A csütörtöki brüsszeli késes támadást miért kezeli ilyen diszkréten a fősodratú média?
Csütörtök este történt, ehhez képest nagy a kussolás róla, tegnap (tehát rá egy egész napra) este olvastam egyáltalán először róla.
Ezzel miért nem dicsekednek?
Ott rendőrt támadott (és gyilkolt, szúrt nyakon), két másik rendőrt - akik a segítségére siettek a társuknak - megsebesített.
Még gondolkoznak, hogy terror-e vagy sem, de olyan "igazi" belga, aki már ott született ugye...
5-ös, én a fősodratúban, hírekben is csak tegnap este láttam először. De ugye tegnapelőtt este történt. A neten is kb. 2 kósza cikk volt róla.
Na mindegy, érdekes, ennél jelentéktelenebb dolgokat felfúj a libsi média, de ez nekik a "belefér" kategória.
Nem belefér, hanem mindennapi. Érdekes hogy mondjuk hogy a jobb oldalon hogy dühiti az embereket hogy kötelező LMBTQ érzékenyitést akarnak csinálni a libbantak, de azzal semmi bajuk ha az egyház csinálja (A kötelező hittanra gondolok, nem a pedo "papokra")
Mondom ezt "homofob" jobboldaliként, akit szintén zavar.
Ezer hasonló hír van a világban és itthon is minden nap.
Ez is volt a hírekben, azok nagy része is van (nem is mind, sokat a külföldi sajtóban látok/olvasok).
Így is folyton "katasztrófa-jelentés" van. Mi mást kellene még tenni? Ötvenszer elismételni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!