Ki milyen ökörséggel találkozott már fanatikus
Fidesz-hívők részéről, akik hajmeresztő csodatetteket
tulajdonítanak Orbán Viktornak vagy a pártnak?
Figyelt kérdés
Mivel épp hatalmas hurrikán tombol Kaliforniában, megint hallottam egy csodaszép dicséretet egy megszállott Fideszestől: hála Isten, hogy Orbán Viktor a miniszterelnök nálunk, mert máskülönben itt migránsok, melegek és olyan természeti katasztrófák lennének, mint most Amerikában. Ugyanez a személy a több mint két éve történt horvátországi földrengésekről is azt mondta, hogy ott is pontosan azért történt a földrengés, mert nem Orbán Viktor vezeti őket.
Azon gondolkodom teljesen egyedülálló esettel van dolgom, vagy mások is találkoztak már ilyen "ténymegállapítással"? Nos?
Hogy Orbán Viktor jobb, mint Gyurcsány és legalább kormányozni tud...
2023. aug. 21. 14:52
2/12 anonim válasza:
Egyik 70+-os rokon oltott olyat, hogy Orbán tette ingyenessé a felsőoktatást. A felesége azt hittem felborítja az asztalt, hogy "akkor a lányaink hogy tanultak ingyen bazmeg?"
2023. aug. 21. 14:55
3/12 árokpart válasza:
Mintha csa ez a két ember lenne. Édes Istenem! Nem lehetne végre már egy polgári közép amelyik az országot irányítani tudná?
2023. aug. 21. 14:55
4/12 anonim válasza:
Nagyapám kő fideszes, szentül meg van győződve róla, hogy migránshordák állnak állig felfegyverkezve a déli határon, de a kerítés és a rendőrök visszafogják őket. Amikor megkérdeztem tőle, hogy hogyan lehetnének már állig felfegyverkezve Szerbiában, akkor azt mondta, hogy a szerbek továbbküldték őket hogy ne náluk okozzanak galibát. És erről szentül meg van győződve, komolyan.
2023. aug. 21. 15:00
5/12 anonim válasza:
Én azokon az öregeken szoktam röhögni magamban
Akik szidják a "komcsikat" istenitik Orbánt és természetesen Putyint
És ha rákérdezek hogy bocsi de Orbán pont azt csínálja mint a "komcsik" csinálták, mármint hogy az oroszok facát copja
Akkor azt mondják, hogy de me azok szovjetek vóótak ezek meg már jó oroszok:)
2023. aug. 21. 15:09
6/12 anonim válasza:
Hogy zsinórba nyeri a választásokat teljesen becsületesen csalás nélkül, a 2010 előtti rendszerben is ugyanígy nyerne. :D
2023. aug. 21. 15:53
7/12 anonim válasza:
Egyik ismerősöm és szülei kiselőadást tartottak arról, hogy Felcsúton kineveltek egy "világbajnoki szintű" focicsapatot. Közvetlenül ez után jött az a bizonyos 8-1 meg 3-0 Román-magyar.
2023. aug. 21. 19:25
8/12 anonim válasza:
A mindenhol migránsok lennének emberekkel én is találkoztam, általában mindegyik tök részeg volt szemmel láthatóan több évtizednyi alkoholizmus állapotában.
Választások napján lementem a Bubbles-be mosni. Odajön egy fazon: Szavazott már? A Fideszre KELL szavazni, különben háború lesz. Az a másik, a Gyurcsány embere az háborút akar...
2023. aug. 21. 19:28
9/12 anonim válasza:
Egyik ismerősöm szerint Orbán lecsökkentette az árakat, nézzem csak meg, a Coopban olcsón vette a 2,8%-os tejet, míg a lipsi Lidliben még az 1,5%-os tejért is csillagászati árat kell fizetni. Saját szemével látta 🤣
2023. aug. 21. 23:48
10/12 anonim válasza:
Nekem a kedvencem az amikor a vidéki elkezdi az "az a szemét Kari Geri" szöveget. Közben még életében nem járt még megyeszékhely közelében sem, nem hogy Pesten 🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!