Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Igaz hogy a drezdai bombázás...

Igaz hogy a drezdai bombázás célja az volt, hogy összehasonlítsák a hirosimaival?

Figyelt kérdés
2017. júl. 14. 13:43
 121/142 A kérdező kommentje:

""Nincs és."

Erről van szó: tettél egy puszta állítást, ami nem érvelés semmi mellett."

hahaha

egy érvet mondok erre te kitalálod hogy az nem érvelés hanem állítás.

Mi más lehetne egy érv mint állítás?

2017. júl. 16. 12:58
 122/142 A kérdező kommentje:
az meg külön nevetséges, hogy ha érvem van akkor az a baj, merthogy minnél több embert meg akarok győzni, ha meg ugy véled hogy nincs érvem, akkor meg az a baj. (más kérdés hogy egy párbeszéd kiemelt részletébe kötsz bele am igy kiemelten (megvágva) valóban értelmetlen. lényegében ez is csak ferdités, az adatok manipulásása. sok lesz már a jóból.
2017. júl. 16. 13:15
 123/142 anonim ***** válasza:
100%
(bevallom, elvesztettem a fonalat,igaz, nem is a nekem idegen hadvezetés témában indult) de most már várom, hogy fellebben a Nagy Titokról az fátyolzat
2017. júl. 16. 13:18
 124/142 anonim ***** válasza:
100%

"Így van, bizonyítható."

Nem azt írtam, hogy bizonyítható, hanem azt, hogy bizonyítandó. Ti. hogy az állításod épp' azt feltételezte, ami bizonyítandó.

2017. júl. 16. 13:18
 125/142 anonim ***** válasza:
100%

"egy érvet mondok"

Mire volt az érv, hogy az atombombában van hagyományos robbanóanyag is?

Egy puszta állítás volt, ami semmilyen összefüggésben sem állt a vita tárgyával.

2017. júl. 16. 13:20
 126/142 A kérdező kommentje:
egy válasz volt egy másik állításra. próbáld párbeszédként kezelni a párbeszédet ne pedig önálló egymástól független mondatként értelmezd a párbeszéd mondatait.
2017. júl. 16. 13:21
 127/142 A kérdező kommentje:

"Így van, bizonyítható."

Nem azt írtam, hogy bizonyítható, hanem azt, hogy bizonyítandó. Ti. hogy az állításod épp' azt feltételezte, ami bizonyítandó.

Az nem bizonyitandó ami már bizonyitva van. Ha valamit már bizonyitottak akkor csak az adatokat kell elolvasni s értelmezni se árt. Csak az bizonyitandó aminek a bizonyitása még nem történt meg. Egy felmérés pl. bizonyithat valamit de egy felmérés megtörténtét nem bizonyitani kell hanem a felmérés anyagát elolvasni. nyilván aki tagadja a felmérés létét az csak személyeskedésre és ferditésekre alapozhatja mert neki az az érdeke hogy ne is keresse valaki a felmérés anyagát hogy igy meg se találhassa.

2017. júl. 16. 13:24
 128/142 A kérdező kommentje:

"(bevallom, elvesztettem a fonalat,igaz, nem is a nekem idegen hadvezetés témában indult) de most már várom, hogy fellebben a Nagy Titokról az fátyolzat"

Ez az anyag már nincs titkositva igy fátyol sincs igy a fellebenését is hiába várod.

2017. júl. 16. 13:25
 129/142 A kérdező kommentje:
akit érdekel az elolvassa akit nem érdekel az nem olvassa el. akinek egy érdeke hogy ne olvassák el az igyekszik elterjeszteni hogy nincs, hogy lehetőleg eszébe se jusson az embereknek elolvasni. ennyi.
2017. júl. 16. 13:27
 130/142 A kérdező kommentje:

1. Úgyse hiszi senki el magának,

Hogy amit lát, az tényleg van,

Hanem várja, hogy a valódi látványt

Jelző kürtszó felharsan.

2. Szól a kürt, ellibben a függöny,

Amit most látsz, az tényleg van.

Kár, hogy mikor körbenéznél,

A szélben a mécsesed ellobban.

2017. júl. 16. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!