? Hm?
Ha eddig nem volt egyértelmű, hogy Pombe egy súlyosan sérült egyén, akkor most igen.
A szokásos Fideszezés, meg a spanyolországi tömegszerencsétlenség hogyan jön az orosz - ukrán háborúhoz ?
A kérdés az, hogy nyilvánvaló, hogy teljesen cselekvőképtelen vagy, csak akkor hogyan oldod meg a kisboltban történő bevásárlást ? Vagy miből keresed meg a napi bevetőt, amikor hisztérikusan üvöltözöl a neten ?
Fizetett politikai aktivista vagy ?
#304 "A szokásos Fideszezés, meg a spanyolországi tömegszerencsétlenség hogyan jön az orosz - ukrán háborúhoz ?"
Szokj le a szokásos fideszezésről, és akkor én se fideszellek össze.
Leírtam világosan. Már mutattam a kimutatást, hogy a Fidesz szimpatizánsok iskolázottsága és a szövegértési képessége a legalacsonyabb.
Kinek drukkolsz? Egy hullagyárosnak, a Putyinnak. Ergo, imádod a hullahegyet. Nyilván az ilyen betegnek mindegy, hogy azt a harctéren vagy a víz alatt látja, sőt, biztosan egzotikusabb neked a víz alatti. Ugye hogy telitalálat? :D
Aki a #300-at írja, az egy idegbeteg. Ezt jósolta meg a haverod. Ki gondolta volna, hogy annak, aki a te rajongód, még néha igaza is lehet...? :D
#304 "A kérdés az, hogy nyilvánvaló, hogy teljesen cselekvőképtelen vagy, csak akkor hogyan oldod meg a kisboltban történő bevásárlást ?"
Aha... a hisztériádat kibuktató #300-ban ezt írtad: "Itt van John_McClane is, ő is hasonló, mint Pombe, csak ő nem ilyen nyilván full hisztérikus, és dühöngő cselekvőképtelen, mint a Pombe."
Értem. Szóval ebben mondatban szerinted a "cselekvőképtelen" szóból egyenesen következik az, hogy itt a kisboltban történő bevásárlásról lehet csak szó...
Háááát, tudod, azért gazdag azoknak a tulajdonságoknak a tárháza, amire képtelen vagy, így nem lepett meg ezek között a kommunikációképtelenséged se... A tényleges cselekvőképtelenre nem tudom miből jutottál, bár azt értem, hogy valami ütős sértést próbáltál meg kipréselni a Homo erectus óta tovább már nem evolvált agyaddal, de ha a sok beírásom miatt jutottál erre, akkor vedd számításba, hogy csak a te baromságaidra válaszolok. Logika?
Ennek minimális alapjai talán még a hozzád hasonló barlanglakókban is működnek. :)
#301: "Pombe, megint 56-ot említed, de az ottani magyarokat nem lasszóval kellett összefogni."
Gondolod, hogy ha 2,5 éven át kitartanak a magyarok egy gyilkos háborúban az oroszokkal szemben, akkor se? Mellesleg Ukrajnában a mai napig többségben vannak a hazájukért harcolni akarók. Természetesen vannak dezertálni és a kötelező katonaság elől ellógni akarók is, de ez minden háborúban van ilyen irdatlan sok idő után.
Miért tetszik képtelenségeket összehordani? Megnézed, hogy óriási lelkesedéssel állt ellen az egész Ukrán nép is az első két hétben (1956 forradalma is csak ennyi időből állt, pontosabban egy nappal kevesebb), és rengetegen jelentkeztek önkéntesnek a katonaság megsegítésére, sőt, még harcosnak is. Konkrétan az egész ország egységesen ellenállt hősiesen!
Volt, ahol inkább az egész falut elárasztották vízzel, hogy megállítsák az orosz tankokat, és az ott élők rendkívül büszkék erre.
#301: "Mennyi kenőpénz futott át ott a kezeken, hogy elmeneküljenek Ukrajnából?!"
Jóval kevesebben menekültek el, mint a sorozáskor az oroszoknál.
Mellesleg tudsz mutatni egy olyan évekig elhúzódó háborúra példát, ahol ne ez történt volna mind a két oldalon?
#301: "Amerika elkezdte bekebelezni azt az Ukrajnát ami Oroszország része volt, egy orosz határmenti Ország."
Te, koma! Ezt nem Amerika, hanem Putyin csinálta. Neked teljesen elment a józan eszed? :D
#301: "Elkezdték már akkor kiépíteni a védekező állásokat, érkeztek be a NATO fegyverek, bázisok kialakítása."
Szerintem állj le a gyógyszerek szedéséről. Biztos, hogy túladagoltad a recepthez képest. 1991-ben Ukrajna elnyerte a függetlenségét, és végig az Ukrán kormányt és az egész politikai elitben benne volt az oroszok irányító ereje. Az oroszok kétszer is bábkormányt akartak ráerőszakolni az ukránokra, és az oroszok már rég gyilkoltak szerte az egész Kelet-Ukrajnában 2014-ben, és akkor Ukrajna leszögezte, hogy nem akar NATO tag lenni, és egyébként is előtte 2008-ban maga a NATO se vette volna fel.
#301: "Putyin többször beszélt erről a problémáról, figyelmeztette őket, de azt mondta hogy nyugat nem vette figyelembe az oroszok kéréseit, egyszerűen félresöpörte."
