Oroszországnak vagy Kínának fejlettebb a hadserege és a fegyverei?
A kínai fegyvergyártás nagyjából kimerül a másolásban, némi változtatással. Többnyire az orosz technikát másolják, de egyébként bármit, amihez hozzájutnak. Viszont minőség terén nem veszik fel a versenyt a fejlett országokkal. A hadseregük kétségkívül a legnagyobb a világon, de a technika és annak használata, elmarad az oroszokétól.
Pl. az Ak gépkarabély eredeti és kínai változata is volt a kezemben, de az életemet inkább az eredetire bíznám.
A válasz megírásának időpontja: 18:58
Boccsi de te k*rva hülye vagy...-.-ˇ"
Hitler 1 kalap sz*r volt oroszok ellen...Azt miért nem hozza fel senki hogy német katonákat 10 évig kellet b*szogatni hogy mennyen háborúzni meg felkészültek rendesen...Orosz katonának reggel mondod már megy is délután a harcba!!!Megkérdeztem töri tanáromat mi lett volna ha oroszok így felkészülnek hát egyértelüen uralnának mindent...Szovjetunió meg Oroszország szinte ugyan az...pfff sőt az ukránok még segítették is németeket meg az oroszokkal voltak konfliktusok.Ne mond már nekem hogy azoknak a pár milliós államoknak volt valami beleszólásuk...Oroszország 90%ban simán felér szovjetinunió erejével
Az oroszokat utálták mindig mert nagy volt erős és legyőzhetetlen mindenki kikezdett velük de egész európa semmit nem ér ellene...
Usa-nak lenne esélye max...De szerintem USA-t könnyen le lehetne bombázni mert ott mindent ismerünk az oroszoknak lehetnek titkai szibériában és nem tudják majd az elhízott mekis katonák h na hova b*sszák a bombát.
Kína az meg csak lopni tud meg sokan vannak....
De azért mert utálja mindenki a "ruszkikat" nem kéne lebecsülni...3x annyi atom kéne oroszországra és nehezebb lenne sokkal lebombázni...USA-t 2 nap alatt...
De aki ezzel nem ért 1et oké...De azért ne mondjátok nekem hogy Hitler összehajtogatná oroszországot pff....ez vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!