A baloldali rajongók mind éljenzik a GMOs termékeket vagy esetleg tudják is, hogy mivel játszanak és akad köztük aki ellenzi?
50
De az interjúban pont erről beszél. Mi vele a probléma? Az interjú 2023-as.
Hiszékeny? Mit kellene elhinnem? Nem hoztál semmilyen hiteles forrást az állításaid alátámasztására, csak személyeskedsz, mert nyilvánvalóan nincs is ilyen a birtokodban. Azért nincs mert nem létezik. Nem írtak ilyet, vagy ha írtak a tudományos világban kinevették érte Őket.
Képtelen vagyok önállóan gondolkodni? Én vagyok aki megkérdőjelezi a tudományos érveket, csak mert okosabbnak akarja magát gondolni másoknál?
54
Neked eddig az volt a baj, hogy az a szakértő aki publikál. Kiderült, hogy rengeteg publikált. Akkor az volt a baj, hogy de miért nem az idén? A munkássága meg szerinted mehet a kukába, mert egy videóinterjúban beszél erről az idén.
Akkor mutass nekem egy phd fokozatú magyar doktort, aki idén publikált, és a GMO mellett foglal állást.
#55: Nem, azt tekintem hiteles forrásnak amit a tudományos világ annak tekint. Egy videóinterjú valami összeesküvéselmélethívő konteós hülyével, nem az.
#56: AZ derült ki, hogy Te azt írtad, hogy rengeteget publikált, de semmilyen forrást nem idéztél, amit meg igen, az tizenhat éves és nem jelent meg semmilyen (el)ismert folyóiratban.
Én? Te állítod, hogy gond van a génmódosított élelmiszerekkel, bizonyítsd! :)
56
Elolvastam a hölgy képzettségét, munkásságát, engem meggyőzött. Angolul is megjelent számos publikációja. Az, hogy szerinted ez nem elég, kit érdekel?
Te nem vagy doktor az adott területen, ő meg igen, kettőtök közül az ő véleményére hagyatkozok, nem a tiédre, aki csak egy no name válaszoló, bizonytalan iskolai háttérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!