Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igazat mondott a BBC riporteré...

Igazat mondott a BBC riporterének Putyin azzal kapcsolatban hogy hol van Oroszországnak a helye a világban és hogy a nyugati világ kihasználja a befolyását más államokkal szemben?

okt. 27. 17:33
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/334 Pombe ***** válasza:
22%

"Regények írkálása helyett nagyon egyszerűsítve így le lehet tudni a témát."

Pedig a két időpontban eltérő szavazás eltérő eredményeinek magyarázata szintén egy kis regény. Nem én írtam, de mégis az...

Nem kéne büszke lenned arra, hogy két mondatnál többet képtelen vagy értelmezni, csak azért, mert a másodikra már nem futja a türelmedből...

nov. 3. 23:36
 212/334 anonim ***** válasza:
76%

Jó Isten, most látom hogy kiez a Sz. Bíró Zoltán! :D

Korábban láttam pár videót róla, de nem maradt meg a neve.

Akkor és most is az a véleményem, hogy ez durvább mint Pottyondi, pedig már az is egy borzasztóan sötét lelkű ember.

Csak hogy tisztázzuk, ahogy korábban is írtam én Mi Hazánkos vagyok. Nem szeretem Orbán Viktort. Viszont az a fajta féktelen gyűlölet ami ebből és a Pottyondiból árad Viktor irányába, az már nagyon beteg, szerintem ezt már kezeltetni kellene.

Amúgy azért is hiteltelen, mert elborult aggyal nem is lehet tisztán gondolkodni.

Az ilyen emberek 100% propagandát tolnak, ami nagyon káros.

Amúgy végig se néztem, csak ezt muszáj volt kiírni magamból.

Pombe, egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy olyan beteg állapotba kerültél hogy itt ennyien kinevetnek és lepontoznak. Ha én is ilyeneket hallgattam volna éveken keresztül, akkor lehet engemet is megmérgeztek volna.

Őszintén sajnállak, mert amúgy nem tűnsz nagyon butának. Te számomra egy tökéletes megtestesítője vagy annak, hogy mit tud tenni az emberrel a propaganda és a vélemény buborék.

nov. 3. 23:46
 213/334 Pombe ***** válasza:
9%

"Akkor és most is az a véleményem, hogy ez durvább mint Pottyondi,"

No lám! De bezzeg a te történészeid maga az igazság szószólói, attól eltekintve, hogy ők képtelenek ennyi bizonyítékot a maguk kis dumái mögé felsorakoztatni, nemde? :D

Még Grúziában is tudják az egyszerű tiltakozó népek, hogy Orbán akkora oroszbarát, mint ház, de neked ez se mond semmit... :D

Ő azt mondja, hogy a bizonyított Bucsai orosz rémtettek után Orbánnál ki kellett volna verni a biztosítékot, mint ahogy az minden kulturált EU-s politikusnál is kiverte, csak Orbán erkölcsi érzékét nem érintette meg.

Ő is azt mondja, hogy megállás nélkül a kormány csak az EU-n kéri számon a háború befejezését, a plakátjain sosem szerepel Putyin... stbstb.

Sajna, ezek nem propagandák, hanem baromi szigorú tények, amit te is látsz!

"Az ilyen emberek 100% propagandát tolnak, ami nagyon káros."

Akkor lépj ki a pártodból. Vagy legyél képes cáfolni... Ja! Az nem! Csak marad a süket dumagyártásod. :D

"Őszintén sajnállak, mert amúgy nem tűnsz nagyon butának."

Imádom az ilyen süket demagógizélást. Akkor én is leírom rólad a véleményem: Őszintén sajnállak, mert amúgy nem tűnsz nagyon butának.

... ha ez vigasztal... :D

nov. 3. 23:56
 214/334 Pombe ***** válasza:
9%

Ja! Mint nem teljesen buta ember, amúgy nyilván észrevetted, hogy nem volt egy érved se a vitánkban, amit nem tudtam volna csípőből tényekkel azonnal cáfolni...

Tudom, ez egy kellően fanatizált pártkatonát nem tántorít meg, csak mint mind a ketten nem teljesen buta emberek, azért tudjuk, hogy nem volt egy érved se, ami az igazságnak megfelelt volna. :D

nov. 4. 00:01
 215/334 Pombe ***** válasza:
9%

#202: "2008-ban nem Orbán dobta be Ukrajna csatlakoztatását, hanem maga a NATO, a bukaresti csúcstalálkozón..."