Putyin ugyanúgy ezeket a NATO problémákat meg a sosem létezett NATO bázisokat csak kiszopta az ujjából, egyszóval hazudott, mint a gép. Le akarta rohanni Ukrajnát, és mint a hazudós kisgyerek, kitalált magának se az Ukránok és az Amerikaiak által soha el nem követett bűnöket, hogy a világ előtt tisztára mossa a bűnét.
#301: "Azért alakult ki ez a háború, mert USA azt hitte mindent megtehet."
Nem! Ezt Putyin hitte magáról, amikor látta, hogy lerohanhatta büntetlenül 2014-ben a Krímet is, meg még abban az évben Kelet-Ukrajnát is. Amerikáénak egész pontosan az égvilágon semmi bűne nem volt ott.
#301: "Na ebből a szerepből akart Putyin kilépni, kerül amibe kerül."
Putyin egy pszichopata gyilkos, és hazudozó. Sajnos nem lépett ki a szerepéből, ezért rohanta le a semmiről se tehető és ártatlan Ukrajnát.
#301: "Ukrajna népét megvezették, és sikerült átvenni az irányítást teljes Ukrajna felett."
Ukrajna népét senki se vezette meg, hanem egyszerűen ők ugyanúgy hősiesen védik a szabadságukat, mint ahogy mi is 1956-ban. Ukrajna felett az irányítást Putyin akarja átvenni, nem az USA.
#301: "Ez miatt halnak meg most emberek, és ez miatt nem is lesz béke. Talán Trump véget vethet ennek."
Az emberek Putyin agresszív ostoba és hatalmas étvágya miatt halnak meg. Az oroszok most is ugyanolyan gazemberek maradtak, mint amilyenek voltak Magyarországon 1956-ban is.
#302: "Pombe, te miért tiltakozol az ellen, hogy válaszoljál, hogy hány éves vagy ?"
Ne hisztizz! Szedd össze magad... :D - Kölyök! Nem kaphatsz meg mindent, amit akarsz. Ülj le szépen és egyél rendesen, már ha tudod használni a kést, villát, kanalat, amivel kapcsolatban kétségek gyötörnek. :)
Csak annyit mondtam, hogy nem mondom meg. Ez nem tiltakozás. Egyszerűen nem tartozik rád, se a vitához. Te követelsz hisztériásan, mint egy 2 éves betrottyolt. Felfoghatatlan, hogy hónapok óta képtelen vagy felfogni, hogy semmilyen személyes adatomat, élményemet nem kívánom megosztani veled, egy kivételével, ami neked köszönhető, és az katasztrofálisan lelombozó.
Egyébként már többen voltak kíváncsiak rám, emlékeim szerint egyedül te rosszindulatból, de mindenki megértette rajtad kívül, hogy nincs értelme a további nyomulásnak. Cserébe én se vagyok kíváncsi személyesen rád. Sőt! Határozottan boldogsággal tölt el, hogy nem tudok rólad semmit se! :D
#302: "És lófene elképzelésed nincs a világról, főleg a 2014 előtti Ukrajnáról,"
Na látod. Ez közöttünk a különbség. Én nem képzelek semmit veled szemben, hanem autentikus forrásokból bizonyítok. Hogy te mit képzelsz, az egy a bizonyítékokat igénylő vitában egész pontosan ló*zart se ér.
Nem értem miért kiabálod tele a demokrácia szóval a topicot.
#302: "Gondolom ez is az oroszok miatt van ?"
Az ukrajnai háború van miattuk.
#301: "Amerika elkezdte bekebelezni azt az Ukrajnát ami Oroszország része volt, egy orosz határmenti Ország."
Ja,azért...
Ukrajna egy szuverén ország, és az égvilágon semmi köze nincs hozzá Oroszországnak onnantól kezdve, hogy előtt az oroszok A Budapesti memorandumban aláírták, hogy elismerik önálló országként Ukrajnát.
Ez egyenértékű azzal, amikor eladsz egy a te tulajdonodban volt lakást szabályos adásvételi szerződés keretében egy - mondjuk - babás fiatal házaspárnak, aki ki is fizették érte a pénzt.
A kulcsokat átadod (ilyenkor köteles vagy minden tartalékot is), és el kell hagynod azt a lakást, ami már nem a tied. Ha ezután visszamész, és betöröd az ajtót, majd megölöd a férjet, a feleséget hatszor megerőszakolod, és ellopod a babájukat, majd kényelemesen elterpeszkedsz a a lakásban, akkor a jóérzésű szomszédok ezt látva jogosan fel fognak jelenteni téged a rendőrségen, és a rendőrség jogosan fog letartóztatni, és a bíró jogosan fog életfogytigalt kiszabni rád büntetésből.
"ezek az ő tényei. "
Ne pofázz veszettkecske! Egyszerű a dolgod. Ha nem igazak a tényeim, akkor cáfold. Linkek, történeti események...
Ennyi csak a dolgod.
Ja! És ha lehet, Ukrajnáról ne a madarász oldalakról szedd össze a bizonyítékaidat.
Küldjek neked még ilyenekről ki a izé... veréshez, Putyinimádó?
"...Izjum városban talált egyik tömegsír feltárása, 447 holttestet ástak ki, köztük halott gyermekekét is, a legtöbb holttesten erőszakos halál, harmincon pedig kínzás nyomai vannak"
Vagy még elvagy az előző képekkel is a hangszigetelt gardróbban? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!