Andrew Tate áldozat. Meddig hurcolják meg ?
"Ahhoz mit szólsz, hogy most Grétát is elvitték a rendőrök?"
Végre egy valóban kártékony sz.r ellen is intézkedtek. 🤣
"Greta kiket erőszakolt meg és zsákmányolt ki?"
Andrew Tate kiket erőszakolt meg és zsákmányolt ki?
Neveket, és hiteles bizonyítékokat kérnék különös tekintettel arra, hogy hol, mikor, kivel, hogyan, miként, mivel és mit követett el, következő egybites kommentedben nevezd meg ezeket.
Megspórolom az időd: se neveket, se bizonyítékot nem tudsz, csak ugyanannál az egybites kérődzésnél vagyunk, ahonnan elindultál, és amire két oldalon keresztül reflektáltam totál értelmetlenül, mert csőlátású egybites vagy.
Milyen tate fanboyok te 💩? Ennyire csődtömeg hogy lehet valaki, hogy 2 oldalon keresztül el van pofázva, hogy NEM vagyok Tate fan, azt is elmagyaráztam, hogy miért nem bűnözőzöm habzó pofával, mint a többi egybites zombi. Ezek szerint tényleg ekkora csődökkel vagyunk körülvéve hogy nincs értelme semmilyen szinten vitatkozni?
Egy ilyen magadfajta proli milyen nyelven érti meg, hogy AZÉRT MERT NEM VAGYOK HAJLANDÓ BŰNÖZŐZNI, MINT A SOK BAROM, MÉG NEM LESZEK FAN?
Na végre befejezte ez a félnótás Tate-fanboy, de lehet hogy csak azért nehogy félpipára fogyatkozzon a besorolása :-D
De azért nem semmi hogy valaki ennyi egyértelmű bizonyíték és terhelő tanuvallomás elenére oldalakon keresztül védje a védhetetlent, még úgy is hogy szanaszét szivatja a többi válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!