És még néhány megjegyzésed...

Javasolnám a te javaslatod alapján: "Regények írkálása helyett nagyon egyszerűsítve így le lehet tudni a témát."

Mindegy, hogy mi volt 2008-ban, a lényeg az, hogy Ukrajna csak akkor kezdte komolyabban kérni a NATO tagságba való felvételét (persze, hogy ez meghívásos alapú, de ez kit érdekel), amikor 2014-ben az oroszok elkezdtek gyilkolászni 2014-ben Kelet-Ukrajnában. Még pont 2014-ben, az Euromajdan után Ukrajnában megerősítették NATO relációban a semleges státuszuk megtartását, és csak 2018-ban vezették be konkretizálva a csatlakozási igényüket az alkotmányukba.

Egyszóval Putyin már javában gyilkolt nyakra főre Ukrajnában, és ezt látva Ukrajna helyében is mindenki más rémülten NATO tag akart volna lenni.

[link]

Fordítóval: "Noha együttműködött a NATO-val, Ukrajna semleges ország maradt . Miután 2014-ben Oroszország megtámadta, Ukrajna egyre inkább NATO-tagságra törekedett."

Újabb ráadásul Putyin a támadását úgy hajtotta végre 2014-ben, hogy azt is tudta, a NATO nem hívta meg partnernek Ukrajnát 2008-ban. Egyszóval Putyin NATO félelme sosem létezett, és Ukrajna lerohanásában valós indokként sosem szerepelt a maga kis pszichopatikus listáján, legfeljebb attól rettegett, hogy ha Ukrajnát beveszik a NATO-ba, akkor már nem fogja tudni kiélni rajta a maga kis agybajos területhódítós mániáját.

nov. 4. 00:23
 216/334 Jeffrey Spender ***** válasza:
71%

Átolvastam a Reddites írást, és abban mi különöset kéne látnom ?

Nem csak a népszavazásosdi volt, hanem még az is, hogy mindenhol előkerült egy kiskakas, aki KGB helyi kirendeltségénél volt igazgató, vagy tábornok, vagy párttag, sőt még Téesz elnök is, látták, hogy bajok vannak Moszkvában, ráéreztek a meglazult hatalom ízére, saját szemétdombra vágyott, ahol csak ők kapirgálhattak, és amint mások is megismerték / kiismerték a játékszabályokat, azután már nem volt akkora buli az egész, és próbáltak lelécelni.

nov. 4. 00:23
 217/334 anonim ***** válasza:
64%

Ha hiszed ha nem sokan hisznek a laposföld teóriába. Sőt még bizonyítékokat is fel szoktak hozni rá.

Na most veled pont ilyen vitatkozni, hogy én elmondom hogy köztudott tény hogy a Föld gömbölyű. Erre te találsz valami abszolút hiteltelen "forrást" amit belinkelsz mellett döngetve, hogy haha én nekem van igazam mert lapos.

Korábban írtam, hogy Törökország ba majdnem létrejött a béke.

Erre azt írtad, hogy:

"Persze! :DDD

Zelenszkij pedig könyörgött, de a csúnya Nyugat visszaparancsolta a szamárpadba."

Utána meg írtál egy másik hozzászólást, ahol már rákerestél és meg is találtad a nyugati propagandát amivel meg is magyaráztad :D

Amúgy nemrég Orbán Bécsbe volt és elárulta, hogy ő akkor látta azt a béketervet amit már többen aláíttak, többek között Zelenszkij is.

Boris Johson szabotálta ezt, hogy majd ők segítenek jobb feltételeket kiharcolni.

Azóta Ukrajna nagyon mélyre süllyedt és csak süllyed tovább.

Annyi a kérdés hogy eléri-e tengerfenéket, vagy megáll valahol a mélybe...

De a lényeg a lényeg hogy olyan vagy mint egy laposföldhívő aki megpróbál mindent kimagyarázni, csak közbe hülyét csinál magából és észre se veszi.

