Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerinted jó a véderő? Szeretn...

Szerinted jó a véderő? Szeretnél belépni? Mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés

Aki még nem ismerné:

[link]

A Véderő egy, a magyarság, a Magyar haza védelméért alakult mozgalom, melynek tagjai megcsonkított országunk fennmaradásáért harcolnak.

2009. okt. 30. 08:57
 81/97 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet hogy nyilas köszöntés,de ilyen alapon ha azt mondta Szálasi hogy jó napot,akkor azt se lehetne használni!"

ezzel most azt akarnád mondani, hogy csak teljesen véletlen egybeesés?

Ismét kérdezem, kit nézel ennyire hülyének?

2009. dec. 23. 19:36
 82/97 A kérdező kommentje:

1. Én leírtam a véleményem

2. Én hol írtam ilyet hogy kitartás?

3. Miért ne lehetne véletlen egybeesés?

2009. dec. 23. 20:06
 83/97 anonim ***** válasza:

"ezzel most azt akarnád mondani, hogy csak teljesen véletlen egybeesés?

Ismét kérdezem, kit nézel ennyire hülyének?"

"ha Hitler szerette a tejet akkor tiltsuk be?"

néz utána melyik híres írónk/költőnk tette fel ezt a kérdést

Nyilasok: kitartás!

Magyar Kommunista Párt: Szabadság!

Jobbik: Szebb Jövőt!

lehet választani :)

2009. dec. 24. 05:52
 84/97 anonim ***** válasza:
91%

Hogy lehet? egy köztársaságban egy félkatonai szervezet,amelyik elveivel akár háborúba viheti az országot!

Azonnal fel kellene számolni mint a munkásőrséget,én békében és biztonságba akarok élni,remélhetőleg mások is.

2009. dec. 24. 08:12
 85/97 A kérdező kommentje:
Szlovákiában lehet Szlovák testériség,Romániában lehet Vasgárda stb. De itt nem lehet olyan szervezet ill mozgalom,ami a haza érdekeit kívánja szolgálni. lol
2009. dec. 24. 11:27
 86/97 anonim ***** válasza:

Miről beszélsz,ez a haza érdeke,hogy elvett területeket visszaszerezzék?

45 után Mo. a vesztes oldalhoz tartozott és a győztesek ezt mérték rá.

Most az Unióba megyünk és integrálódás van ami eltart még vagy 30 évig biztos.

És véleményem szerint ez egy illegális szervezet.

2009. dec. 24. 13:40
 87/97 anonim ***** válasza:
87%

És nem jó szövetség az Unió sem,de mivel nincs jobb bele kell törődni.

Mo. Mohács után végig kiszolgáltatott helyzetbe került,jó volna ha felfognátok jobbik-gárda-vármegyések-Tomcatosok-Torockaysok meg Budaházysok!!!

Hasznosabb volna ezt a kis területet felvirágoztatni és majd egy kicsit jobb lesz az Unióba.

De míg ilyen széthúzás és gyűlölködés van a politikába addig csak marják egymást ki mit rontott el.

Több száz éven keresztül Mo. védte gyakorlatilag Európát mert az idegen seregek itt morzsolódtak fel.

Most a nyugat nyitott felénk de most meg nekünk nem kell,hogy van ez ?

2009. dec. 24. 13:48
 88/97 A kérdező kommentje:

"Most a nyugat nyitott felénk de most meg nekünk nem kell,hogy van ez ?"

Ez nem "nyitás" hanem seggnyalás! Mindig mond valamit az EU,azt be kell tartani,főleg azt,hogy kiszorítják a magyar termékeket a piacról,a külföldiek meg bejönnek (főleg multik)

Arról nem is beszélve mennyi vámbevételtől estünk el az EU miatt!

"Hasznosabb volna ezt a kis területet felvirágoztatni és majd egy kicsit jobb lesz az Unióba. "

Ezt a területfelvirágzást nagyszüleink óta halljuk. A parlamenti pártoktól várhatod is a virágzást!

2009. dec. 24. 13:58
 89/97 anonim ***** válasza:
0%

"egy köztársaságban egy félkatonai szervezet,amelyik elveivel akár háborúba viheti az országot!

Azonnal fel kellene számolni mint a munkásőrséget,én békében és biztonságba akarok élni,remélhetőleg mások is."

Milyen köztársaság? Milyen biztonság?

hol éltél eddig a Holdon?

2009. dec. 24. 14:31
 90/97 anonim ***** válasza:

Én békébe éltem Mo eddig,attól függetlenül hogy szintén nem értek egyet a mostani vezetéssel és politikával.

Talán háborús helyzet volt 89 óta? Nem! csak sorra a korrupt politikusok váltották egymást.

De ez nem megoldás a szélsőségeseknek,hogy a fasizmust visszahozni...stb.

Tudod milyen rendszer lenne a Vona vezetésével?

Mint a Horthy korában a mágnásurak jól éltek a többi réteg a szegénységbe süllyedne és még háborút is kirobbantanának mint akkor.Akkor meg jönne az EU meg a NATO és feldarabolnák az országot katonai kerületekre és jól visszadobná az országot.

De most csak azért beszél a (Vona) látszólag igazat,hogy bejusson a parlamentbe ha bejut akkor 4 évig ők is csak megszedik magukat mint a többi párt.

Nem ez megy 89 óta?

Ide normális,becsületes,korrupciómentes politikusok kellenének.

2009. dec. 24. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!