Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Igaz hogy a drezdai bombázás...

Igaz hogy a drezdai bombázás célja az volt, hogy összehasonlítsák a hirosimaival?

Figyelt kérdés
2017. júl. 14. 13:43
 91/142 A kérdező kommentje:
pl, mert ép volt
2017. júl. 15. 21:11
 92/142 A kérdező kommentje:

"Általános Hadsereg főparancsnoksága, hadianyagraktára, közel 40 ezer katona állomásozott ott és azért fontos szempont volt, hogy nem volt fogolytábora. "

Hasonló indokok hirosimánál is voltak, de katonailag ezek már nem voltak jelentősek. hiába van ember és lőszer ha nincs mivel mozgósitani őket

2017. júl. 15. 21:12
 93/142 anonim ***** válasza:
100%

"Hasonló indokok hirosimánál is voltak, de katonailag ezek már nem voltak jelentősek. hiába van ember és lőszer ha nincs mivel mozgósitani őket"

Igazából ugyanazok voltak az indokok mivel én Hirosimáról beszéltem.

Mi az, hogy nincs mivel mozgósítani?

2017. júl. 15. 21:15
 94/142 A kérdező kommentje:

a németeknél nem volt mivel mozgósitani a kőolajhiány miatt. félreérthetően fogalmaztál, azt hittem drezdában találtál 40 000 embert.

a japánoknál inkább a képzett katonákból volt hiány mert minden vesztes csatánál a parancsnokok öngyilkosok lettek, s a végére már nagyon sok csatát vesztettek

2017. júl. 15. 21:20
 95/142 anonim ***** válasza:
100%
A japánoknál igazából mindegy volt, hogy mi volt vagy mi nem. Nincs dicsőségesebb halál a harcmezőnél. Soha nem tudom megérteni azokat, akik szerint Japán már alapból kapitulált volna, nem kellett volna atombomba.
2017. júl. 15. 21:24
 96/142 anonim ***** válasza:
100%

"Azok nem tagadták az összehasonlítást akik elvégezték. Ti tagadjátok. Fura lett volna ha miközben összehasonlítják, aközben bőszen tagadják, ahogy ti."

Tehát szerinted abból, hogy az ezernyi elemzés és tanulmány közül volt egy, aminek a tárgya ez az utólagos összehasonlítás volt, az következik, hogy a drezdai bombázás célja eleve az összehasonlítás volt. Kicsit se vagy megszállott.

2017. júl. 15. 21:35
 97/142 A kérdező kommentje:
nem csak egy volt. sok összehasonlítás volt.
2017. júl. 15. 21:42
 98/142 A kérdező kommentje:
itt inkább arról van szó, hogy miután nem hallottatok erről próbáltok győzködni hogy amiről nem hallottatok az nem volt. majd miután néhány érvet mondok kitaláljátok, hogy győzködni akarlak benneteket, próbáljátok elferditeni az irásaimat, a létjosultságát kérdőjelezitek meg a soraimnak, az érveket megpróbáljátok letagadni (elhangozott pl. hogy nincs érv, annak ellenére hogy itt vannak leirva az érvek), majd miután rájöttök hogy ezt nem lehet letagadni az eddig hiányolt érveket, hisz itt vannak, próbáljátok megszállottságnak beállítani, ezzel is kényetek szerint csürni csavarni a saját irásaitokat is, s végig próbáljátok ferditeni azt amit én irtam le. Nos ép ezt nevezik megszállottságnak amit ti csináltok. nem az a megszállottság ha valaki leír néhány érvet, hanem ez, amit ti műveltetek itt.
2017. júl. 15. 23:27
 99/142 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne, ha nem szúrnád le a válaszolókat minden hozzászólásodban, mint a pengős malacot a vásárban?
2017. júl. 15. 23:30
 100/142 A kérdező kommentje:
akkor csak ti szúrnátok le engem.
2017. júl. 15. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!