Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerinted jó a véderő? Szeretn...

Szerinted jó a véderő? Szeretnél belépni? Mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés

Aki még nem ismerné:

[link]

A Véderő egy, a magyarság, a Magyar haza védelméért alakult mozgalom, melynek tagjai megcsonkított országunk fennmaradásáért harcolnak.

2009. okt. 30. 08:57
 21/97 A kérdező kommentje:
Szerintem a 2nem függ össze. És nem illegális csak hogy tudd! És mi van akkor ha olyan a weboldal? Nem kell ahhoz csiricsáré oldalt csinálni. Nem ezen fog múlni hogy milyen sikere lesz.
2009. okt. 30. 12:03
 22/97 anonim ***** válasza:
22%

A másik okosnak üzenem, hogy minden belinkelés. Sőtt ha látod is azt amit olvasol nem csak nézed, akkor rájössz arra, hogy minden cikknél ott van a link is ahonnan származik.

Te se vagy különb a másik ügyesnél:-)

2009. okt. 30. 12:05
 23/97 anonim ***** válasza:
59%

Az alapcsomag ingyenes, elvtárs. :)

Belebuktak, hiszen a kutyát sem érdekli a Tréerő, a köztudatban sincs benne. Egy rakás középkorú, megkeseredett vezetővel megáldott, fegyvertelen bagázs, csak szeretnének valakik lenni, de nem megy. Neofasiszták, akik nem képesek elviselni, hogy az ország már nem kíváncsi a fajtájuk gyűlölködésére.

Gárdautánzat, de ugyanúgy illegális.

Nem baj, játszhatnak a kis airsoft puskáikkal, menetelhetnek egyenruhában, persze amíg le nem kapcsolják őket a kopók. :)

Imádom Magyarországot, mert itt található meg a legtöbb bohóc. Minden cirkuszba kellene pár belőlük. :)

Kitartás(visszahozzuk a pszichiátriát)!

2009. okt. 30. 12:10
 24/97 anonim ***** válasza:
50%

Te pedig akkor kívánom, hogy legyél boldog a másik 20 barátoddal együtt, akiknek még nem sikerült kinőniük a gyerekkorból, és katonásdit játszanak.

Védjétek a hazát! (LOL, legalább ellenség lenne)

2009. okt. 30. 12:11
 25/97 anonim ***** válasza:
75%
Én mintha már láttam volna ilyet. Sturm-Abteilung, Arkan Tigrisei, Fekete Szeptember, Nyilasok, magyarázhatod napestig, akkor is egykutyák vagytok velük.
2009. okt. 30. 12:20
 26/97 anonim ***** válasza:
89%

Hát ez haláli volt! :DDD

Én erősen jobboldali beütésű vagyok - és még finoman fogalmaztam. De amit ti csináltok, az már a legek legje. :))

Kezdjük azzal, hogy írtad, hogy nem politizáltok. A honlap meg másból sem áll, csak politikából. Röhely. :)

A tüntetésen való részvételről, ami a honlapon van, már ne is beszéljek, mi? :D

És akkor nézzük a szakmai szempontokat!

Itt egy bemutatkozó videó rólatok:

http://www.youtube.com/watch?v=XsxAm0QJl7w

Az elejétől végigröhögtem az egészet. Szakmai szemmel is nevetséges erőlködés. :)

- Piros barett terepen. Biztos kiválóan álcáz! Kár, hogy a növények zöldek, és pirosat max pipacsmezőn fogsz találni. Álcázás 1-es. Leülhettek. :D

- Csak az arca van összekenve némi barna festékkel (így legalább gyorsan le tudja majd mosni, mi?). A füle, nyaka, tarkója úgy világít, mint állat. Álcázás: következő 1-es! Leülhettek.

- A terepruha színezete kiváló - csak éppen nem magyarországi viszonyok között. Álcázás: harmadik karó! Leülhettek.

Ezen pár propagandakép alapján is 3 olyan alapvető baklövést követnek el rajta, ami élesben az életetüket jelenthetné. :D

Ez meg egy másik videó, szintén tele szakmaiságot teljesen nélkülöző dolgokkal:

http://www.youtube.com/watch?v=dOpn3dudB84&feature=related

- Kis barátaink a piros barettet a világért nem vennék le magukról továbbra sem, hiába vannak terepen. Inkább ágakat aggatnak rá. Aranyos. :)

- Az arcát mi a fenének maszatolja össze, ha a fej többi része meg a karja világít a fehérségtől? :)

