Miért van az, hogy a vakcinaellenes és egyéb konteós emberek, meg az oroszpártiak között nagy a metszet?
Hallod, én ekkora seggfejt, mint te, még ezen az oldalon sem sokat láttam. Rendben, nem néztem a nevet, a túlvilágon róják fel nekem.
A who kezdeményezésével továbbra sem értem, mi bajod, de mivel úgyis csak a sértegetésre futja, inkább köszönjünk el egymástól. Kár volt megint hülyékkel leállnom, és értelmes párbeszédet remélnem.
Nyilván ez dönti el, hogy a who csúnyarosszgonosz mert nem tudod értelmezni a célokat...
#40: "A sok hülye ugye a kormány által "fegyverként" használható bankszámlabefagyasztásról" tulajdonképp az volt. Azt amit a 36. leírt még mindig nem válaszoltál, csak fennakadtál a számla befagyasztásról.
A járvány idején is az eü dolgozóknak kötelezték az oltást stb, a háború óta tavaly ősszel és télen, miért nem volt erőltetve a maszk stb? Konteósnak hangzik de ezek a járványügyi intézkedések nem nagyon voltak erőltetve. De majd meg lesz magyarázva hogy enyhült stb...
Kínában ez elég komolyan megy már, amiket hallani, na meg ha igaz is. De nyilván bunkó parasztként lenézni meg retardnak nevezni a másikat egyszerűbb.
Hát lehet, hogy neked ez újdonság, de az eü dolgozóknak a kovid előtt is voltak kötelező védőoltásaik.
Pont úgy, mint a szemeteseknek, a mezőőröknek vagy a repülőtéri WC tartályokat ürítőknek.
Felesleges hiszti.
Vihar a biliben.
"Ne úgy akarj normális párbeszédet kezdeményezni, hogy az első pár beszólásoddal már "megalapozod" a puskaporos hangulatot"
Beidéznéd, mivel alapoztam én puskaporos hangulatot?
№47
Igen, eljött a szokásos menekülőduma, amikor valakinek nincsenek érvei vagy nem tudja alátámasztani semmivel azt, amit kijelentett.
45: tééééééééééééééééényleg? hű hallod ha nem mondod..............
a gáz az hogy nem érted, de te okoskodsz és tartod hülyének a másikat.
nem gondolod hogy több emberrel is összeugatsz akkor veled lehet a baj?
tipikus mindenki hülye csak te vagy helikopter eset xD
Tudod, ha egy tard leír egy ordas hülyeséget és erre valaki válaszol, azt ő már kötekedésnek meg puskaporos hangulatnak nevezi mert vérig van sértve, ha valaki meg meri kérdőjelezni azt, amit ő kijelentett... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!