Szerintem meg pont azért tart itt, mert olyannal van tele, mint te. :)
2009. okt. 30. 13:27
32/97 anonim válasza:
Az ugatóknak mondanám ismételten, el kell menni a kiképzésre, és végig kell csinálni azt! Utána lehet pofázni ha még szóhoz tudsz jutni, mert nem esel össze a fáradságtól. Bár a ti fajtátok már 10 fekvőtámasztól kibukik. Na ennyit mára rólatok gyökér gyurik:-)
Nektek Betartás!
A többieknek Kitartás!
2009. okt. 30. 13:29
33/97 anonim válasza:
Szerinted miatta ilyen az ország, szerinte meg miattad. Akkor az a megoldás, hogy mindneki söprögesse a maga háza táját.
2009. okt. 30. 13:40
34/97 anonim válasza:
Na, kiskommandósok előbb olvassátok végig Chris McNabb-tól és Will Fowler-től a Harci Technikák Kézikönyvét, ami még csak nem is katonai szakiromány, és talán megüthetik az ügyesebbek az amatőr szintet. A kemény kiképzési programotokról megy annyit, hogy talán még el is megyek egy ilyenre, megtanítani titeket a helyes fegyverkezelésre, és az alapszintű rajharcászatra és a helyes álcázásra.
2009. okt. 30. 13:42
35/97 anonim válasza:
Csak az hibázik, aki dolgozik is!
2009. okt. 30. 13:43
36/97 anonim válasza:
Név, cím !
Vagy az már nem megy mi kiképzőkém :-)))
2009. okt. 30. 13:47
37/97 anonim válasza:
Na, ez jó ötlet!
Több szem többet lát!
A véleményeiteket észrevételeiteket normálisan is el lehet mondani, én így elsőre bízom a Véderőben, jó az, ha van valaki aki készen áll a bajban.
2009. okt. 30. 13:53
38/97 anonim válasza:
Ja, hogy húszan várjatok rám reggel a kapu előtt, mert fikáztam, mi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!