Szerinted jó a véderő? Szeretnél belépni? Mi a véleményed róla?
Aki még nem ismerné:
A Véderő egy, a magyarság, a Magyar haza védelméért alakult mozgalom, melynek tagjai megcsonkított országunk fennmaradásáért harcolnak.
Én vagyok a kiképző az elejéről.
Látom, nehezen viselitek a kritikát. :)
Tény, kicsit germó voltam, mikor fogalmaztam, de akor is ez jött ki belőlem elsőre. Egyszerűen nevetséges volt. És nem csak maga a videó, hanem az, hogy szerintetek nincs benne politika részetekről.
"Okoska menj el a kiképzésükre, csináld végig amit tesznek. De elmondok én neked valamit , 20 prcig nem bírnád, az pedig nem sok."
Ez szentigaz!!! Nem bírnám 20 percig, de még 2-ig sem ... röhögés nélkül. :)
"el kell menni a kiképzésre, és végig kell csinálni azt! Utána lehet pofázni ha még szóhoz tudsz jutni, mert nem esel össze a fáradságtól."
Hozzáértő számára első ránézésre látszik, hogy ez csak egy nevetséges kis próbálkozás. Semmi komoly alapja nincs. Az, hogy te az ilyentől elfáradsz, az nem engem minősít. ;)
Esetleg majd ha részt veszel egy rohamlövész kiképzésen, és végigcsinálod, akkor azt mondom, oké. (5 hét, napi átlag 3-4 órás alvással, folyamatos hajtás mellett. A USArmy Ranger kiképzői is azt mondták rá, hogy ez kicsit már erős. Korábban volt durvább tanfolyam is a Honvédségben, de azt valamiért beszüntették.) Addig ezzel a játszadozással, ami a videón van, meg a honlapon, ... hát nem mennék messzire.
"Csak az hibázik, aki dolgozik is!"
Ez így van. De hiba és hiba között is van különbség. Amikor olyan hibát követ el már a kiképző is, ami ezen a szakterületen óvodás szintnek számít, az azért gáz. És nem is az a baj, ha hibázik - hiszen mindenki hibázik. A baj az, hogy így adja elő magát.
"Név, cím ! Vagy az már nem megy mi kiképzőkém"
Mondd, te milyen nevet meg címet adtál meg magadról, aranyom!? :D
"A véleményeiteket észrevételeiteket normálisan is el lehet mondani, én így elsőre bízom a Véderőben, jó az, ha van valaki aki készen áll a bajban."
Ez volt az egyetlen értelmes hozzászólás! Respect.
Ha tudsz mutatni videót még (lehetőleg olyat, ami nem propagandacélból készült, hanem valós), akkor leírom, mik a hibák, meg mit érdemes javítani rajta.
Ha meg már szóba került a propagandavideó, itt van ez is. Sok alapja nincs, de legalább tetszetős. :)
"Kiképző"
Most nevettetted ki magad igazán! Mert ha nekünk annyi pénzünk lenne, mint amennyi nincs, és lenne felszerelésünk is, nem itt tartanánk.... de ehhez már fel kell érni, és ész is kell hozzá, azt pedig a kiképzők nem nagyon kaptak, ahogy itt olvasgatjuk a hozzászólását.
*de minek is fárasztom magam egy anonim sz@arházin,aki nem mer eljönni hozzánk és csak a szót fossa, mert mást nem tud. Maradj meg magadnak idióta, ne velünk foglalkozz
"Mert ha nekünk annyi pénzünk lenne, mint amennyi nincs, és lenne felszerelésünk is, nem itt tartanánk..."
Érdkes. Ezt már hallottam valahol. ... Hmm, lássuk csak. Ha jól rémlik, a magyar katonák is mindig ezt mondogatják. :)
Ilyenek vannak, hogy "bezzeg ha anyi fizetésünk lenne, mint az amiknak", meg "bezzeg, ha lenne oylan felszerelésünk, mint nekik", stb.
És ők sem fogják fel, mint ahogy te sem, hogy nem csak ezen múlik.
"minek is fárasztom magam egy anonim sz@arházin,aki nem mer eljönni hozzánk és csak a szót fossa, mert mást nem tud."
Most gondolom magadról, magadnak beszéltél. Csak így tovább. Szép dolog is az önkritika. ;)
Egyébként ti kértetek véleményt. Leírtam. Legközelebb talán írjátok meg azt is, hogy csak az írhasson véleményt, aki egyetért veletek. És akkkor nem lesz ilyen bajotok.
Ja, és ne lepődjetek meg, ha nem kaptok támogatást. Sikeresen elűzitek magatoktól azokat is, akik esetleg szimpatizálnának. De ez már nem az én bajom.
A kiképző leírta a véleményét és felbecsülhetetlen tanácsokat adott, te meg csak sértegetni tudtad és személyeskedni vele. Szerintem inkább meg kellett volna köszönni neki, hogy foglalkozott a dologgal, és professzionális segítséget próbált nyújtani. Egy olyan szervezet, amely igazán komoly alapokon akar nyugodni, az ilyen segítséget nagy hálával fogadná, nem pedig azzal az elképesztően buta pökhendiséggel, amivel te tetted. Még a legjobbak is tudnak tanulni másoktól, de te ezek szerint erre nem vagy képes. Ha te képviseled ezt a szervezetet, akkor szerintem még most oszlasd fel.
Engem ez arra emlékeztet, mint amikor a kisgyerekek bunkerosat játszanak, és egy idő után valaki jobb ötletekkel áll elő a bunkert "alapítókkal" szemben. Ekkor azok megsértődnek, és külön bunkert építenek, mert nem tudják elviselni, ha valaki valamit jobban tud.
Komikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!