Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki áll a muszlimoknak tulajdon...

Ki áll a muszlimoknak tulajdonított európai támadások mögött?

Figyelt kérdés

A napokban egy párizsi templomot rongáltak meg. Az elkövetők az alábbi üzeneteket írták a templom falára:

"Engedelmeskedjetek, hitetlenek, Allahnak, imádkozzatok naponta ötször, Jézus egy fattyú, csak egy isten van, Allah”

"Mária, ez a sorsod, ezt a f.sz vallást mi muszlimok nem tudjuk elfogadni”

Kizárt hogy muszlimok voltak az elkövetőek. Az iszlám prófétaként tartja számon Jézust és minden muszlim tiszteli. Egy muszlim sosem mondana olyat hogy Jézus fattyú. Máriát szintén tisztelik a muszlimok. A Korán egyik fejezete Mária nevét viseli.

Nem akarok mutogatni, de a zsidók tartják fattyúnak Jézust illetve beszélnek tiszteletlenül Máriáról. Továbbá a zsidók érdeke az iszlámellenesség terjesztése.

júl. 21. 14:16
 81/104 A kérdező kommentje:
Miért erőlteted még mindig? Egyáltalán hogyan érint a kérdés? Esetleg zsidó vagy? Mert a másik válaszoló zsidó ezért érdekel a válasza de rád a kutya sem kíváncsi.
júl. 22. 18:00
 82/104 anonim ***** válasza:

Mókás látni ahogy egy hazug provokátor előtt porba hull minden hamis érve :)

Ígérem, amint leállsz a provokációval, hazudozással, rágalmazással, egy szót se látsz tőlem többet. De amig tőled csak ennyire futja, addig ugyanígy cáfolgatom a hazugságaid.

júl. 22. 18:02
 83/104 A kérdező kommentje:
Áruld már el miért rugózol az én kérdésemen? Esetleg zsidó vagy, csak szégyelled?
júl. 22. 19:21
 84/104 anonim ***** válasza:
Pont ezt tettem. El se olvasod, amire reagálsz?
júl. 22. 19:38
 85/104 A kérdező kommentje:
Mit tettél? Azt kérdeztem te is zsidó vagy?
júl. 22. 19:50
 86/104 anonim ***** válasza:
Komolyan a saját kommented értelmezése is kifog rajtad?
júl. 22. 19:58
 87/104 A kérdező kommentje:
Nem értem, de ne is írj többet. Ha zsidó vagy az más. Csak akkor tisztázd és akkor beszélhetünk.
júl. 22. 20:17
 88/104 anonim ***** válasza:
Írtál egy kommentet. Válaszoltam. És közvetlen utána már nem sikerült értelmezned, hogy a válaszom a kommented mely részére és mi módon reflektált. Hát, ember...
júl. 22. 20:19
 89/104 A kérdező kommentje:
Nem értem mit beszélsz. Nem vagy képes egyszerű kommunikációra sem? Ha zsidó vagy, beszélhetünk. Ha nem vagy zsidó, nem értem mit pattogsz, és nem is kell többet hozzászólnod.
júl. 22. 20:23
 90/104 anonim ***** válasza:
Elég nagy baj, ha nem értesz ilyen egyszerű, magyar mondatokat sem. Nem csoda hogy minden komolyabb kommenten elbuktál. Így persze már érthető, hogy a nagy részüket miért csak simán ignoráltad.
júl. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!