A baloldali rajongók mind éljenzik a GMOs termékeket vagy esetleg tudják is, hogy mivel játszanak és akad köztük aki ellenzi?
Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 20:40
81/95 anonim válasza:
Azért izgalmas, hogy a "lehet hogy mérgező" génmódosítástól rettegők a bizonyítottan vegyipari kreálmány "mérgező" gyógyszereket amiknek az összetevőit kiejteni sem tudják, csont nélkül elfogadják.
82/95 anonim válasza:
#81 Miből gondolod, hogy elfogadjuk? Én pl. egy kezemen meg tudom számolni, hányszor vettem be "gyógyszert" az elmúlt 10 évben. Enyhébb betegségekre, pl. megfázásra ott a pálinka vagy a fokhagyma, ezek százszor többet érnek.
83/95 anonim válasza:
Neked mindenki marxista aki nem orbánista?
És fel sem tűnik, hogy ugyanazt a komcsi bolsevik propagandát eteti meg veled a PÁRT amit a nagy előd Rákosiék, csak nem a vörös csillagot emelik a magasba, hanem egy keresztet?
84/95 anonim válasza:
#85 Neked ezek szerint mindenki orbánista, aki nem marxista. Mert én pl. mihazánkos vagyok, legalábbis eddig így tudtam, de te majd megmondod 🤡
85/95 anonim válasza:
A szittya darálós párt? Hurrá!
86/95 anonim válasza:
"Mert én pl. mihazánkos vagyok"
Így legalább érthető, hogy miért rettegsz a GMO-tól.
87/95 anonim válasza:
80
Linkeltek kutatót, mint ellenérvet. Keresd vissza.
88/95 anonim válasza:
#89 Ezzel ők is tisztában vannak, csak mivel elfogytak az érveik, egyszerűen letagadják.
89/95 anonim válasza:
@89 Legalább a hozzászólás számát írd le kérlek, hogy melyikben linkeltek ellenérvet, én is kíváncsi lennék rá, valószínűleg átsiklottam felette, nem vettem észre.
90/95 anonim válasza:
91
Aham, átsiklottál. Én egyből megtaláltam. Annyit segítek, hogy 4. oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!