Miért van az, hogy a vakcinaellenes és egyéb konteós emberek, meg az oroszpártiak között nagy a metszet?
Figyelt kérdés
Egy csomó vakcinaellenes, konteós ember oroszpárti is egyben.2023. jún. 7. 19:44
1/70 anonim válasza:
Mert ők gondolkodnak és nem vesznek be akármit parancsra.
2/70 anonim válasza:
Szerintem a vakcinaellenes és konteós emberek közt nagyon kicsi a metszet. A konteós és oroszpártiak közt picit nagyobb, de ott sem nagy. Az oroszpárti és vakcinaellenesek közt meg átlagos.
3/70 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Gondolom mert a konteosok olyan emberek ( hiszik magukat) akik általában szembe mennek az általuk többségnek tartott vagy hatalmon lévő gondolkodokkal. Akik nem usznak az árral. Persze ők is usznak az árral, csak ők egy másikkal.
4/70 anonim válasza:
Ez badarság mivel az orosz pártiak azok orosz vakcina pártiak .
5/70 anonim válasza:
Igazából a kettő nem metszetet, hanem uniót alkot.
6/70 anonim válasza:
mert van egy álláspont amiben hisznek és ezek az álláspontok bizonyos szinten hasonlóak
7/70 anonim válasza:
Én pár konteonak mondott igazi összeesküvésben nem hiszek,hanem tudom hogy vannak de nem a laposföld szintűekben!
És vakcina párti is vagyok; szeretném ha mindenki akinek alacsony az intelligenciája be lenne oltva !
8/70 anonim válasza:
járvány elérte a célját , a vakcinabiznisz jó jövedelmez
10/70 anonim válasza:
Mondanál pár konteót, ami szerinted tuti igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!