- Fegyver szétszerelésnél az első mozzanat a tár kivétele után MINDEN HADSEREGBEN a töltetlenség ellenőrzése. Itt valahogy ez elmaradt. Arról meg már nem beszélek, hogy egy normálisabb katona a fegyver szétszerelésekor nem szerencsétlenkedik ennyit vele. Szintidő a szétszerelésnél 15 másodperc AK klónoknál (AMD-nél is). Itt a harmadáig sem jutott, de már 8 mp eltelt. Biztos ért hozzá és azért. :)

- A bilincselést külön élmény volt nézni. Nincs az a hadsereg, aminél így bilincselnének, de gondolom ez valami új magyar hungarikum lehet. :)

- Egymás mögött mennek a vízben, oszlopban. És minden fegyvercső előre néz. Fantasztikus! :D

Persze eközben mindenki ujja az elsütőbillentyűn van, hogy ha már ráfogta az előtte állóra a fegyvert, adjuk már meg az esélyét, hogy tarkón is lőhesse a saját társát. :D

Szóval komolyan mondom, így közel 10 év kiképzői tapasztalattal a hátam mögött azt mondom:

EGY ÉLMÉNY VOLT EZT VÉGIGNÉZNI! :D

Értem én a lelkesedést, meg fiatalság-bolondság, meg minden, ... de ez szánalmas volt.

Ha mást nem, akkor irány a Honvédség. Nem mondom, hogy a legprofibb a világon, de nem is a legrosszabb (volt alkalmam pár másik állam kiképzésén is részt venni, így ugyan a magyar katonai kiképzést nem tartom nagyra, de a többihez képest szégyenkezni sem kell vele). De ehhez a "kiképzéshez" képest még a logisztikus beosztásban lévő magyar katonák is profi kiképzést kapnak.

Ha ti komolyan harcolni akartok, akkor vagy csak a Call of Duty című hiánypótló számítógépes játékkal tegyétek a monitor mögül, vagy szerezzetek magatoknak egy tisztességes kiképzőt. Mert ez nem az!

(Azt viszont megkérdezném így zárójelben, hogy a rendfokozati jelzésnél miért a határőrségét használjátok? Már ha jól láttam az az, bár elég messzi volt.)

2009. okt. 30. 12:53
 27/97 anonim ***** válasza:
44%

Sziasztok!

Vak birka arra béget amerre mozgást hall.

Szerinted nem ér semmit a Véderő, akkor miért szólod le? Akkor miért zavar?

Nem tudod hányan vannak, nem tudod mire vannak kiképezve, nem tudod milyen eszközeik vannak. Akkor miért szólsz hozzá?

Azt mondod nincsenek a köztudatban, mert Te még nem hallottál róla. Gratulálok! Igazi médiamajom lehetsz. (Jobb szó nem jut eszembe)

Nincsen ellenség? Süketen és vakon, hogy tudsz írni?

Az e-oldal ingyenes, alapcsomagban, de ha már ilyen ügyes gyerek vagy láthattad, hogy a plussz funkciók is megvannak, azaz fizetős csomagot hazsnálnak.

Antiszemitizmus, ha arra emlékezünk, hogy a zsidók magyarokat öltek. Szép. Antiszemita vagyok ezekszerint. Ja és rasszista mert kimondom, hogy cigány.

A Jobbik, hogy jött ide? Meg Morvai. Ez nem a Magyar Gárda.

2009. okt. 30. 13:09
 28/97 anonim ***** válasza:
54%
Mekkora egy idióta vagy te :-))) ha valamihez nem értesz és nem tudod, hogy mi miért van és milyen kiképzés volt, vagy ki tud úszni, ki nem, hát maradj csedbe zsenikém. Menj okoskodni a Jobbikhoz!
2009. okt. 30. 13:13
 29/97 anonim ***** válasza:
68%

Ki tud úszni egy derékig érő vízben?

Bátor banda lehettek ti. :D

2009. okt. 30. 13:19
 30/97 anonim ***** válasza:
61%

Folyt...! Vagy menj vissza a seregedbe kiképezni.

Igazi bégető vagy te is, mint az az előttem szóló írta. Csak így tovább fröcsögj, ugass, mint a kutyám, bár annak a véleménye többet számít, mint az itt írogató f@szkalpok gyülekezete. Tisztelet a kivételnek.

Lehet hörögni továbbra is.

Okoska menj el a kiképzésükre, csináld végig amit tesznek. De elmondok én neked valamit , 20 prcig nem bírnád, az pedig nem sok. Ennyit rólad, ha pedig ilyen nagyra tartod magad, lehet jelentkezni, névvel, címmel és lehet segíteni nekik, nem a fotelből szájat tépni. Vagy az már nem megy mi, csak a leszólás, sárdobálás?

Na igen ezért tart itt az országunk, mert tele van veled és a hozzád hasonlóval!

2009. okt. 30. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!