Az izraeliek miért nem akarnak egy egyállami, demokratikus, nem etnikai alapú, közös, szabad Palesztinát?
Izrael gondosan ügyel arra, hogy a zsidók többségben legyenek Izraelben (most kb. 80% az arányuk). Ezért üldözött el anno szinte minden palesztint, majd nagyon keveset engedett vissza, nem engedi vissza a menekülteket, akadályozza az arab bevándorlást, nem ad állampolgárságot a megszállt és gyakorlatilag bekebelezett területeken élő araboknak (és Gázának sem), stb.
Miért olyan fontos egy etnikailag zsidó többségű állam? Ha Izrael demokratikus lenne, akkor jól élhetne kb. 12-15 millió arab is (a menekültekkel együtt), nem gettókban, rettenetes körülmények, lelki terror közepette. Lennének az elmúlt 75 év miatt atrocitások, de erről ők tehetnének, és védekezhetnének, mint a dél-afrikai fehérek (pl. elkerített falakkal, kivándorlással).
A nemzetközi zsidóság nem lenne veszélyben globálisan. És ott van Amerika vagy a nyugati országok, amelyek védenék őket, és az USA is erősen cionista. Így viszont veszélyben vannak sokan az emberiségben, az arabok, irániak, az USA már 5-10 millió embert megölt ebben az évszázadban, Irán, Líbia, Afganisztán vagy Szíria (vagy Ukrajna) tönkre van téve.
Vagy a jövőben nagy veszély fenyegethetne egyes diaszpórákat, ha nem lenne mögöttük Izrael nukleáris kapacitása? Pl. ha az USA-ban antiszemita erők kerülnének hatalomra, vagy a következő világháborúban, és ezért megéri elnyomni a palesztinokat?
"Láthatod hogy tudományosan bizonyítom amit állítok"
Akkor a tudományos források hogyhogy még a saját linkejid alatt is téged cáfolnak, ahogy azt Kürasszír bizonyította? Lol :D
"Ellenben én számokkal, statisztikával, demográfiai tényekkel bizonyítottam az állításom."
Azokról az adatokról beszélsz, amikhez mindig hazugságokat kellett hozzáköltened, mert magukban sosem a meséidet igazolták vissza?
"Ahogy nácik is voltak rengeteg különféle háttérrel, ideológiával. Micsoda véletlen, pont mint a terroristák."
A nácizmus önmagában egy ideológia te szerencsétlen és csak Németországban volt jelen és olyan országokban amiket a nácik megszálltak de mindben a lakosságos keresztény volt tehát a nácik keresztények, terroristából viszont van mindenféle vallású és ideológiájú.
"nácizmus önmagában egy ideológia"
Ahogy a keresztény ideológia is. Vicces amikor a hülye saját magára cáfol rá :D
# 130
IDÉZLEK: "Akkor gondolom a katolikusokat is utálod mert a Habsburgok katolikusok. És bizonyára a protestánsokat is utálod mivel a protestáns USA és Nagy-Britannia húzta meg a határokat Trianonnál :)"
Jó nagy hülyeséget írtál megint.
A trianoni határokat elsősorban Franciaországnak és Georges Clemenceau francia miniszterelnöknek köszönhetjük.
A töröktől 150 évig pedig pontosan a Habsburgok védték meg a maradék Magyarországot és elsősorban nekik köszönhetjük az oszmánok kiűzését, az ország felszabadítását is az ázsiai sötétséget képviselő Oszmán birodalom igája alól.
"A terroristák pedig évtizedek óta olyan országokból jönnek, amik lakossága közel 100% muszlim. Ez alapján egyértelműen megállapítható, hogy a terroristák muszlimok."
Belinkeltem mi volt 1970-től. 2000-ig nem volt semmiféle iszlamista terror. Keresztény és ateista terrorszervezetek gyilkoltak szóval hazudsz.
De akkor nézzük az elmúlt 20 évet, amire te behazudod hogy mind muszlim országból származik. Én most sem a levegőbe beszélek hanem mutatok statisztikát:
Láthatod hogy nem iszlamista támadásból volt a legtöbb hanem nacionalista szeparatista indíttatásból, de még szélsőbalosból is több volt.
Magyarul az állításodnak köze nincs a valósághoz. Mondjuk ez nem csak a te hibád. A magyar állami propaganda csak az iszlamista támadásokat adja le a hirekben, a gyengébb értelmi képességűek mint te pedig úgy veszik hogy csak ez létezik.
"Azokról az adatokról beszélsz, amikhez mindig hazugságokat kellett hozzáköltened, mert magukban sosem a meséidet igazolták vissza?"
Milyen hazugságot költöttem hozzá? A statisztikából kiderül hogy a náci Németország lakossága közel 100%-ban keresztény. Akkor a több millió náci párttag szerinted milyen vallású lehetett? :) Nyilván csak keresztény ha a lakosság közel 100%-a keresztény volt. Szóval mi ebben a hazugság?
# 130
IDÉZLEK: "A szakértő" nem bizonyította az álláspontját csak tesz egy kijelentést. Ellenben én számokkal, statisztikával, demográfiai tényekkel bizonyítottam az állításom."
Nem, Te egészen pontosan számok, statisztikák, demográfiai tények manipulálásával és hamis kontextusba helyezésével jutsz teljesen téves következtetésre.
De, a "szakértő" bizonyította, mert a tudományos írás követelményei alapján megírt, leellenőrizhető, visszakövethető, elsődleges forrásokkal és szakirodalommal alátámasztott tudományos közlés (könyv, tanulmány) formájában adta közre az így tudományosan megalapozott álláspontját.
Neked aztán halvány fogalmad sincs, hogy mitől tudományos szakirodalom valami, ezt látom.
Megint, már sokadszor égeted le magad.
"Ahogy a keresztény ideológia is. Vicces amikor a hülye saját magára cáfol rá"
A kereszténység nem ideológia hanem vallás. A nácizmus viszont ideológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!