Ezért nem érdemes veled vitázni...

nov. 4. 00:29
 218/334 Jeffrey Spender ***** válasza:
88%

# Pombe

A NATO-ban, az EU-ban, az USA-ban politikusok jönnek, és mennek.

Odament John McCain Kijevbe hangulatot kelteni, annak vajon Mi értelme volt ?

https://www.youtube.com/watch?v=93eyhO8VTdg&ab_channel=TheGu..

Ez olyan, mintha az oroszok Mexikóban vagy valamelyik szomszédos országban USA-ellenes lincshangulatot keltenének. Vagy akár a BLM-tüntetésen pont egy orosz illető adna elő hangulatkeltő beszédet, ami nyomán felgyújtják fél Washington D.C.-t, és még a Fehér Házat is megostromolják.

nov. 4. 00:30
 219/334 Pombe ***** válasza:
9%

#217: "Ha hiszed ha nem sokan hisznek a laposföld teóriába."

Ennek a hívője vagy te.

#217: "Na most veled pont ilyen vitatkozni, hogy én elmondom hogy köztudott tény hogy a Föld gömbölyű."

Na, most veled pont olyan vitázni, mint egy hisztériás kölökkel, akinek hiába tolom az arca elé a millió linket, a tényeket, mintha ott se lennének.

A te vitád annyiból állt, hogy kijelentetted, köztudott tény, hogy a Föld lapos (te nem gömbölyűt mondtál soha), aztán semmit se bizonyítottál.

És ennyiben maradtál. Bizonyítottad? Nem. És mindig kiderült, hogy az a magabiztos állításod, hogy köztudott tény, az csak egy ostoba konteó.

#217: "Utána meg írtál egy másik hozzászólást, ahol már rákerestél és meg is találtad a nyugati propagandát amivel meg is magyaráztad :D"

Tudtam, hogy van ilyen. Tudod, az a helyzet, hogy azok a nyugatiak írták ezt a propagandát, akik ott voltak, és a wikin ez az infó már ezer éve ott van. Ti meg az ujjatokból szopjátok ki az igazságot. Állítottad, hogy kiszivárgott a téged igazoló bizonyíték, vagyis hogy lapos a Föld.

#217: "Boris Johson szabotálta ezt, hogy majd ők segítenek jobb feltételeket kiharcolni."

Jó. Nézzük meg pontosan mi történt ott. Itt részletesen le van írva:

[link]

A valóság az, hogy "Az ukránok kitartottak korábbi követelésük mellett, hogy az oroszok teljes mértékben kivonuljanak az összes megszállt területről, beleértve a Krímet is, valamint jóvátételt."

Ez nem tűnik véglegesen lezárható békés tervnek: "Ukrajna szintén 15 éves konzultációs időszakot kezdene a Krím státuszáról, de fenntartja magának a jogot Luhanszk és Donyeck visszafoglalására . Oroszország a maga részéről „drasztikusan csökkentené” a katonai tevékenységet Kijev közelében, hogy „megteremtse a további tárgyalásokhoz szükséges feltételeket""

Igazándiból Zelenszkij nem engedett: "Zelenszkij kijelentette , hogy Ukrajna nem fog beleegyezni a békébe mindaddig, amíg Oroszország beleegyezik a Krím és a Donbász régió visszaadásába Ukrajnának."

De a lényeg semmit se változott: "A Krím-félsziget és Donbász, valamint a nem NATO-garanciák kivitelezhetősége kapcsán alapvető nézeteltérések maradtak."

A sikertelenség okai: "A két fél soha nem volt olyan közel egymáshoz, mint ahogy azt az általuk kitalált képlet sugallta."

Tehát valójában sosem volt a fő kérdésben megegyezés, hiszen egyik fél se engedett se a terület visszaadásából, se a terület visszafoglalásából. Még a Krím vitában se tudtak dűlőre jutni. Igazándiból Zelenszkij azért is volt magabiztos, mert egész jól állt akkoriban Ukrajna a háborúban, és Putyin is ezért engedgetett ezt-azt amazt. Ukrajna előtt akkoriban tisztázódott az is igazán, hogy Bucsában , Irpinben , Borodiankában és Azovstalban az oroszok szörnyű mészárlásokat hajtottak végre, fosztogattak, nemi erőszak hegyek voltak, szóval Ukrajna ezzel is indokolta a tárgyalások megszakítását.

