Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszországnak vagy Kínának...

Oroszországnak vagy Kínának fejlettebb a hadserege és a fegyverei?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
Ezt nem is hallotam de kíváncsi vagyok mi lesz!Egyébként azért nem lehet mindent biztosra mondani kivéve tényeket mert sok mindent titkolnak...
2010. jún. 3. 14:41
 42/77 anonim ***** válasza:
A II.vh-ban a SZU-nak segitett az hogy N.o. két frontos háborúba kereredett és igy kevesebb katonát tudtak a keleti frontra küldeni.Ha N.o. egyedül csak a SZU.-ra összpontosított volna akkor lehetett volna nyugodtan -40 fok akkor is a németek nyertek volna.Vagyis azt nemtudom mi lett volna,de SZERINTEM a németek nyertek volna. Az meg mekkora f*szság hogy a német katonák balf*szok voltak?!Meg gyávák?? Berlint meddig védték már hősiesen? Ennyi!
2010. szept. 3. 21:07
 43/77 anonim ***** válasza:
Unom ezt ha így lett volna úgy lett volna.Egyébként ha meg még így meg úgy lett volna akkor Magyarország is megnyerhette volna világháborút...-.-" Egyébként sok német katonát meg tábornokot kezeltek akik túlélték utána pszichológusok mert annyira megijedtek az oroszoktol és nem tudták eldönteni hogy emberek vagy vadállatok!
2010. szept. 4. 11:11
 44/77 anonim ***** válasza:

Mert sz oroszokat nem kezelték szerinted?-.-"

Az oroszok soha nem féltek semmitől?Meg ők hallhatatlanok vagy mi?Ugyan már....

2010. szept. 4. 11:16
 45/77 anonim ***** válasza:
Nem kezelték őket kinevették németek.Fegyver nélkül is nekik rohant lándzsával bármivel a németek meg féltették magukat még volt aki letette a fegyvert úgy menekült...
2010. szept. 4. 13:36
 46/77 anonim ***** válasza:
Leningrádot is 1 évig védték étel és ital nélkül!Ilyenre a sza*rházi németek sose lennének képesek.Arról nemis beszélve hogy tiszta szégyen 15 évet enyhén szólva készültek az orosznak megmondtad reggel hogy megy háborúba az megy!
2010. szept. 4. 13:37
 47/77 anonim ***** válasza:

Figyi, ha annyira királyak voltak a szovjetek, akkor magyarázd meg, miért volt az, hogy a szovjetek a hatalmas túlerő ellenére rendre sokkal nagyobb veszteségeket szenvedtek mint a németek?

Hülyeség, hogy a német katonák 15 éve készültek a háborúra. Őket is a háborúban sorozták be, ugyanúgy, mint az oroszokat. Bár az tény, hogy az oroszokénál jobb kiképzést kaptak.

2010. szept. 4. 15:02
 48/77 anonim ***** válasza:
Az oroszok többen voltak!Meg Leningrádnál a németek nem szenvedtek?Nemtudom te milyen könyvet olvastál, de hogy egyetlen dokumentumfilmet se láttál az is biztos....
2010. szept. 4. 15:05
 49/77 anonim ***** válasza:
Több veszteséget mert a németek nagyon sok falut gyujtottak fel és nagyon sok nyugdíjast és gyereket öltek meg!Nem pedig katonai veszteség!Meg üres Sztálingrádot szétrobomlták és nagyon sok civilt öltek meg.A németek Hitler több mint 15 évet készült rá előte kitervelte roahdt sok fegyverük lőszerük volt tankok mindne kézpeték őket éveken át.Sztálin még akkoris alig akarta elhinni hogy megtámadták őket mikor már határnál voltak.Fegyver is alig voltak élelemről ne is bezséljünk mezítláb egyenruha nélkül harcoltak amivel cska lehet és áldozták életüket.A németek igenis befostak tőlük de nagyon!De ha készültek volna ők is ugyan úgy és képeztek volna hadsereget meg se merték volna támadni németek őket.Nézd csak manapság még USA se merne velük újat húzni.Mert tanulság volt oroszoknak hogy készülni kell bármikro megtámadhatják őket és van is miért!Egyébkét én félig orosz vagyok azért védem őket.De nem értem hogy magyarok miért szeretik ennyire németekte meg istenítik őket? Te se tagadhatod le pedig mi közöd házzájuk?A németek lenéznek minket magyaroakt cigány népnek tartanak ki is akartak telepiteni ha megnyerik háborút.Ez saját tapasztalat h Magyaroszág televan németimádókkal...
2010. szept. 4. 16:33
 50/77 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 15:05

Krvasok dokumentum filmet láttam és mutatták hogy mennyire szívósan védekeztek hirtelen az oroszok erre senki nem lett volna képes éhesen mezítláb fegyver nélkül széttépni a tetőtöl talpig felszerelt egyenruhás szépfiukat

2010. szept. 4. 16:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!