Milyen volt a tigris 2-es tank?
Figyelt kérdés
Mennyiben volt előrelépés a sima Tigerhez képest ? És milyen volt a szovjet amcsi tankokhoz viszonyítva?2012. jún. 30. 17:07
21/74 anonim válasza:
A Királytigris a Tigris és a Párduc előnyös tulajdonságait volt hivatott egyesíteni. Tigrisre is elég sok szempontból hasonlít főleg elvben, de valóban több mindenben hasonlít a Párducra. Mindenesetre ugye a Királytigris nem hivatalos név csak egy becenév. A Tigris II-nek a futóműve volt az egyik leggyengébb pontja az még a Tigrisnél is többször hibásodott meg ugye a fokozott terhelés miatt.
22/74 A kérdező kommentje:
Mindenhol utánanéztem és a Tiger jobb volt mint a párduc és a NGC-n is ezt mondták, szóval ezt a vitát hagyjuk ki. A World of tanks játékban egyébként az eddigi legerősebb tankot az IS 7-est 2 lövéssel lövi ki a Jagedpanzer E 100-as páncélos, mert most új tizes páncélosokat hoztak a játékba, így minden tizes tanknak vége van. Oda lett fél év fejlesztése, hiábavaló játékok !
2012. júl. 16. 21:10
23/74 anonim válasza:
Nem jobb a Tigris mint a Párduc. Fordítva igen. Amúgy már épp ideje, hogy megtörjék a szovjet gépek hegemóniáját a játékban mert elég bosszantó.
24/74 A kérdező kommentje:
Mindenhol azt mondták hogy a tiger volt jobb tank. Nem érdemes erről vitatkozni.
Nem a szovjet tankok hegemóniáját tőrték meg hanem a tizes tankokét.
2012. júl. 16. 23:09
25/74 anonim válasza:
Ne a tv-ből vonj le következtetést mert mint írtam rettentően felszínesek(nem rosszak) de rengeteg minden kimarad belőlük. Párduc volt a jobb(mondom ezt úgy, hogy a Tigris I a kedvencem). Amúgy jó, hogy végre nemcsak a nehéz harckocsiknál lesz X-es szint.
26/74 A kérdező kommentje:
Mint mondtam a tigris jobb volt mint a párduc. Ha a háború legjobb harckocsija a kérdés egyértelműen a tigris az és a párduc sehol nemjön szóba. A tv-ben több független szakértő is mondta hogy a tigris a jobb, tehát igazuk van.
az a baj, hogy a tizes tankokat két lövéssel kilövi a páncélvaász amit sebezni sem lehet csak artyval.
2012. júl. 16. 23:38
27/74 anonim válasza:
A háború legjobb tankja a Párduc ez nem kérdés. Nézz egy kicsit jobban utána. A Tigris is jó tank volt eredményekben főleg, de leginkább propagandafegyver volt. A Párduc volt ami a tűzerő, mozgékonyság, védettség hármast legjobban egyesítette arányaiban sokkal jobban mint a Tigris.
28/74 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy mindenhol azt írták és azt mondták, hogy a Tigris volt a legjobb tankja a háborúnak a párducról említést sem tettek. Felesleges ezen vitatkozni, ha minden szakértő ezt mondja.
Az érdekel, hogy meg tudták volna-e fordítani aháború menetét.
2012. júl. 18. 17:45
29/74 anonim válasza:
Nemtom miféle "szakértők" mondták ezt, de én Turcsányi könyvekben és más knyvekben is ezt olvastam. Csak a felszínes "szakirodalmakban" olvastam olyat, hogy a Tigris volt jobb. Ha csak az adatokat nézzük akkor is egyértelmű, hogy a Párduc volt jobb. Ha az hiszed a Tigris volt jobb akkor hidd.
30/74 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, a NGC csatornán külföldi szakértők sora állította hogy a háború legjobb tankja a Tigris volt és ha a legjobb tankról esik szó a párduc soha csak szóba sem kerül, a náci tankok közül a Tigris vetélkedik amerikai és szovjettel. Olyan emberek is közéjük tartoznak akik vezettek is a háborúban ilyeneket. Továbbbá interneten is ezt írják, tehát ez hiteles forrás, ezek után hagyjuk ezt a kérdést tovább, ne trollkodj és ne offolj. Nem ez volt a kérdés.
2012. júl. 19. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!