Rendőrök! Van értelme belépni a rendőri szakszervezetbe?
Az összeg nem növekedik havonta. jelenleg a TMRSZ a legnagyobb rendőri szakszervezet, és ők elég keményen képviselik a jogaidat.
Szakszervezet nem kötelező, és nem is fontos, de ha valamilyen eljárást indítanak ellened, akkor nem rossz, hogy képviselik az érdekeid.
Valamikor a másik szapulásának is van alapja, de döntsd el te, hogy mi tetszik.
A TMRSZ mellé azt is meséld el hogy ha pert indítassz és véletlenül bukod akkor minden költség a tiéd. Más szakszervezetnél azért fizeted a tagdíjat, hogy képviseljenek az eljárás végéig akár hogy is alakul.
Nem fontos a szakszervezet. Gondolj bele ők honnan kapják a pénzüket??? nem sz.rik oda egyik sem ahonnan enni kap.
Első vagyok.
Háborúzni, és érvelni nem vagyok hajlandó a szakszervezetek mellett, és ellen.
A minap azt hallottam, hogy a kormán megszüntetni kívánja az összes szakszervezetet, és létrehoz egy kormányzati "érdekképviseletet", ahová mindenkinek kötelező lesz belépnie. Azt hiszem rendvédelmi kamara a neve.
Ha ez igaz, akkor cudar világ jön. Nemcsak bohóckodás forradalma, de minden más vélemény nyilvánítást ellehetetlenítenek ezzel. Szóval be lehet fogni a pofánkat, és dolgozni 65 éves korunkig a lemaradott technikával, a főnökök agyrémségeivel, a megbízhatósági vizsgálattal, a kifogásolhatatlan életvitellel 90.000Ft-ért.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:26
te ilyen jól keresel?! én csak 85 ezret kapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!