Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerinted jó a véderő? Szeretn...

Szerinted jó a véderő? Szeretnél belépni? Mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés

Aki még nem ismerné:

[link]

A Véderő egy, a magyarság, a Magyar haza védelméért alakult mozgalom, melynek tagjai megcsonkított országunk fennmaradásáért harcolnak.

2009. okt. 30. 08:57
 51/97 anonim ***** válasza:
39%

"Ja, egy újabb soviniszta ("szar szlovákiázós") ál-hungarista szervezet. Nagy divatja van most ennek, azért azt megsúgom ha egy ilyen véderős huszár találkozna egy IGAZI hungarista MNA taggal, azt nagyon megbánná. csürhe"

NEMZETI ÖSSZEFOGÁS?!

Most árultad el magad!

2009. okt. 30. 16:36
 52/97 anonim ***** válasza:
81%
Zsidó tagokkal rendelkező pártokkal nincsen semmiféle összefogás. Igen, pl. a jobbikra gondoltam. Reiner Petike meg balóóó győőőgy vatyok-né morvai hisztike és társaik....na azért félreértés ne essék, a szervezetek tagsága becsületes emberekből áll, a bírálatom a vezetőrétegnek szól, meg annak, hogy nem kéne az ő szekerüket tolni, ez már egy másik téma
2009. okt. 30. 16:40
 53/97 anonim ***** válasza:
50%
Várom a címedet. Vagy papírpö.cs vagy?
2009. okt. 30. 16:51
 54/97 anonim ***** válasza:
100%

Megint a kiképző lennék. Csak pár kérdés:

"NEMZETI ÖSSZEFOGÁS?!

Most árultad el magad!"

Mit árult el rajta? Egyértelműen leírta, hogy MNA-s. Ez szerintem egyértelmű volt már a megírásakor is. Neked nem? :O

"Zsidó tagokkal rendelkező pártokkal nincsen semmiféle összefogás."

Ki írt itt bármiféle pártokkal történő összefogásról? Meg hol? Még az MNA-s hozzászóló sem írt ilyet. Képzelődtél?

Egyébként meg mintha kijelentettétek volna, hogy nem politizáltok. Most akkor mégis? Hogy van ez?

"Várom a címedet. Vagy papírpö.cs vagy?"

Na, most azt nem tudom, melyik fél írta ezt. A trágár kifejezésből csak sejtem, hogy Véderős leszel. Kinek szántad ezt? És nem gondolod, hogy először neked kellene megírnod, hogy ki vagy és hol laksz? Tudod, úgy illik, hogy bemutatkozol, és utána kérdezed csak a másikat erről.

Anyukád nem tanított jómodorra? :S

2009. okt. 30. 17:09
 55/97 anonim ***** válasza:
85%

17:09-es, a lényegét jól leírtad a dolgoknak, nincs hozzáfűznivalóm. Nem vagyok MNA-s, bár a szimpátiám az övék abszolút. Nem ellenségek a nemzeti szerveződések, a radikális pártok tagjai sem, mert ahogy írtam, szerintem a többsége a tagoknak (Gárda, stb.) hazájukért tenni akaró tisztes hazafiakból áll, de óriási csalás áldozatai. És az sem túl jó, hogy leszólnak, lekicsinyelnek 20 éve működő alakulatokat (pl. MNA), vagy azokat, akik kicsit tovább látnak az orruknál, és nem abban merül ki a tevékenységük, hogy "szar szlovákia", és a többi soviniszta jelszó hangoztatása. Igen, nemzeti összefogás kell, de mit lehet kezdeni olyanokkal akik rózsa-flores edukákat avatnak szentté (aki mellesleg pszichopata b.zi volt), vagy akik Fico meg Slota alapján ítélnek meg egy népet, de halálosan fel vannak háborodva ha velünk ugyanezt teszik. Mi, magyarok sem vagyunk bűntelenek, és ez megint már más téma...Többet nem írok ide, a fenyegetőző provokációknak meg ne üljetek fel.

Tisztelet

2009. okt. 30. 17:29
 56/97 A kérdező kommentje:
Nem igazán így képzeltem el ezeket a válaszokat,de ízlések és pofonok. Most mi van ha elmegy egy jobbikos rendezvényre vagy másra? Egy a cél nem? Akinek meg nem tetszik a jobbik (a Véderőnek meg a jobbiknak semmi köze egymáshoz) az menjen a drága Fideszéhez vagy a többihez akik tönkrevágták az országot. Ennyi! A tényeket kell nézni!
2009. okt. 30. 18:02
 57/97 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem csak - kedves kérdező - hogy megint miért politizálsz? Itt igazából senki nem politizált - rajtatok kívül. Vagy ez mégiscsak egy politikai szerveződés?
2009. okt. 30. 18:19
 58/97 A kérdező kommentje:
A véderő politikától független. Nem értem mi itt a szerveződés. :-(
2009. okt. 30. 18:25
 59/97 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Akkor csak te politizálsz, nem a Véderő. Világos.
2009. okt. 30. 18:32
 60/97 A kérdező kommentje:
Jóhogy politizálok,csak meg kell nézni az országot. Hiába tépem a számat látszik hogy kommunizmus volt itt 40évig.
2009. okt. 30. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!