Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki áll a muszlimoknak tulajdon...

Ki áll a muszlimoknak tulajdonított európai támadások mögött?

Figyelt kérdés

A napokban egy párizsi templomot rongáltak meg. Az elkövetők az alábbi üzeneteket írták a templom falára:

"Engedelmeskedjetek, hitetlenek, Allahnak, imádkozzatok naponta ötször, Jézus egy fattyú, csak egy isten van, Allah”

"Mária, ez a sorsod, ezt a f.sz vallást mi muszlimok nem tudjuk elfogadni”

Kizárt hogy muszlimok voltak az elkövetőek. Az iszlám prófétaként tartja számon Jézust és minden muszlim tiszteli. Egy muszlim sosem mondana olyat hogy Jézus fattyú. Máriát szintén tisztelik a muszlimok. A Korán egyik fejezete Mária nevét viseli.

Nem akarok mutogatni, de a zsidók tartják fattyúnak Jézust illetve beszélnek tiszteletlenül Máriáról. Továbbá a zsidók érdeke az iszlámellenesség terjesztése.

júl. 21. 14:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/104 A kérdező kommentje:
Zsidó vagy? Erre válaszolj.
júl. 22. 20:30
 92/104 anonim ***** válasza:
Minek?
júl. 22. 20:34
 93/104 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, ennyi telik tőled.

júl. 22. 20:34
 94/104 A kérdező kommentje:
Ez nem személyeskedés. Már a legelején is írtam hogy attól a kommenetelőtől várok választ aki írta hogy ő rabbi. Mivel szerintem zsidók állnak a támadás mögött, érdekelne hogy mi a zsidók véleménye erről. Ezért kérdezem hogy zsidó vagy-e.
júl. 22. 20:39
 95/104 anonim ***** válasza:

"Mivel szerintem zsidók állnak a támadás mögött, érdekelne hogy mi a zsidók véleménye erről. "

Tőle is megkaptad, mire tőled csak hazugságokat és provokációt kapott válaszul. Tehát?

júl. 22. 20:41
 96/104 A kérdező kommentje:
De én tőled kérdezem. Ő legalább felvállalta hogy zsidó korrekt módon. Benned viszont nincs ennyi gerinc.
júl. 22. 20:46
 97/104 anonim ***** válasza:
júl. 22. 20:50
 98/104 A kérdező kommentje:
Ezek a linkek szánalmasak. Mintha egy gyerekkel vitatkoznék. Hány éves vagy? 10?
júl. 22. 20:52
 99/104 anonim ***** válasza:
júl. 22. 20:53
 100/104 A kérdező kommentje:
Jó én befejeztem veled. A rabbi válaszát viszont szívesen elolvasom.
júl. 22. 20:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!