Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Andrew Tate áldozat. Meddig...

Andrew Tate áldozat. Meddig hurcolják meg ?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Tessék itt a bizonyíték,Andrew Tate ártatlan,meddig marad börtönben?

2023. jan. 11. 19:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 anonim ***** válasza:
82%

# 22:18 „...koholt vádak alapján”

Miféle "koholt vádak"?? Egy élősködő gátlástalan csaló, utána lehet nézni hogy mi volt az az "üzleti modell", amiből a nagy pénzeket szakította. Nem véletlen hogy Romániában bújkált.

2023. jan. 11. 22:38
 22/104 anonim ***** válasza:
74%
#20 cica, még a románoknál sem lehet azt csinálni hogy bizonyítékok nélkül tartanak valakit börtönben. Ha így lenne Tate ügyvédei már rég az emberi jogok európai bíróságánál hisztizne.
2023. jan. 11. 22:40
 23/104 anonim ***** válasza:
10%

"#20 cica, még a románoknál sem lehet azt csinálni hogy bizonyítékok nélkül tartanak valakit börtönben. Ha így lenne Tate ügyvédei már rég az emberi jogok európai bíróságánál hisztizne."

Nem vagyok a cicád, kedves kommentelő Úr. A koholt vád bizonyos esetben hamis bizonyítékkal egyenlő. Tate ártatlan.

2023. jan. 11. 22:46
 24/104 anonim ***** válasza:
76%

#23 nő vagyok 😂😂😂

De komolyan. Gondolod, hogy tate azzal a hatalmas vagyonával nem a legjobb ügyvédeket fogadta fel, akik egy ilyen amatőr hibát vétenének, hogy nem tudják kihozni az ügyfelüket olyan őrizetből, amihez nincs elég bizonyítéka a rendőrségnek? Ne áltasd magad.

2023. jan. 11. 23:09
 25/104 anonim ***** válasza:
13%

"#23 nő vagyok 😂😂😂

De komolyan. Gondolod, hogy tate azzal a hatalmas vagyonával nem a legjobb ügyvédeket fogadta fel, akik egy ilyen amatőr hibát vétenének, hogy nem tudják kihozni az ügyfelüket olyan őrizetből, amihez nincs elég bizonyítéka a rendőrségnek? Ne áltasd magad."

Szóval te nő vagy és lecicázol egy random kommentelőt, aki éppen egy férfi? Hát furcsa ez, mit ne mondjak neked. Nem azt mondtam, hogy nincs bizonyíték, hanem hogy csinált kamu bizonyíték.

2023. jan. 11. 23:15
 26/104 anonim ***** válasza:
77%
#25 és ti kértek mindenre bizonyítékot, de amikor van, akkor az csak kamu😂😂 vannak menthetetlen emberek…
2023. jan. 11. 23:31
 27/104 anonim ***** válasza:
7%

"#25 és ti kértek mindenre bizonyítékot, de amikor van, akkor az csak kamu😂😂 vannak menthetetlen emberek…"

Mi az, hogy ti? Én egy kommentelő vagyok, nem a többi. Tehát mi ez a többes szám? Hiába raksz be minden kommentedbe emojit, csak komolytalanabb leszel, cica. Ugye én is írhatom ezt rád?

Remélem, hogy kiderül az igazság és nemsokára Andrew Tate tiszta lesz.

2023. jan. 11. 23:45
 28/104 anonim ***** válasza:
77%
#27 ti, mint a tate fanboyok. Olyan lendülettel nem vesztek tudomást a bizonyítékokról, és tényekről, dolgokról, amiket mondott, stb, közben meg a kis alternatív valóságotokat nem értitek, hogy a normális emberek miért nem értenek vele egyet.
2023. jan. 12. 00:00
 29/104 anonim ***** válasza:
15%

"#27 ti, mint a tate fanboyok. Olyan lendülettel nem vesztek tudomást a bizonyítékokról, és tényekről, dolgokról, amiket mondott, stb, közben meg a kis alternatív valóságotokat nem értitek, hogy a normális emberek miért nem értenek vele egyet."

De azt vágod, hogy én nem egy közös klubbot alkotok velük, mint ismerősök? Akkor ne írj többes számban.

2023. jan. 12. 00:15
 30/104 anonim ***** válasza:
76%
Támogatod őt, vagy nem? Ignorálod a bizonyítékokat, és hiszel az ártatlanságában? Bírod a tagot? Egyetértesz vele dolgokban? Ha 5 állításból 3-ra igen a válasz, akkor de, fanboy vagy, nem kell semmilyen ismertség a többivel.
2023. jan. 12. 00:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!