Andrew Tate áldozat. Meddig hurcolják meg ?
"Már hogy lenne ártatlan? Már sokszor le lett írva, annyira a románok sem korruptak, hogy ártatlan embereket ok és bizonyíték nélkül börtönben tartsanak, különösen ha az embernek van pénze top ügyvédeket fogadni. Nonszensz."
Szerinted senki ellen nem csináltak soha kamu bizonyítékot? Ha hihető hogy rendes bizonyíték, megy a börtönbe.
"Naponta ötezren beszólnak a Grétának, mégse csuknak mindenkit börtönbe.Amúgy elnézve a videóit a Tate-nek, szerinted ártatlan? Egyik videójában elmondta, hogy mindenféle dílerekkel beszélgetett, az egyik megszúrta, majdnem levágta az egyik ujját, aztán Tate válaszul kiütötte. Velem miért nem történik ilyen? Mert nem beszélek dílerekkel. Meg amikor eltörte egy nő állkapcsát egy diszkóban. Egy tipikusan ilyen gengszterkedős pszichopatáról van szó, mint az M. Richárdról, azért kapták el, mert bűncselekményt követett el."
Hát ha egy díler kötekedett vele, még jó hogy kiütötte. Dílerrel beszélni nem illegális. Én erről a nő állkapcsáról sose hallottam, de ilyenért itthon felfüggesztett jár. Egyszer mesélte valaki, hogy jól megvert valakit, ráadásul nő létére xD, és csak felfüggesztettet kapott érte.
Amúgy nőt vert meg nőként.
“Szerinted senki ellen nem csináltak soha kamu bizonyítékot?”
Általában ha felmerül, hogy nem hiteles a bizonyíték max háziőrizetet kap. Mert túl sokra lehet perelni, ha ok nélkül tartják börtönben.
#38: „Nem a pizzásdoboz buktatta le.”
Dehogyis nem, még Greta Thunberg is utalt rá. A román rendőrség csak azért cáfolta, mert a pizzás cég perrel fenyegette meg.
45-ös, 43-as vagyok, nem emlékeztem pontosan, ebben a videóban hallottam. Most megnéztem megint, tehát nem beszélgetett, hanem 2500 dollár drog-adóssága volt :D Hát micsoda törvénytisztelő állampolgár, meg is vagyok lepve, hogy végül elérte a törvény keze. Ez az első videó, amit láttam tőle, konkrétan innen ismerem, és fogtam a fejem, hogy milyen csávó ez. Régen én is ismertem ilyeneket, és azt kell mondjam, hogy ismerem ezt a fajtát. Mindenféle balhéba belekeveredik, aztán végül baj lesz. Itt a videóban mondja, hogy ismer 3 embert, akit megkéseltek. Én csak egy ilyet ismerek. Azt is tudja, hogy a díler, aki megkéselte, már nem él. Honnan tudja? Ilyenekből látszik, hogy miféle alak.
A román rendőrség pedig a saját ingatlanában kapta el, biztos egy pizzásdoboz kellett ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!