Andrew Tate áldozat. Meddig hurcolják meg ?
Egyébként van egy dolog, amit EDDIG SENKI SE ÍRT ANDREW ügyében de majd én le fogom írni. Rengeteg igazi alvilági maffiafőnök él szerte a világban, akikhez képest Andrew Tate egy igazi piti kis bűnöző. És rengeteg drogbáró van szabadlábon és továbbra is űzi a maffiájuk a tevékenységét. Persze ilyenkor az igazságszolgáltatás szart se ér, ezek az igazi bűnözőfőnökök szabadlábon vannak (persze kaptak már el közülük is embereket), de egy hozzájuk képest piti kis senkiházi Andrew Tate ellen meg jól megmutatják, hogy ők mennyire küzdenek a bűnözés ellen. Közben meg ismert tény, hogy bizonyos rendőröket le is fizetnek a gengszterek, hogy ne szaglásszanak utánuk. Persze ez se mindig így megy, de ilyen is van.
Én igazából Orbán VIktort ezerszer aljasabbnak gondolom, mint Tate-t. Nem tudom, hogy mennyire igazak amiket Tate ről írnak, nyilván az erőszak, meg az emberkereskedelem az esetek nagyrészében durva dolog. De Orbán Magyarországon szabadon roncsolja a saját országát 13 éve, a világ tele van maffiavezérekkel, akik szabadlábon vannak.
Tényleg Andrew Tate az igazi aljas bűnöző? Én megértem az ellenszenvet iránta, de sokkal komolyabb bűnözők vannak nála, akiket nem kaptak el. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki nem maffiavezér, őt ne is kapják el, ha tényleg bűnös. Csak azt mondom, hogy Andrew Tate hez képest igazi nehézfiúkat nem csuknak le, és az ilyen Andrew szintű pitibb fajta bűnözőkön mutatják be, hogy ők mennyire szolgálják az igazságot.
Nem ismerem Andrew ügyeit, de tudtommal senki se halt meg és mindenki megvan körülötte. Vannak nála keményebb bűnözők, őket meg bezzeg nem kapják el, vagy esetleg akarják, de nem tudják.
"Tényleg Andrew Tate az igazi aljas bűnöző? Én megértem az ellenszenvet iránta, de sokkal komolyabb bűnözők vannak nála, akiket nem kaptak el."
És ha ő nem olyan nagyon komoly bűnöző mint a nagyon komoly bűnözők, akkor szerinted már nem is bűnöző?
"És ha ő nem olyan nagyon komoly bűnöző mint a nagyon komoly bűnözők, akkor szerinted már nem is bűnöző?"
De bűnöző, már ha igazak a vádak. De tudjátok ti azt harsogjátok már napok óta, hogy Andrew a saját videóiban miket mond. Értsétek már meg ti segg hülyék, hogyha csak mondja, akkor csak mondja, majd ha bebizonyítjátok, akkor lesz majd igaz.
Ha én azt mondom a saját videómban, hogy hableány vagyok, azt is elhinnétek nekem?
"És ha ő nem olyan nagyon komoly bűnöző mint a nagyon komoly bűnözők, akkor szerinted már nem is bűnöző?"
Ugye amit az előző kommentemben is írtam, az nem bizonyíték, hogy Andrew a saját videóiban mit mond és mit nem mond. Tudod hazudni is lehet. Szerintetek Andrew tate egy emberkereskedő strici, de ti az összes szavát szóról szóra elhiszitek? Ez cnem logikai fail a részetekről? Egyrészt ilyen olyan aljas embernek valljátok őt, másrészt minden szavát elhiszitek. Kicsit ellentmondásos. De Andrew azt is mondta, hogy nem sírt fel születésekor, akkor ezt is elhiszitek? Hiszen ti mindent elhisztek, amit ő mond, igazam van? Ha Andrew azt mondaná, hogy ő az angol királyné, azt is elhinnétek?
Visszatérve a másik dologra, tegyük fel, hogy Andrew ellen a vádak igazak. Akkor is azt kell mondanom, hogy baromi ciki amit a törvény emberei csinálnak. A drogmaffia tagjai közül rengeteg nagy hal van szabadlábon és hosszú évek óta szervezetten teszik a tevékenységüket, de egy hozzájuk képest piti Andrew Tate et el tudnak már kapni. El tudják ők kapni a rosszfiúkat, csak nehogy túl rosszak legyenek, mer akkor nem.
Persze kaptak már el komoly bűnözőket is, erre is voltak példák azért, de hát a bűnözés sok helyen tombol a mai napig.
OL vagyok, tehát szerinted amikor Andrew épp arról beszél, hogy milyen bűncselekményeket követett el, akkor épp hazudik, de amikor eljárás alá vonják az ilyen bűncselekmények miatt, akkor viszont ártatlan, csak a mátrix akarja elintézni. Behalok.
"Szerintetek Andrew tate egy emberkereskedő strici, de ti az összes szavát szóról szóra elhiszitek?"
Van egy paradoxon, amikor a görög mondja, hogy minden görög hazudik. Itt nem erről van szó. Minden ember olyan, hogy vagy hazudik, vagy éppen igazat mond. Itt te is önkényesen eldöntötted, hogy a videóiban épp hazudik, a rendőrségi fogdában meg igazat mond.
Valóságban egyszerű elmagyarázni: a videókban azt hitte magáról, hogy ő a világ legintelligensebb embere, és mindent megtehet, ezért dicsekedett azzal, hogy milyen bűncselekményeket követett el. Aztán amikor bekopogott a valóság a rendőrség képében, akkor meg ment a pofára esés. Ott már jóhogy azt mondja, hogy nem követett el semmit. De várjunk csak, ki mondja róla, hogy ártatlan? Egyedül az incel hívői! Még ő is eredetileg elismerte magáról, hogy bűncselekményeket követ el.
A hívői azt mondják, hogy a mátrix, vagy a háttérhatalom azért akarja elintézni, mert felszólal a rendszer ellen. Most néztem csomó videóját, ahol a rendszer ellen szólal fel, hát pont azok a videók vállalhatóak. Pl. azt mondja, hogy az államok kizsákmányolnak minket; évezredek óta így megy ez, mindenki tudja Azt mondja, hogy a tanulással, diplomával kevesebb pénzt lehet keresni, mint vállalkozással, azt is mindenki tudja. Ez egy egyéni vélemény, senki se tiltja meg, hogy valaki abbahagyja a tanulást, és vállalkozni kezdjen. Azt is mondja, hogy házat venni csak pénzpazarlás. Ez is legális, senkit se kényszerítenek, hogy házat vegyen.
A hustlers universitynél, amennyit láttam, ott is legális dolgokról volt szó. Pénzt keresni valami Amazon affiliate-tel: legális.
Nőket fogságba tartani szexuális szolgáltatások miatt, viszont nem legális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!