Abban igazad van, hogy Boris Johnson üzent, hogy Putyinnal nem érdemes tárgyalni, egy háborús bűnös, akire nyomást kell gyakorolni. De ez értelemszerűen nem parancs volt, csak egy nagyképű kijelentés (nyilván nagy volt a pofája az Ukrán katonai sikerekre építve), hiszen utána is folytatódtak a tárgyalások még napokat, vagyis nem történt semmiféle szabotálás. Azt is leszögezte, hogy a NATO-hatalmak nem fognak aláírni garanciális megállapodást Putyinnal, de ezt nem is lehetett volna megtenni. Putyin pontosan tudta, hogy ilyen zsarolást nem fog soha elfogadni a NATO!

#217: "Amúgy nemrég Orbán Bécsbe volt és elárulta, hogy ő akkor látta azt a béketervet amit már többen aláíttak, többek között Zelenszkij is."

Ez szimpla kamu. Orbánról ezerszeresen bebizonyosodott, hogy oroszbarát politikát folytat, így érdekében áll hazudni. Egyébként nagy barom Orbán, ha tényleg ezt állította, hiszen még egy közepesen értelmes ember is tudná, hogy ha ilyen létezne, azt Putyin megállás nélkül a világ orra alá dörzsölné. Másrészt azért is szimpla hazudozásról van szó, mert - mint olvashattad - "Három nappal azután, hogy Johnson hazatért, Putyin nyilvánosan bejelentette, hogy az Ukrajnával folytatott tárgyalások „zsákutcába jutottak”"

Putyin első dolga lett volna már akkor bejelenteni, hogy pedig Zelenszkij már aláírt. Így is végig az oroszok mindent a nyugat nyakába akarnak varrni, el tudod képzelni azt a hülye Putyint, aki ne csapta volna le a magas labdát???

#217: "De a lényeg a lényeg hogy olyan vagy mint egy laposföldhívő aki megpróbál mindent kimagyarázni"

A lényeg a lényeg, hogy szemenszedett módon hazudsz. Nem magyaráztam ki semmit, hanem a te ujjból szopott vádjaid mindegyikét tényekkel, dokumentumokkal cáfoltam.

"csak közbe hülyét csinál magából és észre se veszi."

És ezt le tudtad úgy írni, hogy nem vihogtad körbe saját magadat kínodban? :DDD

Aki ekkora állatságot lazán beszop a legkisebb kritikai igény nélkül, aki még arra is lusta, hogy logikusan gondolkodjon?: "Amúgy nemrég Orbán Bécsbe volt és elárulta, hogy ő akkor látta azt a béketervet amit már többen aláíttak, többek között Zelenszkij is."

Egy közepesen értelmes középiskolás körberöhögött volna ezzel, ha ezt előadod neki... :D

Ja! és még mindig semmi közöd, se nekem ahhoz, hogy az ukrán nép meddig akar küzdeni.

Aki itt mélyre harcolta magát, és egyre mélyebbre, az csak te voltál itt. :D

nov. 4. 02:05
 220/334 Pombe ***** válasza:
9%

Ja, azért a hét viccét nem tudom még szó nélkül hagyni...

#217: "elmondom hogy köztudott tény"

Szóval te köztudott tényekről beszélsz, de azért elismered, hogy mindegyik köztudott tényedet cáfolják a nyugati propagandák.

Írod is:

#217: "ahol már rákerestél és meg is találtad a nyugati propagandát amivel meg is magyaráztad :D"

Nem én magyaráztam, hanem bemutattam neked azt az általad propagandának nevezett véleményt, amely szerint a nyugat nem azt állítja amit te!

Sziklaszilárdan állíthatjuk, hogy minden köztudott tényeddel így jártál.

Kérdem én! Akkor hogy lehet igaz az állításod, hogy te köztudott tényeket mutattál itt be?

A köztudott tény a világ minden részén tény, de legalábbis a nagyobb részén az, és akkor mondhatjuk, hogy köztudott tényről van szó. Na, most a te köztudott tényeidről mindig kiderül, hogy az EU kb. 500-600 millió embere nem tud ezekről a köztudott tényekről.

Megmagyaráznád ezt?

nov. 4. 02:51
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!