Szerinted jó a véderő? Szeretnél belépni? Mi a véleményed róla?
Aki még nem ismerné:
A Véderő egy, a magyarság, a Magyar haza védelméért alakult mozgalom, melynek tagjai megcsonkított országunk fennmaradásáért harcolnak.
Az egy AMD-65-ös,ha már ennyire érdekel!
Ha nem értesz a fegyverekhez,akkor inkább maradj csendbe!
kinőttem én már a katonásdiból meg az indiántáborokból. Másrészt meg végignézve az oldalt, én rájöttem, hogy én zsidózás nélkül is képes vagyok marhára magyarnak érezni magam, ehhez az érzéshez nincs szükségem sem forradalmárosat játszanom, se zsidóznom. Enélkül és a többi baromság nélkül is képes vagyok "megbirkózni" a magyar identitásommal.
Ezek viszont láthatóan csak úgy tudnak magyarok lenni, hogy ahhoz mindenféle pótcselekvés kell, és egy mondatot nem képesek leírni anélkül, hogy bele ne raknák a nemzet szót. Közben meg pont ők bomlasztják a nemzetet, hogy mindenkit, aki nem tetszik nekik, azt próbálják kizárni belőle.
Én - azáltal, hogy elfogadom, hogy a másik lehet egy s*ggfej, egy barom, és az anyját is időnként szidhatom, de soha a büdös életben nem kérdőjelezem meg, hogy ugyanolyan magyar, mint én, hogy minden s*ggfejsége ellenére sajna egy nemzet vagyunk, és a hazaárulót nem használom mindennapos szitokszóként -, ezáltal sokkal inkább vagyok "nemzeti" és magyar, mint ezek a bohócok.
Kedves "Nagy Magyar" áll hazafink!
Azért mert kiléptél,nem kell lehordani minket mindennek!Maradj meg díszpintynek,vagy fotelrambónak!
Kedves kérdező!
Nem azért vagy antiszemita, amit itt felsorolsz, hanem azért mert mással sem tudsz foglalkozni, mint a zsidókkal. Mániákusan azt lesed, mikor szidhatod őket egy kicsit, milyen dologhoz kapcsolhatod a zsidóknak és képtelen vagy felfogni, hogy a zsidók nem csak 30 és 60 év közötti férfi üzletemberekből állnak, hanem kisfiúkból, kislányokból és nagymamákból is, akik vajmi kevés kárt okozhattak neked életük során.
Ha ha ha, nem véderő, pö.csverő! XD Csak a szokásos szánalmas, gyűlöletből élő banda, viccesek. A jobbik már nem tud másba kapaszkodni, csak egy puccsban reménykedhetnek! Vesztesek. :)
Morvai:
"Mostantól mi határozzuk meg, hogy itt mi történik, és a magukfajták(értsd nem jobbikosok) fognak igazodni! Elviselhetetlenné fogjuk tenni az (miniszterelnök) életét, és az önökét is! Itt az ideje, hogy mi határozzuk meg az önök sorsát... az igazságtétel örömteli dolog számomra."
Igazi magyarszerető nyilatkozat, ha nem vagy jobbikos, pusztulj! XD
*...kapcsolhatod a zsidókat...
Elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!