Oroszországnak vagy Kínának fejlettebb a hadserege és a fegyverei?
Hamarabb kibírnám mint te
ilyen környéken nőttem fel...
De amugy ekkrora f*szságot amit írtál hehh
Képzeld én aztis olvastam neten hogy Hitlert a zsidók bízták meg hogy csinálja meg ezt a világháborút.Meg sok baromságot.Azis baromság hogy szovjeketek támadni készültek...Sztálin igenis még akkor se bírta elhinni hogy megtámadták mikor már eljutottak jó messzire azok a csicskák!1-2 napjuk volt összekapni magukat de bármikor hazavágnák a németeket oroszok BÁRMIKOR!Ezt el kéne fogadni bármilyen bzi náci vagy akkoris!!!
Mindenki tudja hogy kemények csak utálják őket
Azért mert volt 1-2 gyííík vezetőjük aki csesztetett minket de a nép még ha nép is akkoris megérdemeltük.Mivel mi a nagy vagány magyarok annak idején hadat üzentünk az SZU-nak xDDD hát nem nevetséges? De amugy jogosan voltak itt 40 évig még ha ezért is utáljuk őket de nemkéne szerintem!
Attól még hogy objektíven tudom szemlélni a 2. világháborút ellentétben veled, az nem jelenti azt, hogy annyira odavagyok a németekért. A dolog egy kicsit összetettebb annál, mint te gondolod, hogy az oroszok mindenben a hűdefa_ák, a németek meg csicskák.
Bár ezt neked hiába magyarázom, úgysem vagy képes felfogni. Meg az ilyen náci mint én úgyis mindig hülyeséget beszél nem igaz? :D
Keress valami más dolgot, amihez értesz, de ezt a hadsereg témát szerintem hanyagold.
(És most várom a további értelmes hozzászólásaidat, hadd tanuljunk belőle...)
De te vagy a nyomorék én nem az internetről szedem az ilyeneket hanem tapasztalatbol
Félig orosz vagyok faterom ott lakik kint és németországba is jártam sokat ott is vannak ismerősöki
Sok ismerősöm volt már katonai kiképzésen de az ilyen fassz*po kocka nácik mint te 1ik se bírná ki...
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes_..
Ezt olvasd el ha nekem nem hiszel.De ma már ha kilőnek 1 műholdat az oroszok akkor az amcsik meg németek elbújhatnak.Elhiszem hogy fejletteb technikájuk mert tényle az de oroszok legalább ha arra kerül a sor!Mert arra fog mivel kilövik műholdat minden kütyünek annyi akkor ők tudnak tájékozódni bármivel mert ki vannak rá képezve!A robotok meg akkor majd áshatják a sírjukat.
Légyszi ne te mondd meg hogy mit bírnék ki és mit nem.
De látom a 2. vh-ról áttértél egy új témára. Azt elhiszem, hogy az orosz kiképzés nagyon erős, fizikálisan rettenetesen felkészítik őket, keményebb és szívósabb katonák mint mint más nemzetek katonái, de ez önmagában nem elég. Modern technológiákban eléggé le vannak maradva az amerikaiaktól, ennek az lehet az oka, hogy nagyságrenddel kevesebbet tudnak költeni a fejlesztésekre mint az amcsik.
A háborúhoz nagy gazdasági potenciál kell a hátországban, mint az kiderült a két világháborúban, de ez az oroszoknak most nincs meg. Az USA többszörösét tudja költeni minden évben a hadseregre, egyszerűen mert gazdasága irgalmatlanul nagy.
Az oroszoknak jelenleg az az előnyük sincs meg mint a 2. vh-ban, hogy túlerőben vannak. Az amerikaiak majdnem 3x annyian vannak, és modern harceszközökből is több van nekik. Az oroszok még csak most modernizálják a hadseregüket, igazán modern cuccuk még kevés van.
Az sem teljesen igaz, hogy egy műhold kilövésével teljesen lebénulnak az amcsik, több száz műhold van fenn nekik, és ők sem véletlenül fejlesztik a védelmi rendszerüket, többek között azért, hogy az ilyen támadásokat kivédjék.
Hát igen, az atomháború az más tészta, mert ha valamelyikőjük nukleáris fegyvert vetne be, az mindkét fél számára totális pusztulást hozna. Amúgy mind az oroszok, mind az amerikaiak hasonló nagyságú nukleáris arzenállal rendelkeznek. Attól még, hogy az oroszoknak van nagyobb bombájuk (ami nem is biztos, ezt csak ők tudhatják), az még nem jelent semmit, a 60-as évektől kezdve már arra mennek rá, hogy minél pontosabban tudják azt célba juttatni akár a Föld másik végén. Hiába van egy hatalmas bombád, ha nem tudod pontosan célba juttatni.
Ami a hagyományos fegyvernemeket illeti, azok közül szerintem legfontosabb a légierő. Aki eddig uralta a légteret, az tudtommal háborúban nem vesztett még soha. És ez az a terület, amiben szerintem a legnagyobb a különbség a két fél között az amerikaiak javára, mivel ők a 2. vh tapasztalataiból kiindulva nagyon rágyúrtak a légierőre, és tudták, hogy a szovjetek szárazföldi fölényét (akkor a szovjeteknek sokkal több katonájuk és tankjuk volt) egy nagyon erős légierő tudja csak megállítani. Állítólag az oroszok légiereje is 2020-re teljesen megújul, plusz a légvédelmi csapatok is új, modern rakétarendszereket kapnak. Jelenleg már zajlik a személyi állomány kiképzése az új haditechnikához. Kíváncsian várom, hogy mi fog kisülni az orosz fejlesztésekből, én is örülnék neki, ha kicsit jobban megerősödnének, és erős ellenpólusa lennének az USA-val szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!