Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki áll a muszlimoknak tulajdon...

Ki áll a muszlimoknak tulajdonított európai támadások mögött?

Figyelt kérdés

A napokban egy párizsi templomot rongáltak meg. Az elkövetők az alábbi üzeneteket írták a templom falára:

"Engedelmeskedjetek, hitetlenek, Allahnak, imádkozzatok naponta ötször, Jézus egy fattyú, csak egy isten van, Allah”

"Mária, ez a sorsod, ezt a f.sz vallást mi muszlimok nem tudjuk elfogadni”

Kizárt hogy muszlimok voltak az elkövetőek. Az iszlám prófétaként tartja számon Jézust és minden muszlim tiszteli. Egy muszlim sosem mondana olyat hogy Jézus fattyú. Máriát szintén tisztelik a muszlimok. A Korán egyik fejezete Mária nevét viseli.

Nem akarok mutogatni, de a zsidók tartják fattyúnak Jézust illetve beszélnek tiszteletlenül Máriáról. Továbbá a zsidók érdeke az iszlámellenesség terjesztése.

júl. 21. 14:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 A kérdező kommentje:

Korábbi kommentek nem cáfoltak engem. A 12-es kommentelő volt egyedül aki megpróbált logikusan válaszolni, de nála ott bukik meg a dolog hogy azok nem muszlimok hanem arab származású bevándorlók gyerekei. Ettől még nem lesznek muszlimok ahogy egy magyar sem lesz automatikusan keresztény. Tőle még remélek választ.

És hogy lehetne már bárki? Levezetnél még egy ilyet mint én csak nem zsidókkal? A fejedben nincs zsidógyűlölet hanem minden bizonyíték rájuk mutat.

júl. 21. 19:29
 42/104 anonim ***** válasza:

Mivel rámutattak, hogy sem azt nem tudtad mivel cáfolni, hogy lehettek muszlimok az elkövetők, se azt bizonyítani, hogy csak zsidók lehettek, nos, de, pontosan ezt hívják cáfolatnak.

Azon meg mit kell levezetni, hogy szó szerint akárki művelhet ilyet akinek ellenszenves akár a kereszténység, akár az iszlám?

júl. 21. 19:31
 43/104 anonim ***** válasza:
Sőt, ugye a saját logikád alapján bárki olyan is motivált lehet ilyesmire, aki zsidóellenes, és így próbálja rájuk terelni a gyanút.
júl. 21. 19:35
 44/104 A kérdező kommentje:

Jó akkor lepjünk tovább. Úgy látom nem sikerül megértened hogy nem lehetett muszlim mert muszlim nem mond ilyet. Keresztény mondana olyat hogy Jézus fattyú? Nem, ez kizárt. Na ugyanennyire kizárt hogy muszlim mondaná ezt.

Azt pedig nem állítottam hogy csak zsidó lehetett. Írtam is hogy más is lehetett akinek érdeke a muszlimok elleni uszítás csak legvalószínűbb hogy zsidók voltak.

júl. 21. 19:38
 45/104 anonim ***** válasza:

"Úgy látom nem sikerül megértened hogy nem lehetett muszlim mert muszlim nem mond ilyet. "

Dehogynem. Rengeteg muszlim létezik aki a saját vallását is csak felületesen ismeri. Pláne a radikálisok között, akik jellemzően eleve nem az eszükről híresek.

Tehát már itt elbukik az érvelésed.

"Keresztény mondana olyat hogy Jézus fattyú? "

Ha egyszer abból indulunk ki, hogy magát muszlimnak kiadva írkál valaki, akkor vallástól, felekezettől, hittől függetlenül akárki nem muszlim mondhatna ilyet. Szóval ezen a ponton is bukik az érved.

júl. 21. 19:41
 46/104 A kérdező kommentje:

Egy keresztényről elhiszed hogy azt mondja, Jézus fattyú, Mária pedig parázna? Na ugyanígy kizárt hogy egy muszlim ezt mondja. És muszlimok még sokkalta komolyabban veszik a vallásukat mint a keresztények.

Ha azt mondod akárki mondhat ilyet akkor meg kellene magyaráznod az indítékát és hogy mit nyer ezen, ahogy én is tettem zsidók esetében.

júl. 21. 20:14
 47/104 anonim ***** válasza:

Mint mondtam:

"Ha egyszer abból indulunk ki, hogy magát muszlimnak kiadva írkál valaki, akkor vallástól, felekezettől, hittől függetlenül akárki nem muszlim mondhatna ilyet. Szóval ezen a ponton is bukik az érved."

júl. 21. 20:15
 48/104 anonim ***** válasza:

"Ha azt mondod akárki mondhat ilyet akkor meg kellene magyaráznod az indítékát és hogy mit nyer ezen, ahogy én is tettem zsidók esetében."

42. és 43. komment.

júl. 21. 20:16
 49/104 anonim ***** válasza:

"És muszlimok még sokkalta komolyabban veszik a vallásukat mint a keresztények."

Egyes muszlimok. Mások meg nem.

júl. 21. 20:17
 50/104 A kérdező kommentje:
42. és 43. kommentben nem válaszoltad meg, hogy ha más mondana ilyet akkor mi az indítéka és mit nyer ezen. És nem egyes muszlimok hanem általában véve a muszlimok sokkalta komolyabban veszik a vallásukat mint a keresztények. Ahogy többször is felhívtam a figyelmedet, egy muszlim sem mondana olyat hogy Jézus fattyú.
júl. 21. 20:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!